James LindsayPeter Boghossian

Arta conversatiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicarii

PRP: 44.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.67 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Arta conversatiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicarii

Dimensiune
130x200
Număr pagini
296
Editura
Globo
Autor
Peter Boghossian,
James Lindsay
Anul publicării
2020
ISBN
9786069653036

Rezumat Arta conversatiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicarii - James Lindsay, Peter Boghossian

Contează ce cred oamenii, contează și ce crezi tu.
Dar ceea ce credem unii și alții se poate schimba.
Există căi bune și căi greșite de a le schimba.
Conversația este o cale bună.

În ciuda a ceea ce frustrarea unora îi face să creadă, oamenii nu-și pot schimba convingerile dacăsunt loviți în moalele capului de cineva care-i urăște. Dar o conversație deschisă este cea mai bunăși utilăcale de a pune sub semnul întrebării convingerile noastre.

Arta conversațiilor imposibile te învață cum săporți o conversație cu oricine e dispus săstea de vorbăcu tine, chiar dacăunii oameni și unele conversații par imposibile. Poate furia cuiva sau, cineștie, poate diferențele politice dintre voi sunt atât de profunde, încât o discuție civilizată pare imposibilă. Dar dacă cineva e dispus săstea de vorbăcu tine, fie el extremist, fanatic sau partizan înflăcărat, această carte te va învăța cum săcomunici eficient cu astfel de oameni.

Trăim vremuri în care dezbaterea unor probleme controversate a devenit imposibilăpânăși cu cel mai bun prieten ca interlocutor. Peter și James au scris o hartăindispensabilăcare ne va ajuta sănu cădem în prăpastie. - Dave Rubin, The Rubin Report

În aceste vremuri polarizate, oamenii trăiesc în rețelele de socializare, în camerele cu ecou ale propriului lor extremism, devenind tot mai încrezători în dreptatea lor. Aceastăcarte inteligentă, științific întemeiată, care pune laolaltăînțelepciunea socialăși emoțională, ne învațăcum săieșim din izolare și săconversăm efectiv cu cineva cu opinii foarte diferite. Te va face mai receptiv la provocarea, schimbarea chiar a convingerilor, prejudecăților, valorilor sacre ale interlocutorilor. Și poate chiar va pava calea pentru a face tu însuți câteva asemenea schimbări. - Robert Sapolsky,Profesor de neurologie si neurochirurgie la Stanford University

Boghossian și Lindsay au schițat un plan care aruncăo punte peste prăpastie. Au găsit un antidot: un ghid despre cum săstai de vorbăcu dușmanul. Având în spate experiența câtorva decenii de conversații imposibile, cei doi autori au scris ceea ce s-ar putea săfie manualul suprem pentru cum sătraversăm liniile inamice și săieșim vii din aceastăaventură, ca săne putem spune povestea. Și nicio clipămai devreme. - Bret Weinstein, PhD Doctorii Boghossian și Lindsay oferăsfaturi esențiale despre cum sădiscutăm despre teme controversate în climatul social si politic al zilelor noastre. Cartea este un ghid necesar pentru a naviga printre neînțelegeri și a construi punți, folosind abordări susținute de evidență și știință. - Debra W. Soh, Ph.D., comentator politic si editorialist stiintiific

Într-o republicăliberă, nu ar exista conversații imposibile; ceea ce ridicăîntrebarea: mai suntem liberi? Dupăce am citi, am ascultat și am stat de vorbăcu Peter și James, sunt convins căsunt Galileo, Im. Kant și chiar William Tynsdale al vremurilor noastre. - Glenn Beck
Detalii produs
Despre James Lindsay
James Lindsay
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James Lindsay inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James Lindsay se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James Lindsay. Fiecare carte scrisa de James Lindsay este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James Lindsay in categoria James Lindsay astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Arta conversațiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicării
Despre Peter Boghossian
Peter Boghossian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Peter Boghossian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Peter Boghossian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Peter Boghossian. Fiecare carte scrisa de Peter Boghossian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Peter Boghossian in categoria Peter Boghossian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Arta conversațiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicării
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
-5%
-6.6%
Ganduri catre sine insusi

Ganduri catre sine insusi

PRP: 32 Lei 29.9 Lei
-15%
-15%
Antifragil

Antifragil

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-10%
-15%
Arta razboiului

Arta razboiului

PRP: 29.99 Lei 25.49 Lei
-19%
Privind soarele in fata

Privind soarele in fata

PRP: 43 Lei 34.85 Lei
Nou
-20%
Meditatii

Meditatii

PRP: 49.99 Lei 39.99 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
-25%
Pachet Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle

PRP: 92 Lei 69 Lei
-10%
Stoic zi de zi

Stoic zi de zi

PRP: 59 Lei 53.1 Lei
-5%
Aleph

Aleph

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-10.1%
Misteriile lui Zalmoxis

Misteriile lui Zalmoxis

PRP: 49 Lei 44.05 Lei
-10%
Esențialismul

Esențialismul

PRP: 48 Lei 43.2 Lei
-5.1%

Cumparate impreuna cu Arta conversatiilor imposibile. Cele 7 principii fundamentale ale comunicarii

-25%
Cum să comunici cu oricine

Cum să comunici cu oricine

PRP: 31 Lei 23.25 Lei
PRP: 44.9 Lei

33.67 Lei