Niță Aurel Mircea

Strategii de comunicare si marketing in afaceri

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Strategii de comunicare si marketing in afaceri

Format
170x240
Număr pagini
228
Editura
Pro Universitaria
Autor
Niță Aurel Mircea
Anul publicării
2022
ISBN
3874783049986

Rezumat Strategii de comunicare si marketing in afaceri - Niță Aurel Mircea

Locul pe care il ocupa teoria comunicarii in cadrul stiintelor umaniste si exacte de azi sau, dintr-o perspectiva mai larga, in lumea contemporana, indica o ascensiune certa, o depasire a statutului de anexa. Autenticitatea studiilor moderne facute despre comunicare, fata de predecesorii sai imediati (sociologie, psihologie, antropologie, politologie sau istoria culturii) are radacinile in trecut, insa nu intrunul foarte indepartat, deoarece existenta acestei discipline, cu propriul ei domeniu si cu metodologia ei specifica recunoscute ca atare, este relativ recenta. Comunicarea reprezinta un proces complex, care influențeaza majoritatea activitaților, atitudinilor și comportamentelor. Cu ajutorul ei, putem relaționa, putem desfașura intr-un mod eficient activitațile de lucru, ii putem cunoaște pe ceilalți, dar și pe noi inșine. Cu ajutorul procesului de comunicare, societatea in ansamblu, firmele și organizațiile reușesc sa evite situațiile de criza și sa mențina un echilibru dinamic.
Detalii produs
Despre Niță Aurel Mircea
Niță Aurel Mircea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Niță Aurel Mircea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Niță Aurel Mircea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Niță Aurel Mircea. Fiecare carte scrisa de Niță Aurel Mircea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Niță Aurel Mircea in categoria Niță Aurel Mircea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 50 Lei

44 Lei