Tijan

Razbunarea

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.9 Lei

Ești pregătit de un final exploziv și dinamic al unei serii care te ține ca pe ace?


Bailey e o fată aparent obișnuită. Are doar un IQ de geniu, un magnat al industriei IT care se dezvăluie a fi tatăl ei secret și o poveste pasională de iubire cu un bărbat fatal.


Destinul familiei Francis e afectat de nenumărate crime și suferințe. Majoritatea provenind din aceeași sursă, deși făptașii sunt diferiți.


Dar, pentru toate aceste fapte, există o răsplată. 

Ești pregătit de un final exploziv și dinamic al unei serii care te ține ca pe ace?


Bailey e o fată aparent obișnuită. Are doar un IQ de geniu, un magnat al industriei IT care se dezvăluie a fi tatăl ei secret și o poveste pasională de iubire cu un bărbat fatal.


Destinul familiei Francis e afectat de nenumărate crime și suferințe. Majoritatea provenind din aceeași sursă, deși făptașii sunt diferiți.


Dar, pentru toate aceste fapte, există o răsplată. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Razbunarea

Format
130x200
Editura
Bookzone
Autor
Tijan
Anul publicării
2023
Traducator
Daria Laurian
ISBN
9786303051574

Rezumat Razbunarea - Tijan

„Tijan știe cum să creeze povești captivante, amuzante și antrenante pe care, pur și simplu, le citeşti pe nerăsuflate.” – ELLE KENNEDY, autoarea seriei PREP

 

Povestea de dragoste dintre Bailey și Kash continuă cu ultimul și cel mai palpitant volum al seriei.

 

Când ești urmărit o viață întreagă de cruzimea și setea de sânge a unui infractor care conduce rețele de terorism din toată lumea și nu ezită să lichideze pe oricine îi stă în cale, îți rămâne o ultimă soluție: RĂZBUNAREA.

 

Finalul seriei Intrușii, a cărei autoare este Tijan, aduce o doză dublă de acțiune și pasiune. A venit momentul înfruntării finale dintre Kash și cel mai periculos membru al familiei sale. Iar când fărădelegile acestuia din urmă ajung să pună în pericol ființa pe care Kashton o iubește mai mult decât orice pe lume, există un singur plan posibil: RĂZBUNAREA.

 

Desigur, nu este o misiune ușoară, pentru că acest ucigaș feroce știe să se ascundă în locuri la care nu se gândește nimeni, iar banii lui pot cumpăra pe oricine. Dar când întreaga familie Francis e amenințată pe toate planurile, nu există o altă soluție decât RĂZBUNAREA.

 

Descoperă finalul unei povești în care iubirea este singurul scut împotriva pericolului.


Recenzii:


„Un deznodământ exploziv și dinamic al unei serii palpitante. Tijan excelează cu acest final de serie. Nimic din ce credeai că știi nu este adevărat. Deja știu că, dacă deschid o carte de Tijan, voi fi captivată și complet inutilă altora până când termin cartea. Cuvintele ei îți consumă trupul și sufletul de fiecare dată.” – Living That Book Life


„Nu mi-am dorit ca această serie să se termine. Familia Francis m-a cucerit și nu mă va elibera niciodată. Bailey s-a revanșat în ochii mei, a evoluat și a devenit un personaj principal puternic. Kash a acaparat toată lumina de reflector din punctul meu de vedere - mi-aș fi dorit să apară mai des, pentru că i-am adorat personalitatea.” – UIBB


„Tijan nu dezamăgește câtuși de puțin cu această carte. Te ține neîncetat în suspans. Există nenumărate răsturnări de situație atât de neaşteptate, încât te simţi ca în cădere liberă, sau ca într+un carusel. Relaţia lui Kash şi a lui Bailey rămâne puternică şi în momentele când Bailey are o prăbuşire emoţională, iar el e alături de ea în toate modurile în care ea are nevoie de el. E impresionant să descoperi cât de bine o cunoaşte; de parcă ei doi ar avea un limbaj secret. Dacă aş putea să-i dau mai mult de cinci stele, aş face-o cu siguranţă.” – Vanessa Martinez


„Aceasta e ultima carte din seria Intrușii, care începe și se termină palpitant. După ceea ce a văzut că s-a întâmplat cu mama ei, Bailey are inima sfâșiată de durere. Durerea o transportă într-o lume interioară și o face să fie absentă față de ceea ce i se întâmplă. Kash face tot ce poate pentru a-și readuce iubita la viață, dar, în același timp, e îhtr-o cursă contra cronometru să-și doboare bunicul malefic. Povestea oferă surprize care te țin cu inima la gură, acțiune, dragoste, suspans și dramă. Mi-a plăcut la nebunie cartea, iar finalul a fost perfect.” – Heather M.„Nu am putut lăsa din mână această trilogie. Uneori, încep să mă plictisesc citind trilogii, dar Tijan nu m-a dezamăgit cu aceste cărți. Seria ne-a oferit tone de secrete, semne de întrebare, suspans, șoc, anticipare și, desigur, atât de multă iubire și atâtea momente incitante între Bailey și Kash. Și, la final, am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie când povestea a luat sfârșit.” – Rachel R.


„O poveste uimitoare; intrigă, mister, umor și, mai presus de toate, o poveste de dragoste. Kash și Bailey sunt suflete pereche; dar narațiunea are mult mai mult de oferit. Dragostea și complicațiile din relația mamă / fiică. Iubirea din ce în ce mai profundă a unei fiice pentru tatăl ei. Legătura dintre frați. Toate întrețesute perfect cu momentele de suspans răvășitor. Recomand călduros această carte.” – Nancy Arnold.


