Alexander LoydBen Johnson

Codul VINDECARII

6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale
PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.32 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul VINDECARII

Editura
Trei
Autor
Alexander Loyd,
Ben Johnson
ISBN
9786069280485

Rezumat Codul VINDECARII - Ben Johnson, Alexander Loyd

Codul vindecării este echipamentul vostru pentru viaţă: folositi-l! În 2001, Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism care poate înlătura, în proporţie de până la 95%, sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău. în acest caz, sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism. Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoţională sau relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră. Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării" care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulţi oameni. cartea cuprinde şi: • Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii; • Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic; • Detectorul de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint. "Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei." Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center "Aproape că trebuie să treci printr-un proces ca acela din Codul vindecării pentru a-ţi schimba convingerile greşite care te împiedică să ai viaţa şi sănătatea pe care ţi le doreşti." Dr. Bruce Lipton, fost cercetător în domeniul biologiei celulei la Stanford şi autor al bestsellerului Biology of Belief ALEXANDER LOYD, deţine doctorate în psihologie şi medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soţiei sale au dus la descoperirea sistemului Codul vindecării în 2001. De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condiţiile în care mii de clienţi din 50 de state americane şi peste 140 de ţări folosesc Codul vindecării pentru a vindeca, practic, orice problemă fizică, emoţională, de succes sau relaţională. BEN JOHNSON, medic, specialist în osteopatie şi medicină naturistă, este fost director al Clinicii de recuperare imunologică din Atlanta, Georgia. După ce s-a tratat, în 2004, de boala Lou Gehring cu ajutorul Codului vindecării, el a ţinut prelegeri în toată lumea despre felul în care acţionează acesta. Este singurul medic care a apărut în bine cunoscuta carte şi în filmul pe DVD "The Secret".

Detalii produs
Despre Ben Johnson
Ben Johnson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ben Johnson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ben Johnson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ben Johnson. Fiecare carte scrisa de Ben Johnson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ben Johnson in categoria Ben Johnson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Codul VINDECARII
Despre Alexander Loyd
Alexander Loyd
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexander Loyd inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexander Loyd se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexander Loyd. Fiecare carte scrisa de Alexander Loyd este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexander Loyd in categoria Alexander Loyd astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Codul VINDECARII
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-12%
Codul VINDECARII

Codul VINDECARII

PRP: 39 Lei 34.32 Lei

Cumparate impreuna cu Codul VINDECARII

BestSeller
-54.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 89.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-38.7%
Pachet Cuvintele Inimii

Pachet Cuvintele Inimii

PRP: 114 Lei 69.9 Lei
BestSeller
Transport
gratuit
BestSeller
-33.4%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 99.9 Lei
BestSeller
-23.9%
PRP: 39 Lei

34.32 Lei