Alexandru PinteaAlina BalanescuDan Pintea

Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice. Modele de acte procesuale si procedurale.Editia a ll-a revazuta si adaugita (resigilat)

PRP: 89 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
75.65 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice. Modele de acte procesuale si procedurale.Editia a ll-a revazuta si adaugita (resigilat)

Format
170x240
Număr pagini
600
Editura
Universul Juridic
Autor
Alexandru Pintea,
Alina Balanescu,
Dan Pintea
Anul publicării
2020
ISBN
R9786063906077

Rezumat Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice. Modele de acte procesuale si procedurale.Editia a ll-a revazuta si adaugita (resigilat) - Alina Balanescu, Dan Pintea, Alexandru Pintea

Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice


Editia a doua a lucrarii Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice se datoreaza, in primul rand, unei constatari placute pentru noi, si anume aceea ca prima editie a fost bine primita atat de practicieni, cat si de cei care, intr-un fel sau altul, sunt implicati in prevenirea si combaterea fenomenului infractional.

 

Pe de alta parte, continuam sa credem ca literatura de specialitate sufera inca de lipsa unor lucrari care sa trateze in mod unitar faza de urmarire penala, respectiv intreg parcursul dintre momentul sesizarii organelor judiciare cu privire la existenta unei infractiuni si cel al terminarii urmaririi penale in cauza, prin solutia data de procuror.

 

La redactarea acestei editii am avut in vedere modificarile aduse legii procesual penale de la aparitia primei editii si pana in prezent (1 martie 2020), precum si unele decizii ale Curtii Constitutionale referitoare la constitutionalitatea sau neconstitutionalitatea unor norme procesual penale, specifice fazei de urmarire penala.

 

In acelasi timp, am socotit ca este mai mult decat necesar sa prezentam in continutul lucrarii noastre aspecte privind organizarea, atributiile si competenta Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, infiintata prin Legea nr. 207/2018, pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara.

 

Ca in cazul primei editii, intelegem sa venim in ajutorul organelor judiciare cu o serie de formulare tipizate (cuprinse in anexe), respectiv modele de acte procesuale si procedurale mai frecvent folosite in activitatea de urmarire penala.

 

Daca intr-o masura cat de mica demersul nostru de a reedita aceasta carte va fi de folos celor angajati in lupta pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti, proprii unui stat de drept, vom socoti ca efortul depus de noi nu a fost in zadar.

Detalii produs
  • Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice. Modele de acte procesuale si procedurale.Editia a ll-a revazuta si adaugita (resigilat) Urmarirea penala. Aspecte teoretice si practice. Modele de acte procesuale si procedurale.Editia a ll-a revazuta si adaugita (resigilat)
  • Format 170x240
  • Număr pagini 600
  • Editura Universul Juridic
  • Autor Alexandru Pintea,Alina Balanescu,Dan Pintea
  • Anul publicării 2020
  • ISBN R9786063906077
  • Scor Bestseller
Despre Alina Balanescu
Alina Balanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Balanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Balanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Balanescu. Fiecare carte scrisa de Alina Balanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Balanescu in categoria Alina Balanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dan Pintea
Dan Pintea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Pintea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Pintea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Pintea. Fiecare carte scrisa de Dan Pintea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Pintea in categoria Dan Pintea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alexandru Pintea
Alexandru Pintea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandru Pintea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandru Pintea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandru Pintea. Fiecare carte scrisa de Alexandru Pintea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandru Pintea in categoria Alexandru Pintea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-34.2%
Draga, unde-s banii?

Draga, unde-s banii?

PRP: 50 Lei 32.9 Lei
-35.2%
-35%
Cum se fac banii

Cum se fac banii

PRP: 70 Lei 45.5 Lei
Scrisoare
-35%
-30.8%
Semnalul de 3%

Semnalul de 3%

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-25%
Profit First

Profit First

PRP: 49 Lei 36.75 Lei
-35.5%
Bani și libertate

Bani și libertate

PRP: 65 Lei 41.9 Lei
-15.1%
-25.1%
Mamutul banilor

Mamutul banilor

PRP: 49 Lei 36.7 Lei
-9.6%
-29.9%
-25%
Calea simpla spre bogatie

Calea simpla spre bogatie

PRP: 49 Lei 36.75 Lei
-25.1%
Planul Dovleacul

Planul Dovleacul

PRP: 49 Lei 36.7 Lei
-20%
-10%
Banii intr-o singura lectie

Banii intr-o singura lectie

PRP: 69 Lei 62.1 Lei
-40%
Cei noua titani tech

Cei noua titani tech

PRP: 45 Lei 27 Lei
-25%
La trap

La trap

PRP: 47 Lei 35.25 Lei
-30%
Industriile viitorului

Industriile viitorului

PRP: 49.5 Lei 34.65 Lei
PRP: 89 Lei

75.65 Lei