Luigi GarlandoZlatan Ibrahimović

Adrenalina

Povestile mele nespuse
PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.5 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Adrenalina

Format
130x200
Număr pagini
232
Editura
Publica
Autor
Zlatan Ibrahimović,
Luigi Garlando
Anul publicării
2022
ISBN
9786067225389

Rezumat Adrenalina - Luigi Garlando, Zlatan Ibrahimović

Ce reprezintă lovitura din foarfecă pentru jucătorul căruia i se atribuie cea mai frumoasă și mai interesantă lovitură din istoria fotbalului? Care este astăzi valoarea unui gol pentru jucătorul care își aniversează 40 de ani de viață, în plină activitate? Și ce înseamnă pentru el driblingul sau pasele?


Zlatan Ibrahimović nu mai are nevoie să-și demonstreze forța cu care este înzestrat sau să ne reamintească de marile succese sportive care l-au făcut un campion unic în lume, așa că decide să se dezbrace de secrete, de frici și de prejudecăți într-un mod sincer și deschis, dezvăluindu-ne faptul că un zeu al mingii este în plină transformare, înfruntând anii care vor veni, fără ipocrizie, cu maturitate și o nesiguranță față de care va învăța să aibă îngăduință.

Aflat într-o permanentă armonie între adrenalină și echilibru, ni se destăinuie într-o narațiune presărată de confidențe și povești, în care până și frica își găsește un loc în inima campionului, laolaltă cu blândețea și fragilitatea, sentimente completate de puterea, voința și curajul care l-au adus pe băiețelul din Rosengård pe culmile gloriei, de unde vorbește acum despre antrenori și lovituri de departajare, vestiare, adversari și minge, precum și despre fericire, prietenie și iubire.


Zlatan Ibrahimović:


„Când sunt pe teren, sentimentul de iubire îmi dă o energie impresionantă. Dar și ura îmi transmite multe. Când mă enervez, trec la alt nivel: sunt mai atent, mai concentrat, mai puternic, mai dornic să demonstrez ceva. Când mă simt detestat, devin mai bun. De aceea meciuri precum derbyurile îmi dau o energie colosală și mă încarcă cu o adrenalină specială, care mă duce la un nivel superior. Acum însă am mult mai mult control decât în tinerețe. Asta și deoarece copiii mi-au oferit liniștea și ritmul de viață pe care înainte nu le aveam. Înainte să se nască primul meu băiat, aduceam fotbalul acasă, laolaltă cu toată furia mea. Apoi lucrurile s-au schimbat. Mă duceam acasă, mă uitam la copii și lăsam totul în urmă. Ei bine, copiii sunt cei care mi-au răsturnat perspectiva asupra vieții. După ce au apărut în viața mea, fotbalul a încetat brusc să fie cel mai important lucru. De-acum tot ce conta era ca ei să fie bine.”


„Cartea asta nu este evanghelia vreunui zeu, ci jurnalul unui bărbat de 40 de ani care face pace cu trecutul său, privind viitorul în ochi, ca pe un nou adversar care trebuie înfruntat.” 

Detalii produs
Despre Luigi Garlando
Luigi Garlando
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luigi Garlando inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luigi Garlando se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luigi Garlando. Fiecare carte scrisa de Luigi Garlando este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luigi Garlando in categoria Luigi Garlando astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Zlatan Ibrahimović inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Zlatan Ibrahimović se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Zlatan Ibrahimović. Fiecare carte scrisa de Zlatan Ibrahimović este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Zlatan Ibrahimović in categoria Zlatan Ibrahimović astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Eu sunt ZLATAN

Eu sunt ZLATAN

PRP: 49 Lei

33.9 Lei

Alte carti din categoriile: Memorii, biografii si jurnale

Cele trei ADDA

Cele trei ADDA

PRP: 59 Lei

39.9 Lei

Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei

18.9 Lei

Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei

23.9 Lei

Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei

19.5 Lei

Eu sunt 70072

Eu sunt 70072

PRP: 49 Lei

18.9 Lei

Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

PRP: 74.9 Lei

34.9 Lei

Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

PRP: 49 Lei

18.9 Lei

Confesiuni

Confesiuni

PRP: 59 Lei

26.9 Lei

Croitoresele de la Auschwitz

Croitoresele de la Auschwitz

PRP: 49 Lei

18.9 Lei

Naziștii îmi spuneau pe nume

Naziștii îmi spuneau pe nume

PRP: 49.9 Lei

29.9 Lei

Omul in cautarea sensului vietii

Omul in cautarea sensului vietii

PRP: 27.9 Lei

20.92 Lei

Printre cuvinte, intre prieteni

Printre cuvinte, intre prieteni

PRP: 25 Lei

17.5 Lei

Comandant la Auschwitz

Comandant la Auschwitz

PRP: 46 Lei

29.9 Lei

Viața după Auschwitz

Viața după Auschwitz

PRP: 45 Lei

28.9 Lei

Disparitia lui Josef Mengele

Disparitia lui Josef Mengele

PRP: 25 Lei

15.9 Lei

PRP: 49 Lei

41.5 Lei