Carti thriller, mister si suspans

391 produse

Niciodata

Niciodata

79 Lei

29 de secunde

29 de secunde

PRP: 33 Lei

28.8 Lei

Ordinul

Ordinul

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

IT

IT

PRP: 74.99 Lei

52.5 Lei

Disparuti

Disparuti

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Pachet RIVERDALE

Pachet RIVERDALE

PRP: 118.5 Lei

89.9 Lei

Munchen

Munchen

PRP: 49.9 Lei

39.92 Lei

Secrete intunecate

Secrete intunecate

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Copilul

Copilul

PRP: 29.9 Lei

23.9 Lei

Christine

Christine

PRP: 49.99 Lei

40 Lei

Dublura

Dublura

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Sotia perfecta

Sotia perfecta

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

 Leopardul

Leopardul

PRP: 65 Lei

52 Lei

Ultimul mesaj

Ultimul mesaj

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Pauza de lectura
Literatura te poarta in lumi si dimensiuni de neatins fizic, reusind sa te faca sa traiesti cu toata fiinta fiecare poveste atent si complex construita. Cartile thriller combina cu succes elemente din psihologia umana, ”condimentate” cu suspans, tradare, intrigi, secrete murdare si uneltiri – ingrediente menite sa creeze dependenta si sa te faca sa nu mai lasi cartea din mana pana la ultima pagina.

Iubitorii de carti cu suspans, cunoscute sub denumirea de carti thriller, au o personalitate extrem de complexa. Pentru ei, viata este un mister si considera ca mereu exista un motiv mult mai profund in spatele fiecarui lucru care se intampla. Acestia sunt firi analitice, tacute, care-si focuseaza atentia la orice detaliu pe care autorul l-ar putea ”scapa” in firul povestii. Ei sunt atenti si extrem de vigilenti la orice indiciu care ar putea rezolva misterul cartii inainte de ultima pagina. Dar Bookzone.ro dipsune de o gama complexa de carti, care sa satisfaca setea de mister si a celor mai pretentiosi cititori.

Libraria noastra online isi actualizeaza in timp real oferta de carti suspans, astfel incat cititorii sa se bucure de cele mai noi aparitii cat mai curand. Totodata, clientii se pot bucura de oferte si pachete de carti speciale, care sa-ti satisfaca setea de aventura si de mister.

Intra pe site si vezi oferta completa de carti thriller si alege noi titluri pentru colectia ta. Comanda online si te vei bucura simplu si usor de cartile dorite, fara a fi nevoit sa mai astepti pana ajungi fizic intr-o librarie. Bookzone livreaza rapid comenzile de carti online, astfel inca cartile mult dorite sa ajunga la tine exact la momentul potrivit.