Carti thriller, mister si suspans

386 produse

Pacienta tăcută

Pacienta tăcută

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Liberă!

Liberă!

PRP: 39 Lei

24.9 Lei

Intuitio

Intuitio

PRP: 49 Lei

41.6 Lei

Fecioarele

Fecioarele

PRP: 49.9 Lei

39.92 Lei

Cutia

Cutia

PRP: 65 Lei

52 Lei

Focul mocnit

Focul mocnit

PRP: 59 Lei

50.15 Lei

Pacientul

Pacientul

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Disparuti

Disparuti

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Fata din gheata

Fata din gheata

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Pauza de lectura
Literatura te poarta in lumi si dimensiuni de neatins fizic, reusind sa te faca sa traiesti cu toata fiinta fiecare poveste atent si complex construita. Cartile thriller combina cu succes elemente din psihologia umana, ”condimentate” cu suspans, tradare, intrigi, secrete murdare si uneltiri – ingrediente menite sa creeze dependenta si sa te faca sa nu mai lasi cartea din mana pana la ultima pagina.

Iubitorii de carti cu suspans, cunoscute sub denumirea de carti thriller, au o personalitate extrem de complexa. Pentru ei, viata este un mister si considera ca mereu exista un motiv mult mai profund in spatele fiecarui lucru care se intampla. Acestia sunt firi analitice, tacute, care-si focuseaza atentia la orice detaliu pe care autorul l-ar putea ”scapa” in firul povestii. Ei sunt atenti si extrem de vigilenti la orice indiciu care ar putea rezolva misterul cartii inainte de ultima pagina. Dar Bookzone.ro dipsune de o gama complexa de carti, care sa satisfaca setea de mister si a celor mai pretentiosi cititori.

Libraria noastra online isi actualizeaza in timp real oferta de carti suspans, astfel incat cititorii sa se bucure de cele mai noi aparitii cat mai curand. Totodata, clientii se pot bucura de oferte si pachete de carti speciale, care sa-ti satisfaca setea de aventura si de mister.

Intra pe site si vezi oferta completa de carti thriller si alege noi titluri pentru colectia ta. Comanda online si te vei bucura simplu si usor de cartile dorite, fara a fi nevoit sa mai astepti pana ajungi fizic intr-o librarie. Bookzone livreaza rapid comenzile de carti online, astfel inca cartile mult dorite sa ajunga la tine exact la momentul potrivit.