Arnon RolnickHaim Weinberg

Psihoterapia online. Teorie si practica

PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
55 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Psihoterapia online. Teorie si practica

Număr pagini
512
Editura
Trei
Autor
Haim Weinberg,
Arnon Rolnick
Anul publicării
2020
ISBN
9786064009319

Rezumat Psihoterapia online. Teorie si practica - Arnon Rolnick, Haim Weinberg

Globalizarea și unele situații speciale, cum ar fi pandemia recentă, ne pun deseori în imposibilitatea de a desfășura ședințele de psihoterapie în prezență. În această carte autorii descriu aspectele teoretice și practice ale psihoterapiei individuale, de familie și de grup desfășurată „la distanță", prin intermediul video-conferințelor, și explorează aspectele unice asociate cu această abordare a tratamentului, din ce în ce mai utilizată în prezent. Ei oferă practicienilor din domeniul sănătății mentale o prezentare a modului în care pot utiliza instrumentele online pentru a facilita intervenția psihologică, punând la dispoziție informații despre procesele specifice care apar în cazul psihoterapiei desfășurate în spațiul virtual, despre dinamica grupurilor online precum și despre responsabilitățile terapeutului și liderului de grup în cadrul ședințelor desfășurate online.


Acest volum reprezintă un ghid valoros pentru psihologii, consilierii și psihoterapeuții de orice orientare care sunt interesați să ofere servicii online și să-și îmbunătățească practica psihoterapeutică sau de consiliere.


Haim Weinberg este psiholog și psihoterapeut de grup. A coordonat o colecție de cărți despre inconștientul social și a scris articole și volume dedicate grupurilor online.


Arnon Rolnick este psiholog clinician interesat de utilizarea tehnologiei în psihoterapie. Este supervizor în TCC și biofeedback și conduce o clinică în Tel-Aviv care integrează diferite abordări psihoterapeutice.


Video-terapia are calități care-l încurajează pe pacient să simtă pe moment că el „creează" terapeutul, permițând fantasmelor de omnipotență infantilă să iasă la suprafață în terapie. Terapeutul apare în spațiul casei pacientului și pe ecranul computerului în fața căruia pacientul petrece o parte semnificativă a zilei. Computerul este perceput ca o extensie a corpului și sinelui pacientului. Toți acești factori accelerează internalizarea funcțiilor terapeutice și creează o continuitate simbolică a relației terapeutice între ședințe.

Autorii


Este mai ușor să te păcălești singur online? Nu e mai ușor, ci mai diferit. Ființele umane sunt, de fapt, viclene. Sunt pricepute la „a se ascunde". Dacă au fost abuzate sau maltratate, trăiesc un conflict profund în această privință. Pe de o parte le e rușine și doresc să se ascundă de problemă, pe de altă parte doresc să fie tratate empatic și recunoscute ca supraviețuitori. Oamenii se pot „ascunde" într-o terapie de grup realizată în persoană – dar a fi online oferă noi dimensiuni acestei „ascunderi". Așa cum, în terapia în persoană, ești de acord să-ți închizi telefonul sau să-i tai sonorul, online trebuie să-ți scoți din cameră câinii care latră și copiii care plâng.

Autorii

Detalii produs
  • Psihoterapia online. Teorie si practica Psihoterapia online. Teorie si practica
  • Număr pagini 512
  • Editura Trei
  • Autor Haim Weinberg,Arnon Rolnick
  • Anul publicării 2020
  • ISBN 9786064009319
  • Scor Bestseller
Despre Arnon Rolnick
Arnon Rolnick
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Arnon Rolnick inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Arnon Rolnick se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Arnon Rolnick. Fiecare carte scrisa de Arnon Rolnick este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Arnon Rolnick in categoria Arnon Rolnick astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Psihoterapia online. Teorie si practica
Despre Haim Weinberg
Haim Weinberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Haim Weinberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Haim Weinberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Haim Weinberg. Fiecare carte scrisa de Haim Weinberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Haim Weinberg in categoria Haim Weinberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Psihoterapia online. Teorie si practica
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Psihologie

BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.7%
-25%
Gestionează-ți emoțiile!

Gestionează-ți emoțiile!

PRP: 34 Lei 25.5 Lei
-15%
Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 54 Lei 45.9 Lei
-10%
Rataciti in labirint

Rataciti in labirint

PRP: 52 Lei 46.8 Lei
-10%
Psihologia banilor

Psihologia banilor

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15%
Accepta iubirea

Accepta iubirea

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-15%
Hrană pentru creier

Hrană pentru creier

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-15%
Nu exista parti rele

Nu exista parti rele

PRP: 51 Lei 43.35 Lei
-33.9%
Cum să-ți vindeci inima

Cum să-ți vindeci inima

PRP: 59 Lei 39 Lei
-30%
-15%
Hotii de atentie

Hotii de atentie

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-15%
Noile personalități dificile

Noile personalități dificile

PRP: 69 Lei 58.65 Lei
-10%
Borderline

Borderline

PRP: 59.5 Lei 53.53 Lei
-15%
Procrastinarea

Procrastinarea

PRP: 59 Lei 50.15 Lei
-15%
Eliberati de durere

Eliberati de durere

PRP: 49 Lei 41.65 Lei
-10%
-15%
Strămoși pe divan

Strămoși pe divan

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
PRP: 65 Lei

55 Lei