PRP: 75 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
71.25 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sira

Format
130x200
Număr pagini
568
Editura
Polirom
Autor
María Dueñas
Anul publicării
2023
ISBN
9789734692477

Rezumat Sira - María Dueñas

Carismatica Sira Quiroga – eroina memorabilă din Iubirile croitoresei – revine acum într-o aventură captivantă ce ne poartă din Ierusalim la Londra şi din Madrid în Tanger în anii turbulenţi de după sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Acum, când marea conflagraţie mondială s-a încheiat, fosta cusătoreasă devenită croitoreasă şi pe urmă spioană se pregăteşte în sfârşit să ducă o existenţă liniştită alături de soţul ei Marcus, agent al serviciului de informaţii britanic, şi să treacă prin experienţa maternităţii. Însă destinul are alte planuri pentru ea. Instalaţi în Ierusalim în timpul Mandatului Britanic pentru Palestina, ea şi Marcus se văd prinşi în lumea tulbure a agenţilor din umbră, a ameninţărilor politice şi a violenţelor izbucnite pe neaşteptate. Sira călătoreşte în Anglia pentru a se angaja într-o nouă misiune de spionaj, devenind Livia Nash, jurnalistă la biroul BBC pentru America Latină. Iar acesta este doar începutul unui periplu în care o întâlneşte pe Eva Perón la Madrid, ajunge în Maroc pentru o misiune în care este implicată Barbara Hutton, moştenitoarea imperiului Woolworth, în timp ce se confruntă cu fantome ale trecutului care ameninţă să-i dea viaţa peste cap. „Romanul Sira demonstrează talentul extraordinar al autoarei de-a relata evenimente istorice, precum instaurarea Administraţiei britanice în Palestina, situaţia britanicilor după cel de-Al Doilea Război Mondial sau vizita în Spania a Evei Perón, prima-doamnă a Argentinei, după Războiul Civil Spaniol.” (Mujer) „Începutul toamnei ne-a adus furtuni de nisip şi praf din deşert; odată cu ele, au continuat schimburile de focuri şi arestările, revoltele stradale, trecerea armelor din mână-n mână şi exploziile bombelor artizanale. Apoi au venit primele ploi, purificatoare, prielnice, întremătoare pentru minţile zbuciumate şi terenurile crăpate de secetă. Zilele deveneau tot mai scurte, oraşul parcă se strângea. Şi în mijloc mă aflam eu, croitoreasa care de-acum nu mai cosea, conspiratoarea care de-acum nu mai conspira, soţia şomeră a unui britanic cu misiuni îndoielnice, care-şi petrecea mai mult timp pe-afară decât cu mine. Aşa îmi treceau zilele, încercând să înot între două ape şi străduindu-mă să fac echilibristică precum acrobaţii pe sârmă.”
Detalii produs
Despre María Dueñas
María Dueñas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre María Dueñas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. María Dueñas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale María Dueñas. Fiecare carte scrisa de María Dueñas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre María Dueñas in categoria María Dueñas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Sira
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Sira

Sira

PRP: 75 Lei 71.25 Lei

Alte carti din categoriile: Beletristica, Literatura universala

BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-20.2%
Nou
-20.2%
Mandibula lui Cain

Mandibula lui Cain

PRP: 49.99 Lei 39.9 Lei
-20.1%
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-16.8%
Legati prin onoare

Legati prin onoare

PRP: 78 Lei 64.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.4%
-24.8%
-50.3%
Trei cuvinte, cinci minciuni

Trei cuvinte, cinci minciuni

PRP: 30 Lei 14.9 Lei
Nou
-20%
Gambitul Hoților

Gambitul Hoților

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Scandal în înalta societate

Scandal în înalta societate

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25.3%
Verity

Verity

PRP: 56.9 Lei 42.5 Lei
-25.5%
BestSeller
-69.5%
PRP: 75 Lei

71.25 Lei