William Le Queux

Rasputin, Profetul Care A Vandut Romania

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
20 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Rasputin, Profetul Care A Vandut Romania

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
William Le Queux
Anul publicării
2021
ISBN
9786069703236

Rezumat Rasputin, Profetul Care A Vandut Romania - William Le Queux

Le Queux a contribuit personal la formarea serviciului secret al Guvernului britanic, în care Lordul Roberts, de care era intim legat, deținea portofoliul de ministru al Războiului. Înainte de război, autorul acestei cărți s-a aflat în fruntea agenților secreți care călătoreau prin Europa pentru Guvernul britanic și a fost și primul care a avertizat Consiliul de Stat în legătură cu intențiile Germaniei. „În paginile ce urmează m-am străduit de dragul cititorului să ridic vălul ce acoperea Curtea imperială a Rusiei și să divulg anumite fapte care în zilele noastre ar putea trece drept neverosimile. Eu însumi, care cunosc Rusia, care am străbătut imperiul și care i-am frecventat personal pe împărat, pe împărăteasă și pe un mare număr de personaje citate în această carte, trebuie să recunosc că am fost surprins de lectura a numeroase documente pe care acest Rasputin, țăran siberian, care a ajuns la demnitatea de consilier secret al țarului Nicolae al II lea, le avea din fericire ascunse în seiful din ascunzătoarea lui din Gorokhovaya, de la Petrograd. În lumina acestor documente, dezvăluirile veridice ale relațiilor sale cu kaiserul, care îi atestă trădarea, au intrat în istorie. Conversațiile reproduse în această carte mi-au fost divulgate de patrioți ruși. Veridicitatea faptelor a trebuit discernută din nenumăratele relatări și telegrame cifrate și scrisori care au fost copiate chiar de mine însumi, după originalele care mi-au fost puse la dispoziție de anumiți ruși ententofili care au dorit să-și păstreze anonimatul.” William le Queux
Detalii produs
Despre William Le Queux
William Le Queux
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre William Le Queux inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. William Le Queux se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale William Le Queux. Fiecare carte scrisa de William Le Queux este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre William Le Queux in categoria William Le Queux astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 25 Lei

20 Lei