Claudia M.GoldEd Tronick

Puterea conflictului

De ce suișurile și coborâșurile din relații reprezintă secretul construirii intimității, rezilienței și încrederii
PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.65 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Puterea conflictului

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Trei
Autor
Ed Tronick,
Claudia M.Gold
Anul publicării
2022
ISBN
9786064015556

Rezumat Puterea conflictului - Ed Tronick, Claudia M.Gold

Cum de unii oameni se bucură de legături sociale apropiate și satisfăcătoare, în timp ce alții suferă din cauza lipsei de conectare și a singurătății? De ce unii oameni sunt triști, retrași și lipsiți de stimă de sine, iar alții sunt veseli, curioși, afectuoși și încrezători? Bazându-se pe experiența clinică acumulată în zeci de ani de practică și pe rezultatele cercetărilor desfășurate, autorii ne propun un nou mod de a ne privi pe noi înșine și relațiile noastre. Ideea centrală a acestei cărți este că relațiile nu se dezvoltă într-o armonie perfectă, trecerea de la o etapă la alta nu este lină. Simțul identității și abilitatea noastră de a ne apropia de alții se formează prin acceptarea conflictelor, a desincronizărilor și resincronizărilor interacțiunilor, esențiale pentru creștere și schimbare și pentru relații mai bune cu noi înșine și cu ceilalți.


Ed Tronick este psiholog clinician și profesor de Științe ale Creierului și Dezvoltării în cadrul Universității Massachusetts din Boston, și cercetător în cadrul Diviziei pentru Sănătatea Nou-Născutului din cadrul Facultății de Medicină de la Harvard. Este recunoscut pe plan internațional pentru cercetările realizate asupra neurocomportamentului sugarului și asupra dezvoltării socio-emoționale a sugarului.


Claudia M. Gold este medic pediatru și scriitoare. A practicat timp de peste douăzeci de ani pediatria generală și comportamentală, iar acum este specializată în sănătatea mentală a copilăriei timpurii. Ea face parte din colectivul didactic al Programului de Sănătate Mentală a Sugarului și a Părintelui, din cadrul Universității Massachusetts din Boston, precum și din Institutul Brazelton din cadrul Spitalului de Copii Boston și din Institutul Psihanalitic din Berkshire.


În cultura noastră plină de sfaturi, soluții rapide și răspunsuri simple la întrebări complexe nu se acordă importanță tolerării incertitudinii, tranziției de la perturbare la reparare, căii spre creativitate. Dacă te opui dezorganizării care însoțește în general un salt în dezvoltare, poți deveni rigid și temător. Dacă te agăți cu dinții de certitudine și te temi să faci acest salt, ratezi oportunități de creștere. Epidemia actuală de anxietate și depresie, în special la tineri, poate fi parțial cauzată de ideea nerealistă că dificultățile trebuie evitate cu orice preț. Mulți dintre noi suferă de iluzia că ordinea și predictibilitatea sunt mai bune. Dar dacă ne opunem perturbărilor inevitabile, nu ne mai putem schimba și nu putem progresa către ceva nou.

Detalii produs
Despre Ed Tronick
Ed Tronick
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ed Tronick inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ed Tronick se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ed Tronick. Fiecare carte scrisa de Ed Tronick este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ed Tronick in categoria Ed Tronick astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Claudia M.Gold
Claudia M.Gold
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Claudia M.Gold inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Claudia M.Gold se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Claudia M.Gold. Fiecare carte scrisa de Claudia M.Gold este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Claudia M.Gold in categoria Claudia M.Gold astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Meditatie si mindfulness

MANIFEST

MANIFEST

PRP: 49 Lei

39 Lei

Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei

48 Lei

Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei

24 Lei

Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei

34.9 Lei

Neurofitness

Neurofitness

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Gandeste ca un calugar

Gandeste ca un calugar

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei

45 Lei

HO’OPONOPONO

HO’OPONOPONO

PRP: 25 Lei

18.8 Lei

Ho'oponopono

Ho'oponopono

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei

36 Lei

Zero limite

Zero limite

PRP: 35 Lei

28 Lei

Ghidul copilului interior

Ghidul copilului interior

PRP: 65 Lei

52 Lei

Manual de vorbire în public

Manual de vorbire în public

PRP: 22 Lei

16.5 Lei

Mintea ascutita

Mintea ascutita

PRP: 59 Lei

50.15 Lei

PRP: 49 Lei

41.65 Lei