PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Anatomia Pilates

Editura
Trei
Autor
RAEL ISACOWITZ,
KAREN CLIPPINGER
ISBN
9786067890778

Rezumat Anatomia Pilates - KAREN CLIPPINGER, RAEL ISACOWITZ

Ghid practic de exerciții pentru stabilitatea și echilibrul întregului corp Pilates așa cum nu ai mai văzut niciodată! „Anatomia Pilates este o descriere excepțională a anatomiei și kinesiologiei exercițiilor de Pilates. Este o carte esențială pentru orice practicant serios de Pilates, interesat de modul în care grupurile de mușchi lucrează împreună în timpul exercițiilor." - Marguerite Ogle, About.com/Pilates Cu descrieri detaliate, instrucțiuni pas cu pas și uluitoare ilustrații anatomice color, Anatomia Pilates te poartă în esența exercițiilor și programelor care îți vor tonifia și stabiliza corpul, îți vor ameliora echilibrul și-ți vor crește flexibilitatea. Cu ajutorul lucrului la saltea, așa cum a fost descris de Joseph Pilates, vei vedea cum sunt folosiți mușchii fundamentali, cum variațiile și micile ajustări pot influența eficiența și care este legătura fundamentală dintre respirație, aliniere, postură și mișcare. Având de ales din peste 45 de exerciții, poți să te concentrezi pe o regiune a corpului și să studiezi în profunzime ce trebuie să faci pentru a întinde, întări și coordona fin anumiți mușchi. Vei găsi de asemenea tehnici de respirație, concentrare și conștientizare de sine, pentru a obține o stare mai bună a minții și a corpului. Fie că abia începi să explorezi frumusețea și beneficiile acestei discipline, fie că o practici deja de câțiva ani, Anatomia Pilates este o carte de referință unică, pe care o vei consulta mereu. Rael Isacowitz este practicant și instructor de Pilates renumit pe plan mondial, cu o experiență de peste 30 de ani. În 1989, a înființat Body Arts and Science International (BASI Pilates), care a devenit una dintre cele mai cunoscute organizații dedicate acestei discipline. A scris cărți și manuale, a produs DVD-uri, a creat un software Pilates interactiv. Karen Clippinger este profesoară la Universitatea din Long Beach, California, unde predă anatomie funcțională pentru dans și Pilates. De asemenea, la BASI Pilates predă programe de certificare Pilates.
Detalii produs
Despre KAREN CLIPPINGER
KAREN CLIPPINGER
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre KAREN CLIPPINGER inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. KAREN CLIPPINGER se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale KAREN CLIPPINGER. Fiecare carte scrisa de KAREN CLIPPINGER este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre KAREN CLIPPINGER in categoria KAREN CLIPPINGER astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia Pilates
Despre RAEL ISACOWITZ
RAEL ISACOWITZ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre RAEL ISACOWITZ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. RAEL ISACOWITZ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale RAEL ISACOWITZ. Fiecare carte scrisa de RAEL ISACOWITZ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre RAEL ISACOWITZ in categoria RAEL ISACOWITZ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia Pilates
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Nutritie & Sanatate, Diete, Nutritie, Frumusete si stil

-20%
Lifespan

Lifespan

PRP: 59 Lei 47.2 Lei
-15%
Anatomia Yoga

Anatomia Yoga

PRP: 95 Lei 80.75 Lei
-10.3%
Dieta cu ciocolată

Dieta cu ciocolată

PRP: 39 Lei 35 Lei
-16.9%
Codul VINDECARII

Codul VINDECARII

PRP: 39 Lei 32.4 Lei
-15.4%
-16.9%
Enzima intineririi

Enzima intineririi

PRP: 39 Lei 32.4 Lei
-42.5%
-15.5%
Sănătatea perfectă

Sănătatea perfectă

PRP: 40 Lei 33.8 Lei
-15.5%
Codul greutăţii corporale

Codul greutăţii corporale

PRP: 40 Lei 33.8 Lei
-15.9%
Eliberarea de dependente

Eliberarea de dependente

PRP: 35 Lei 29.45 Lei
-36.4%
-20%
-32.5%
Sanatate naturala pentru femei

Sanatate naturala pentru femei

PRP: 39.9 Lei 26.93 Lei
-39.4%
Un ghid al detoxifierii in 15 zile

Un ghid al detoxifierii in 15 zile

PRP: 69.9 Lei 42.39 Lei
-40.2%
Adio, zahar!

Adio, zahar!

PRP: 45 Lei 26.9 Lei
-35.5%
PRP: 65 Lei

53.9 Lei