PRP: 52.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALA – Clasa I

Format
205x260
Număr pagini
88
Editura
Corint
Autor
Ana-Maria Cănăvoiu,
Mihaela Cârja,
Felicia-Ramona Focht,
Elena Niculae,
Laura Piros,
Corina Daciana Oprițoiu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060881407

Rezumat TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru EVALUAREA FINALA – Clasa I - Corina Daciana Oprițoiu, Laura Piros, Ana-Maria Cănăvoiu, Mihaela Cârja, Felicia-Ramona Focht, Elena Niculae

TESTE CU DICHIS. Antrenament pentru evaluarea finală – clasa I invită elevii să pătrundă în minunata lume a literelor, cuvintelor și numerelor. Personaje din povești îi vor aștepta să-i însoțească în fascinanta călătorie pe drumul cunoașterii și al aventurii. Vor rezolva probleme pe diverse teme științifice din lumea înconjurătoare: univers, Pământ, energie, corpul omenesc, plante, animale, forțe și mișcare, unde și vibrații. Călătoria le va fi răsplătită cu o serie de jocuri interesante și captivante care îi vor surprinde în mod plăcut. De-a lungul celor 10 teste de Comunicare în limba română și 10 teste de Matematică și explorarea mediului, un motănelul isteț și ghiduș va fi alături de ei cu o glumă, un îndemn, o informație, un zâmbet sau o năzbâtie, cu câte o întrebare sau un sfat din loc în loc. Lucrarea este realizată în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru clasa I, având o abordare atractivă și interdisciplinară. Cele 20 de teste propuse sunt realizate în concordanță cu raportul de evaluare la finalul clasei I.
Detalii produs
Despre Corina Daciana Oprițoiu
Corina Daciana Oprițoiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corina Daciana Oprițoiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corina Daciana Oprițoiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corina Daciana Oprițoiu. Fiecare carte scrisa de Corina Daciana Oprițoiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corina Daciana Oprițoiu in categoria Corina Daciana Oprițoiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Laura Piros
Laura Piros
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Piros inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Piros se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Piros. Fiecare carte scrisa de Laura Piros este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Piros in categoria Laura Piros astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ana-Maria Cănăvoiu
 Ana-Maria Cănăvoiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana-Maria Cănăvoiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana-Maria Cănăvoiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana-Maria Cănăvoiu. Fiecare carte scrisa de Ana-Maria Cănăvoiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana-Maria Cănăvoiu in categoria Ana-Maria Cănăvoiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Cârja
Mihaela Cârja
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Cârja inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Cârja se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Cârja. Fiecare carte scrisa de Mihaela Cârja este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Cârja in categoria Mihaela Cârja astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Felicia-Ramona Focht
Felicia-Ramona Focht
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Felicia-Ramona Focht inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Felicia-Ramona Focht se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Felicia-Ramona Focht. Fiecare carte scrisa de Felicia-Ramona Focht este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Felicia-Ramona Focht in categoria Felicia-Ramona Focht astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elena Niculae
Elena Niculae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Niculae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Niculae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Niculae. Fiecare carte scrisa de Elena Niculae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Niculae in categoria Elena Niculae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Bluey - Xilofonul magic

Bluey - Xilofonul magic

PRP: 59 Lei

39 Lei

Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei

49 Lei

Bluey - Carte de colorat

Bluey - Carte de colorat

PRP: 39 Lei

29 Lei

Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei

20 Lei

Cu drag, un dar de Crăciun

Cu drag, un dar de Crăciun

PRP: 29 Lei

19.9 Lei

Teo invata sa fie politicos

Teo invata sa fie politicos

PRP: 30 Lei

20 Lei

Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei

29 Lei

Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei

20 Lei

Atentia si memoria

Atentia si memoria

PRP: 30 Lei

20 Lei

Teo invata sa fie independent

Teo invata sa fie independent

PRP: 30 Lei

20 Lei

Bluey - Aventurile lui Bluey

Bluey - Aventurile lui Bluey

PRP: 39 Lei

29 Lei

Fiindca te iubesc

Fiindca te iubesc

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Copiii Regelui

Copiii Regelui

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

PRP: 52.5 Lei

42 Lei