Viorel NISTOR

Alter-media. Provocari noi si vechi ale jurnalismului

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Alter-media. Provocari noi si vechi ale jurnalismului

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Viorel NISTOR
Anul publicării
2018
ISBN
9786067972634

Rezumat Alter-media. Provocari noi si vechi ale jurnalismului - Viorel NISTOR

In era digitala, toate componentele vietii sociale s-au pus in miscare, dar nicio schimbare n-a atins amplitudinea si versatilitatea comunicarii. Iar daca ar fi sa vorbim despre un sistem cu totul dezechilibrat si delabrat in aceste conditii, acesta ar fi mass-media, acolo unde schimbarile sunt de fapt „revolutii tehnologice”, adaptarile devin „transformari structurale”, iar incercarile sunt resimtite ca „provocari capitale”. Presa libera este un indicator esential al libertatii de exprimare, iar pericolele care au aparut in noul ecosistem sunt tot atatea amenintari la adresa democratiei, ca fundament al vietii noastre libere. Nimeni (politicieni, cetateni, jurnalisti) nu trebuie sa uite asta! - Viorel Nistor Cu o dubla formatie (tehnica si umanista), Viorel Nistor are o prezenta in presa postdecembrista de peste douazeci de ani. O cuprinzatoare si diversa experienta, care se compune dintr-o febrila activitate jurnalistica (anii ‘90) in presa locala si nationala, un parcurs antreprenorial (aprox. deceniul I) si popasul, iar apoi destinatia, in invatamantului superior jurnalistic clujean. Ca jurnalist, a publicat mii de articole in presa scrisa (mai ales), cu inclinare pentru jurnalismul de investigatie. Ca mic antreprenor (initiat in piata de capital), a activat si a inteles mediul economic si cel de afaceri intr-un mod diferit de al jurnalismului. Iar ca profesor de jurnalism (de treisprezece ani), a incercat sa transmita stiinta si experienta sa mai multor generatii de studenti jurnalisti. Este doctor in stiinte literare, cu teza „Pactul fictional si istoria. Repere ale romanului politic romanesc postbelic”, publicata in volum cu acest titlu. Este si in prezent cadru didactic al Departamentului Jurnalism al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca.
Detalii produs
  • Alter-media. Provocari noi si vechi ale jurnalismului
  • Format 130x200
  • Număr pagini 288
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Viorel NISTOR
  • Anul publicării 2018
  • ISBN 9786067972634
  • Scor Bestseller
    #9367 în categoria Carti
Despre Viorel NISTOR
Viorel NISTOR
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Viorel NISTOR inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Viorel NISTOR se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Viorel NISTOR. Fiecare carte scrisa de Viorel NISTOR este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Viorel NISTOR in categoria Viorel NISTOR astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.25 Lei