Alain de BottonJohn Armstrong

Arta ca terapie - Editia a 2-a

PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52.8 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Arta ca terapie - Editia a 2-a

Format
130x200
Număr pagini
239
Editura
Vellant
Autor
Alain de Botton,
John Armstrong
Anul publicării
2018
ISBN
9786069800355

Rezumat Arta ca terapie - Editia a 2-a - Alain de Botton, John Armstrong

După succesul ediției hardcover, cartea „Arta ca terapie” este acum disponibilă într-un format mai prietenos, păstrând calitatea grafică, pentru a fi ușor de savurat oriunde. Adesea provocatoare, de multe ori amuzantă, dar de fiecare dată pe gustul tuturor, ne propune o nouă perspectivă asupra operelor de artă, sugerându-ne faptul că arta poate fi utilă, relevantă și terapeutică. Prin exemple practice, Alain de Botton ne arată că anumite aspecte ale marilor opere de artă dețin indicii despre cum să facem față tensiunilor și confuziilor specifice lumii moderne, în capitole, care ne vorbesc despre dragoste, natură, bani și politică.

„Arta ca terapie este un manifest pentru îmbunătățirea muzeelor de artă... Arta ca terapie este... minunat de bine scrisă... și plină de picturi și sculpturi care împreună cu explicațiile aferente pot funcționa într-un mod terapeutic.“ — THE NEW YORKER

„O carte care pune toate întrebările care-mi treceau prin minte atunci când vizitam Tate Modern. Arta ca terapie vorbește minții în toate punctele esențiale.“ — VANITY FAIR ON ART

,,Alain de Botton deschide o ușă și face ceea ce arta uită să facă adesea: să ne simțim proaspeți în fața operelor de artă. Sper ca mulți dintre cititori să acceseze această ușă.“ — THE TIMES

„După ce am citit Arta ca terapie, multe dintre picturile pe care le-am admirat le-am văzut cu alți ochi. Sincer, această carte este o bijuterie.“ — Gwyneth Paltrow, goop.com

Despre autori

ALAIN DE BOTTON este autorul a numeroase bestselleruri internaționale, precum Consolările filozofiei (2000), Cum îți poate schimba viața Proust (1997), Arhitectura fericirii (2006) sau Religia pentru atei (2012). În 2008, fondează la Londra The School of Life, o organizație care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris şi Amsterdam – un tip alternativ de educație, axat pe experiențele vieții de zi cu zi. În 2009, a fondat Living Architecture, o inițiativă socială care revoluționează ideea de spațiu de vacanță, încurajând totodată arhitectura contemporană.

JOHN ARMSTRONG este un filozof și teoretician al artei britanic stabilit în Australia unde predă la Universitatea din Melbourne. În lucrările sale tratează teme precum civilizația, frumusețea sau arta: The Intimate Philosophy of Art (2000), Conditions of Love (2002) și In Search of Civilisation (2009)
Detalii produs
Despre Alain de Botton
Alain de Botton
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alain de Botton inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alain de Botton se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alain de Botton. Fiecare carte scrisa de Alain de Botton este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alain de Botton in categoria Alain de Botton astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre John Armstrong
John Armstrong
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre John Armstrong inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. John Armstrong se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale John Armstrong. Fiecare carte scrisa de John Armstrong este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre John Armstrong in categoria John Armstrong astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Despre fotografie

Despre fotografie

PRP: 29.9 Lei

26.3 Lei

Istoria artei

Istoria artei

PRP: 165 Lei

145.2 Lei

Escrocii galeriilor de arta

Escrocii galeriilor de arta

PRP: 49.9 Lei

43.9 Lei

HoARTiu Malaele

HoARTiu Malaele

PRP: 77 Lei

55.9 Lei

Bijutieri de legenda

Bijutieri de legenda

PRP: 54.9 Lei

48.3 Lei

Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Arta. Idei fundamentale

Arta. Idei fundamentale

PRP: 129.9 Lei

103.9 Lei

Gaudi

Gaudi

PRP: 49.9 Lei

43.9 Lei

Codul culorilor

Codul culorilor

PRP: 149.8 Lei

131.9 Lei

Deseneaza folosind ochiul dominant

Deseneaza folosind ochiul dominant

PRP: 59.9 Lei

47.9 Lei

Scoala de desen

Scoala de desen

PRP: 159 Lei

126.9 Lei

Scoala de desen. Portrete

Scoala de desen. Portrete

PRP: 109.9 Lei

87.9 Lei

Iisusii mei

Iisusii mei

PRP: 34.99 Lei

27.99 Lei

PRP: 60 Lei

52.8 Lei