MARY BEARD

SPQR.O ISTORIE A ROMEI ANTICE

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.2 Lei
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Codul EXTRA15 îți aduce o extra-reducere de 15% la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații SPQR.O ISTORIE A ROMEI ANTICE

Editura
Trei
Autor
MARY BEARD
ISBN
9786064001139

Rezumat SPQR.O ISTORIE A ROMEI ANTICE - MARY BEARD

O magistrală, panoramică radiografie a Imperiului Roman, semnată de unul dintre clasiciștii de frunte ai zilelor noastre, care ne dezvăluie de ce Roma continuă să rămână relevantă pentru noi chiar și după atâtea secole de istorie. • Bestseller New York Times și Sunday Times • Finalistă la National Book Critics Circle Award și British Book Industry Book of the Year Award 2016 • Inclusă pe lista celor mai bune cărți ale anului 2015 de publicațiile Wall Street Journal, Kirkus Reviews, The Economist, New York Times Book Review etc. Roma antică are o importanță incontestabilă. Istoria ei imperială, de cuceriri, cruzimi şi excese, constituie şi astăzi un termen de referinţă, la care ne raportăm pentru a ne defini. Miturile şi legendele ei ne ating o coardă sensibilă. Dezbaterile romanilor despre cetăţenie, terorism şi drepturile individului ne influenţează propriile dezbateri despre libertăţile civile de azi. SPQR reprezintă o privire proaspătă asupra istoriei romane, ce poartă marca unuia dintre clasiciștii de frunte ai lumii. Mary Beard analizează nu numai felul în care, de la nivelul unui sat oarecare din centrul Italiei, Roma s-a transformat într-o putere care a ajuns să controleze un teritoriu imens, din Spania până în Siria de azi, ci şi felul în care gândeau romanii despre ei înşişi, realizările lor şi de ce ei continuă să fie atât de importanţi pentru noi, cei de azi. „Remarcabilă... O exemplară lucrare de istorie pentru publicul larg, captivantă, dar nelăsând nicio clipă ștacheta jos, reunind ampla privire de ansamblu și detaliul intim, care reușesc să aducă la viață trecutul îndepărtat." – The Economist „Inovatoare... revigorantă... revoluționară... o abordare cu totul inedită a istoriei antice." – Spectator „Colosal de antrenantă… o lectură extraordinar de agreabilă și totodată un studiu academic aprofundat."– Observer
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea SPQR.O ISTORIE A ROMEI ANTICE înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre MARY BEARD
MARY BEARD
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre MARY BEARD inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. MARY BEARD se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale MARY BEARD. Fiecare carte scrisa de MARY BEARD este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre MARY BEARD in categoria MARY BEARD astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Pompeii. Viața unui oraș roman

Pompeii. Viața unui oraș roman

PRP: 59 Lei

47.2 Lei

PRP: 59 Lei

47.2 Lei