Roger Castell

Cheile longevitatii active

PRP: 29.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.91 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cheile longevitatii active

Format
16 x 23 cm
Număr pagini
272
Editura
Niculescu
Autor
Roger Castell
Anul publicării
2016
ISBN
9786063800573

Rezumat Cheile longevitatii active - Roger Castell

Această lucrare, bogată în exemple şi mărturii, încearcă să demonstreze că sănătatea este o stare care poate deveni permanentă dacă învăţăm cum să o întreţinem. De asemenea, cartea vă sugerează de unde să vă luaţi forţa vitală pentru a deborda tot timpul de energie, cât de important este să dezvoltaţi o seninătate mentală, cât de necesar este să rămâneţi tot timpul calmi şi să vă detoxifiaţi periodic organismul, pentru a-i asigura o longevitate durabilă, plină de vitalitate.în primul rând, puteţi să faceţi un bilanţ general al stării de sănătate, apoi să învăţaţi regulile prevenţiei active pentru a evita majoritatea bolilor (degenerescenta) şi uzura permanentă a organelor, inclusiv a organelor-filtru (îmbătrânirea). Această carte prezintă mijloacele naturale care permit evitarea bolilor ce afectează principalele organe. Vor fi protejate astfel cele şase sisteme: respirator, digestiv, circulator, endocrin, nervos şi osos. Veţi învăţa, de asemenea, cum să nu vă îngrăşaţi şi cum să vă menţi¬neţi sau să ajungeţi la greutatea ideală.Soluţiile propuse de autor se sprijină pe igienă (corporală şi mentală), pe o alimentaţie vitalizantă, băuturi sănătoase, antioxidanţi, uleiuri esenţiale, fitoterapie raţională (bioelectonica Vincent), respiraţie profundă, gândire pozitivă, voinţă etc.Pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă, aplicaţi toate recomandările din această carte. Sănătatea naturală şi prevenţia sunt acum la îndemâna tuturor!ROGER CASTELL, psiholog şi naturopat, este preşedintele Asociaţiei de Bioelectronică Vincent. Se implică activ în răspândirea şi popularizarea regulilor păstrării unei sănătăţi naturale. Face acest lucru împreună cu revista Sources Vitales, site-ul www.votre-sante-naturelle.fr, în seminariile de formare şi atelierele practice de sănătate naturală.
Detalii produs
Despre Roger Castell
Roger Castell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roger Castell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roger Castell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roger Castell. Fiecare carte scrisa de Roger Castell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roger Castell in categoria Roger Castell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cheile longevităţii active
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Cheile longevităţii active

Cheile longevităţii active

PRP: 29.9 Lei 26.91 Lei
PRP: 29.9 Lei

26.91 Lei