James S. Gordon

Transformarea traumei

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.15 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Transformarea traumei

Format
130x200
Număr pagini
448
Editura
Trei
Autor
James S. Gordon
Anul publicării
2022
ISBN
9786067893359

Rezumat Transformarea traumei - James S. Gordon

Calea către speranță și vindecare


În paginile convingătoare și pline de compasiune ale cărții sale, dr. Gordon ne invită într-o călătorie pas cu pas spre vindecarea efectelor psihice și biologice ale traumelor inevitabile din viața noastră. Dr. Gordon și colaboratorii săi au creat și implementat cel mai amplu și mai eficient program de vindecare a traumei psihice la nivelul unei întregi populații.

Dr. Gordon consideră că orice provocare poate fi depășită dacă stăpânești tehnicile adecvate. După cinci decenii de experiență clinică, el știe că trauma ne va afecta pe fiecare dintre noi mai devreme sau mai târziu. Că avem capacitatea de a ne înțelege și a ne vindeca pe noi înșine. Și că lecțiile pe care le învățăm din traume pot să ne deschidă mintea și inima pentru a obține o înțelegere mai adâncă și obiective mai clare și a oferi mai multă iubire.

O carte care propune multe instrumente practice pentru reducerea stresului și anxietății, precum și soluții împotriva insomniei.


"O carte despre tratamentul integrativ al traumei, pe care o aștept de mult timp. Transformarea traumei este ferm ancorată în cercetarea științifică, precum și în cei 50 de ani de experiență clinică a dr. Gordon. Plină de exemple edificatoare și compasiune, cartea oferă un ghid care ne ajută să ne vindecăm traumele inevitabile ale vieții…" – Dr. Andrew Weil, profesor de medicină și sănătate publică la Universitatea Arizona


„Sunteți cu adevărat extraordinar și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru munca dumneavoastră remarcabilă peste tot unde sunt oameni în suferință." – Arhiepiscopul Desmond Tutu, laureat al Premiului Nobel pentru Pace


„Trauma are două părți: pierderea profundă provocată de trauma propriu-zisă și disperarea persistentă că nu ne vom mai simți niciodată întregi. Dr. Gordon, a cărui activitate l-a purtat în focare de suferință de pe tot cuprinsul planetei, ne ajută să ne eliberăm din strânsoarea dureroasă a disperării cauzate de traumă și ne arată că putem spune „da" vieții în pofida tuturor celor întâmplate." – Dr. Aviva Romm, autoarea bestsellerurilor Tiroida și Inteligența hormonală.


James S. Gordon, medic psihiatru absolvent de Harvard și doctor în medicină, este expert internațional în utilizarea medicinei minte-corp pentru tratarea și prevenirea depresiei, anxietății și bolilor cronice, precum și a traumelor psihice. Este fondatorul și directorul executiv al Centrului pentru Medicină Minte-Corp și profesor la Facultatea de Medicină a Universității din Georgetown.


Timp de peste două decenii, dr. Gordon și-a concentrat activitatea în direcția reducerii suferinței psihice a familiilor și copiilor traumatizați de război din Bosnia, Kosovo, Israel și Gaza, a refugiaților sirieni din Iordania, a soldaților și veteranilor americani, precum și a pompierilor și familiilor acestora în urma tragediei din 11 septembrie 2001 din New York.

Alături de echipa sa a creat programe inovatoare de vindecare minte-corp pentru medici, studenți la medicină și alți profesioniști din domeniul sănătății. Dr. Gordon este autorul sau editorul a 12 cărți și a publicat peste 130 de articole.

Detalii produs
Despre James S. Gordon
James S. Gordon
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James S. Gordon inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James S. Gordon se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James S. Gordon. Fiecare carte scrisa de James S. Gordon este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James S. Gordon in categoria James S. Gordon astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Meditatie si mindfulness

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

38.9 Lei

MANIFEST

MANIFEST

PRP: 49 Lei

37.5 Lei

Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei

19.5 Lei

Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei

29 Lei

Neurofitness

Neurofitness

PRP: 39 Lei

11.9 Lei

HO’OPONOPONO

HO’OPONOPONO

PRP: 25 Lei

14.9 Lei

Gandeste ca un calugar

Gandeste ca un calugar

PRP: 49.9 Lei

31.9 Lei

Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei

37.9 Lei

Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei

28.8 Lei

Zero limite

Zero limite

PRP: 35 Lei

22.75 Lei

Ghidul copilului interior

Ghidul copilului interior

PRP: 65 Lei

41.9 Lei

Ho'oponopono

Ho'oponopono

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Manual de vorbire în public

Manual de vorbire în public

PRP: 22 Lei

12.8 Lei

Mintea ascutita

Mintea ascutita

PRP: 59 Lei

40.9 Lei

PRP: 59 Lei

50.15 Lei