„Scriitura e densă și intensă. Caracterele sunt pasionale, ferme și încercate de suferință. Iar intriga e un mix captivant de prietenie, familie, pericol, dramă, durere, răzbunare, susținere, dorință și dragoste.” – What's Better Than Books.

Fragment din carte

Era cineva în apartamentul meu.


Nu știam asta datorită unui al șaselea simț. Știam, fiindcă primisem zece alerte distincte. Individul declanșase alarma din spatele clădirii încă de la prima ușă pe care o deschisese. Aceasta îmi fusese trimisă pe telefon. A doua alarmă venise din partea echipei de pază, care îl reperase pe camerele video. Cea de a treia alarmă se declanșase când intrusul pătrunsese în clădire. Cea de a patra când ajunsese la scara din spate. A cincea când ajunsese la etajul șaisprezece, iar a șasea când intrase pe ușa care dădea spre palierul meu.


A șaptea alarmă mă anunțase că individul deschisese ușa apartamentului.


A opta că pășise în apartament.


Telefonul meu a bâzâit din nou. L-am verificat încă o dată. Era cea de a noua alarmă, iar el se afla în dormitorul din spate.


A zecea îmi dădea de știre că intrusul intrase în debara.


- Ești sigur? m-a întrebat Josh, paznicul care devenise în scurt timp mâna mea dreaptă.


Îi ținea locul lui Erik, care solicitase câteva zile de concediu din motive personale.


N-am spus nimic, în schimb m-am uitat la camera video din partea din spate a apartamentului, unde se aprinsese ledul verde. Josh urmărea și el imaginile de pe cameră și i-am șoptit: „Taci din gură”.


El mi-a râs în ureche.


- N-am vrut decât să-ți amintesc că avem o mulțime de paznici pregătiți să intervină. La ordinul tău vor năvăli înăuntru, îl vor imobiliza pe individ, iar tu ai să poți intra triumfător în cameră, la fel ca Batman.


Mi-am dat ochii peste cap.


Josh era un fan al cruciatului cu pelerină, ceea ce eu nu puteam să pricep nici în ruptul capului. Telefonul meu a bâzâit din nou.


- Suntem cu ochii pe el, mi-a șoptit Josh.


Când cineva trecea de perimetrul asigurat prin pază, camerele video se declanșau automat.


- Se îndreaptă spre ușa dormitorului, a continuat Josh, de data asta pe un ton rece și profesional. O să ajungă acolo în trei minute... două...


Am întors capul.


- Unu.


Lumina din living era stinsă.


Ușa dormitorului spre care se îndrepta intrusul se deschidea din living. Bailey preferase să avem un apartament mai mic și mai comod. Îl adaptasem cu gândul la ea, după cea de a doua tentativă de răpire. Ușile și camerele îi dădeau un sentiment de nesiguranță și uneori un spațiu mai mic era mai ușor de supravegheat, așa încât ne limitaserăm la o locuință cu două dormitoare. Dormitorul nostru și biroul se găseau dincolo de bucătărie.


Telefonul meu a bâzâit din nou.


- Acum deschide ușa.

Detalii produs
  • Razbunarea Razbunarea
  • Format 130x200
  • Editura Bookzone
  • Autor Tijan
  • Anul publicării 2023
  • Traducator Daria Laurian
  • ISBN 9786303051574
  • Scor Bestseller
Despre Tijan
Tijan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tijan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tijan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tijan. Fiecare carte scrisa de Tijan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tijan in categoria Tijan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

Nou
-49%
Pachet Seria Intrușii

Pachet Seria Intrușii

PRP: 147 Lei 74.9 Lei
Nou
-51.9%

De la același autor

-59.4%
Intrusii

Intrusii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-28.8%
Victime colaterale

Victime colaterale

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
Nou
-28.8%
Răzbunarea

Răzbunarea

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-69.6%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
Nou
-36.5%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-28.8%
Cea mai frumoasă greșeală

Cea mai frumoasă greșeală

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
Nou
-17.1%
Pețitoarea

Pețitoarea

PRP: 35 Lei 29 Lei
-49%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
Nou
-40%
Printesa de otel

Printesa de otel

PRP: 59.99 Lei 35.99 Lei
-28.8%
O altfel de partidă

O altfel de partidă

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-40%
Domnul Masters

Domnul Masters

PRP: 71.5 Lei 42.9 Lei
-40%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 25.74 Lei
-28.8%
Te rog, nu mă iubi

Te rog, nu mă iubi

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-59.4%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-72.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 10.85 Lei
-59.4%
Invitatia

Invitatia

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-8.4%
Jucătorul

Jucătorul

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-8.4%
Adevărul gol-goluț

Adevărul gol-goluț

PRP: 49 Lei 44.9 Lei

Cumparate impreuna cu Razbunarea

Nou
-56.6%
Pachet Dulci plăceri

Pachet Dulci plăceri

PRP: 182 Lei 79 Lei
-28.8%
Victime colaterale

Victime colaterale

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
Nou
-40.1%
Măcelarul din mlaștină

Măcelarul din mlaștină

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-40%
Printesa de otel

Printesa de otel

PRP: 59.99 Lei 35.99 Lei
Nou
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-40%
Scandaluri sub clar de luna

Scandaluri sub clar de luna

PRP: 59.99 Lei 35.99 Lei
BestSeller
-50.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-36.5%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
-40%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
Nou
-35.6%
-50%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 49 Lei
-85.9%
Partener in crima dragostei

Partener in crima dragostei

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
-29.1%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Synn #2

Synn #2

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
PRP: 49 Lei

34.9 Lei