PRP: 12 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
10.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sa invatam sa iubim

Format
130x200
Număr pagini
144
Editura
Predania
Autor
Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna
Anul publicării
2019

Rezumat Sa invatam sa iubim - Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna

Nădejdea este corabia pe care plutim pe marea vieții, credința este cârma, iar Dragostea – cea dintâi și cea din urmă dintre virtuți – este Căpitanul sufletului nostru, fără de care, întreaga ființă se scufundă. Să dăruim dragoste! Să privim în jur, să-i ajutăm pe toți cei alături de care am fost așezați pe drumul vieții! Să le înfrumusețăm zilele prin tot ceea ce ne stă în putință! Astfel, însăși crucea noastră se va face cu mult mai lesne de purtat. Cel care încetează să-și mai ajute aproapele, se face povară și pentru sine însuși. Vrednică este numai acea viețuire care poartă întru sine dragostea cea jertfelnică. Pentru a urca pe marea scară cerească a dragostei, se cuvine ca noi înșine să devenim pietre, să devenim trepte ale scării pe care să poată păși cei de aproape ai noștri, în propriul lor urcuș către Rai. Creștinismul este dragostea cerească, dragoste care înalță sufletul omului aproape de măsurile dumnezeiești. Inima creștinului trebuie să fie o adevărat vistierie a milei și a dragostei celei dumnezeiești, să răspândească numai dragoste, și niciodată amărăciune sau mânie. Cel care dorește să aprindă în inimile altora dragostea pentru Hristos, trebuie să ardă el însuși, mistuit de această dragoste.
Detalii produs
Despre Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna
Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna. Fiecare carte scrisa de Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna in categoria Sfânta Împărăteasă Alexandra Feodorovna astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Grădina inimii

Grădina inimii

PRP: 14 Lei

11.9 Lei

PRP: 12 Lei

10.2 Lei