Emanuel TÂNJALĂ

Amintiri despre tara Pierduta

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Amintiri despre tara Pierduta

Format
145x180
Număr pagini
236
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Emanuel TÂNJALĂ
Anul publicării
2019
ISBN
9786067973136

Rezumat Amintiri despre tara Pierduta - Emanuel TÂNJALĂ

Religia creştină a fost ghidul pe care l-am avut în suflet de la începutul începutului. În privinţa fotografiei, am folosit cuvântul ca o metaforă. Preţuiesc acest dar de la Dumnezeu, ca şi Biblia, dar nu le pot alătura în sertarul raţiunii. Îmi place să fotografiez adevărul, de aceea mă strecor în lumea mea secretă, folosind smerenia ca pe un cult al documentaristului. Fotografia nu este un ţel, este o fascinaţie, o dăruire umilă a pasiunii mele. Eu nu mă rog la fotografie, eu slujesc fotografia cu pasiunea exploratorului care se explică: „Sunt cine sunt”. Fotografia este o oglindă pe care le-o pun în faţă semenilor mei. Fotografia este un act de credinţă, pentru că eu folosesc adevărul, pentru că nu mă pasionează trucurile şi tabloidele care ne-au invadat viaţa. Îmi place oferta adevărului şi uite aşa îmi place să pătrund în inimile celor care au curiozitatea de a vedea fotografiile mele. Ştiu că fiecare dintre noi suntem chemaţi să ne jucăm rolul în această viaţă – aici, pe deasupra florilor de câmp. (Emanuel Tânjală)
Detalii produs
  • Amintiri despre tara Pierduta
  • Format 145x180
  • Număr pagini 236
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Emanuel TÂNJALĂ
  • Anul publicării 2019
  • ISBN 9786067973136
  • Scor Bestseller
    #9366 în categoria Carti
Despre Emanuel TÂNJALĂ
Emanuel TÂNJALĂ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emanuel TÂNJALĂ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emanuel TÂNJALĂ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emanuel TÂNJALĂ. Fiecare carte scrisa de Emanuel TÂNJALĂ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emanuel TÂNJALĂ in categoria Emanuel TÂNJALĂ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.25 Lei