Julia Quinn

Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste Vol.5

Povestea lui Eloise
49.9 Lei -20%
39.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

10.9 Lei

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

10.9 Lei

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații produs
Format
137x200
Număr pagini
336
Editura
Litera
Autor
Julia Quinn
Anul publicării
2021
ISBN
9786063373060

Rezumat Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste Vol.5 -

Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste. Povestea lui Eloise. Vol. 5


La 28 de ani, Eloise Bridgerton nu are de gând să se mai căsătorească. A preferat să respingă șase cereri în căsătorie pentru că n-a vrut să-și piardă timpul cu un bărbat nepotrivit. Așa că, pe măsură ce anii au trecut și domnul Perfecțiune n-a apărut, Eloise și cea mai bună prietenă a ei, Penelope, se hotărăsc să rămână fete bătrâne.


Dar planurile se schimbă și Penelope se căsătorește cu fratele lui Eloise, Colin și sunt atât de fericiți împreună, încât Eloise începe să-și pună la îndoială decizia. Pentru că nu vrea să fie singură, acum că ea și cea mai bună prietenă nu mai împart aceeași soartă, Eloise decide să dea o șansă cererii în căsătorie a lui Sir Phillip. Fără să-și dea seama cum și când, se găsește într-o trăsură închiriată, în toiul nopții, în drum spre bărbatul care, speră ea, este bărbatul și iubirea vieții ei.


Însă Phillip este complet diferit de cum se aștepta Eloise. Și nici ea nu este ceea cum își îmagina el din corespondența pe care o purtaseră: este tânără, frumoasă, inteligentă și amuzantă. El se pierde în ochii ei când se întâlnesc prima oară și știe că trebuie neapărat să se căsătorească cu această femeie încăpățânată și vorbăreață, pentru binele său și al copiilor săi. Familia lor a suferit destul și a fost mult prea nefericită.


Phillip are un trecut nefericit care i-a lăsat urme adânci. Căsătoria cu regretata sa soție a fost în orice fel, numai fericită nu. Este dezamăgit de sine și de viață și, deși este dispus să facă orice pentru copiii săi, nu reușește să stabilească o legătură între el și gemeni. Cu cât dă mai mult greș, cu atât este mai deprimat. Până la urmă, ajunge într-un punct în care preferă să-și evite copiii pentru a nu se mai simți stânjenit în prezența lor.


Eloise este deja cunoscută cititorilor din volumele anterioare ale seriei Bridgerton. Este un personaj amuzant și spumos, este încăpățânată, curioasă și reușește să-i țină pe toți cei patru frați sub control.


Cei doi eroi ai poveștii sunt de fapt făcuți unul pentru celălalt: fericita și încăpățânata Eloise este exact ceea ce are nevoie nefericitul și resemnatul Phillip. Ea reușește să pătrundă dincolo de masca morocănoasă și de lipsa lui de maniere și îi arată cât de minunate pot fi viața, familia și dragostea.


Povestea cuprinde tot ce are nevoie o inimă romantică: profunzime, personaje fascinante, umor și dragoste. Multă dragoste.

 

Citate„Bărbații... Ziua în care vor învăța să recunoască și ei că au greșit va fi ziua în care vor deveni femei.” 

Julia Quinn, To Sir Phillip, With Love

 

„Dacă cineva nu are dragoste, e mai bine atunci să fie singur?”

― Julia Quinn, To Sir Phillip, With Love


„Trebuia să fac ceva, a spus ea. Nu mai puteam să stau și să văd cum trece viața pe lângă mine.”

― Julia Quinn, To Sir Phillip, With Love

Detalii produs
  • Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste Vol.5
  • Format 137x200
  • Număr pagini 336
  • Editura Litera
  • Autor Julia Quinn
  • Anul publicării 2021
  • ISBN 9786063373060
  • Scor Bestseller
49.9 Lei (-20%)

39.9 Lei