PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Scrum

Număr pagini
76
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Silviu CIOCANELLI
Anul publicării
2016
ISBN
9786067970265

Rezumat Scrum - Silviu CIOCANELLI

Forma liricului din poezia lui Silviu capătă contur expresiv, lumea este percepută senzorial, simțurile se ascut și prefigurează poetul care ființează în realitatea pe care o observă contemplator, cu o anumită acuitate. Este o viziune originală, pe care Silviu Ciocanelli o transfigurează artistic într-o explozie de imagini în care metafora ambiguizează și se ambiguizează în poezii precum Promenadă, Matineu, Am doi ochi. Sunt orb, Număr timp, PS. Căutarea sinelui, iubirea, regresia în copilărie, muzica și dorința de a materializa legătura cu Divinitatea, prin negare sau căutare, formează tematica poeziilor lui Silviu și descoperă, prin lectură, un suflet, până la urmă, frumos prin profunzime și sinceritate. Poezia Scrum, datată în 4 octombrie 2015, este un strigăt deznădăjduit al nevoii de singurătate, al unei rupturi ce s-a dovedit premonitorie. Citind-o, te impresionează prin versul simplu, dar atât de concentrat, prin articularea unei stări intense individuale, ce trece cu ușurință de la singularitate la pluralitate, la colectivitatea verbului de existență: „suntem – am fost/ Totul“.
Detalii produs
Despre Silviu CIOCANELLI
Silviu CIOCANELLI
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silviu CIOCANELLI inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silviu CIOCANELLI se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silviu CIOCANELLI. Fiecare carte scrisa de Silviu CIOCANELLI este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silviu CIOCANELLI in categoria Silviu CIOCANELLI astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 20 Lei

19 Lei