Coman Vasile

Spalarea banilor. Practica judiciara comentata. Vol. 1 - 2022

PRP: 129 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
122.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Spalarea banilor. Practica judiciara comentata. Vol. 1 - 2022

Format
130x200
Număr pagini
580
Editura
Universul Juridic
Autor
Coman Vasile
Anul publicării
2022
ISBN
9786063909412

Rezumat Spalarea banilor. Practica judiciara comentata. Vol. 1 - 2022 - Coman Vasile

Spalarea banilor este un proces complex de onorabilizare a banilor și a altor bunuri obținute pe cai infracționale, prin introducerea acestora in economia legala naționala și globala, cu consecința obținerii unor avantaje nejustificate pe piața concurențiala libera, constituind totodata o amenințare la adresa statului de drept și de realizarea in fapt a unor drepturi fundamentale ale cetațenilor. Romania nu este exceptata de la acest flagel social, anticiparea și depistarea cazurilor de albire a produsului infracțional necesitand o coordonare continua și treptata a autoritaților pentru reprimarea eficienta și confiscarea veniturilor ilegal obținute prin acest mecanism infracțional, iar aceasta sarcina depinde direct de ințelegerea corecta a structurii legale a incriminarii și, consecutiv, de identificarea in concret a tiparelor faptice de manifestare. Avand la baza o cercetare extinsa a jurisprudenței naționale in materie, ancorata in cazuistica anterioara și ulterioara adoptarii Legii nr. 129/2019 – noua lege in materia spalarii banilor –, lucrarea de fața este structurata in trei volume, in care au fost atinse in mod consistent conținutul normativ substanțial al infracțiunii, precum și cele mai marcante aspecte procedurale intalnite in practica judiciara relevanta.
Detalii produs
Despre Coman Vasile
Coman Vasile
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Coman Vasile inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Coman Vasile se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Coman Vasile. Fiecare carte scrisa de Coman Vasile este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Coman Vasile in categoria Coman Vasile astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 129 Lei

122.5 Lei