Christopher BollasSacha Bollas

Trei personalitati: narcisica, borderline, maniaco-depresiva

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Trei personalitati: narcisica, borderline, maniaco-depresiva

Număr pagini
168
Editura
Trei
Autor
Christopher Bollas,
Sacha Bollas
Anul publicării
2022
ISBN
9786064013422

Rezumat Trei personalitati: narcisica, borderline, maniaco-depresiva - Sacha Bollas, Christopher Bollas

Cele trei tipuri de personalitate – narcisică, borderline, maniaco-depresivă – sunt prezentate cu scopul de a ajuta clinicienii să înțeleagă mai bine mintea acestor persoane, axiomele după care funcționează, barajele prin care își blochează expresivitatea pentru a evita suferința psihică, mecanismele specifice ce operează independent de cotidian, formând un tipar ce reprezintă o încercare de a rezolva o problemă existențială. Particularitatea unică acestei cărți constă în faptul că fiecare capitol se încheie cu o narațiune la persoana întâi despre poziția acestui sine în lume, autorul pornind de la convingerea că doar dacă ne însușim logica acestor tipuri de personalitate putem începe să identificăm și să empatizăm cu strategiile pe care le‑au dezvoltat pentru a supraviețui în perioade grele.

 

Christopher Bollas este psihanalist, membru al Societății Britanice de Psihanaliză și al Institutului și Societății pentru Studii Psihanalitice din Los Angeles. Este autorul unor lucrări de referință, precum The Shadow of the Object (1987), semnând în același timp romane şi piese de teatru. De același autor, la Editura Trei au mai apărut Isteria și Prinde-i înainte de a cădea.

 

Sacha Bollas este psiholog și candidat senior în cadrul Institutului și Societății pentru Studii Psihanalitice din Los Angeles


Jeremy a reușit să ajungă în acest punct doar după ce a înțeles că îi făceau plăcere crizele lui June, pentru că astfel de comportamente îi permiteau să proiecteze în ea părți tulburate din el însuși. O folosise pentru a‑și depozita în ea propriile dejecții. A fost nevoie de mai mulți ani de analiză până să poată face asta. Dar, pentru June, care, din fericire, era și ea în analiză, această schimbare nu a fost ușor de suportat. Deși găsea că erau de ajutor astfel de noi reguli și limite, întrucât putea acum să se bucure de unele momente de liniște, avea senzația că ea și Jeremy nu mai erau la fel de apropiați ca până atunci. - Christopher Bollas

 

Acesta este „contractul narcisic“: eu te con­sider sublim, tu faci la fel pentru mine, le oferim acest serviciu celorlalți. El oferă o bază reconfortantă unui sentiment de sine altfel fragil. Să trăiești într‑o lume a idealizării înseamnă să te scalzi în lumina străluci­toare a obiectului idealizat. - Christopher Bollas

Detalii produs
Despre Sacha Bollas
Sacha Bollas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sacha Bollas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sacha Bollas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sacha Bollas. Fiecare carte scrisa de Sacha Bollas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sacha Bollas in categoria Sacha Bollas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Christopher Bollas
Christopher Bollas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christopher Bollas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christopher Bollas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christopher Bollas. Fiecare carte scrisa de Christopher Bollas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christopher Bollas in categoria Christopher Bollas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Educatie si pedagogie, Psihologie

Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 47 Lei

32.85 Lei

Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 45 Lei

28.9 Lei

Fiice fara tata

Fiice fara tata

PRP: 39 Lei

20.9 Lei

Gestionează-ți emoțiile!

Gestionează-ți emoțiile!

PRP: 26 Lei

13.9 Lei

 Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

Inconjurat de psihopati

Inconjurat de psihopati

PRP: 49.9 Lei

35.9 Lei

Mamă, nu te mai răsti la mine!

Mamă, nu te mai răsti la mine!

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Dezvoltarea terapeutului

Dezvoltarea terapeutului

PRP: 59 Lei

37.9 Lei

Civilizatia si neajunsurile ei

Civilizatia si neajunsurile ei

PRP: 19.9 Lei

17.9 Lei

Neurostiinta fericirii

Neurostiinta fericirii

PRP: 58 Lei

49.3 Lei

Mic ghid de psihologie

Mic ghid de psihologie

PRP: 34.9 Lei

27.9 Lei

Darul psihoterapiei

Darul psihoterapiei

PRP: 43 Lei

37.8 Lei

Anxietatea

Anxietatea

PRP: 49 Lei

43.1 Lei

Despre psihologia vieții erotice

Despre psihologia vieții erotice

PRP: 29 Lei

18.85 Lei

Creierul

Creierul

PRP: 46 Lei

39.1 Lei

PRP: 49 Lei

41.6 Lei