Dinu OstavciucTudor Osoianu

Protectia minoritatilor nationale Vol.3

Corelarea dreptului intern al statelor cu normele internationale
PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.4 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Protectia minoritatilor nationale Vol.3

Format
170x240
Număr pagini
220
Editura
Pro Universitaria
Autor
Dinu Ostavciuc,
Tudor Osoianu
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617349

Rezumat Protectia minoritatilor nationale Vol.3 - Dinu Ostavciuc, Tudor Osoianu

Protectia minoritatilor nationale. Volumul al III-lea: Corelarea dreptului intern al statelor cu normele internationale In acest al treilea volum in care se abordeaza tema Protectiei minoritatilor nationale, autorul aprofundeaza si nuanteaza interpretarile juridice si politice ale conceptelor si principiilor de Drept International, referitoare la tema protectiei persoanelor apartinand minoritatilor nationale, pe care le identifica la nivelul cadrelor legislative si institutionale nationale din diverse state europene. In studiul intitulat Corelarea dreptului intern al statelor cu normele internationale, autorul parcurge toti pasii specifici unei cercetari autentice. Porneste de la codificarea internationala a unor concepte relevante pentru tema pusa in discutie, cum ar fi autonomia sau forma de stat, si continua prin a identifica modul in care acestea trebuie interpretate si aplicate in practica de catre autoritatile nationale, prin prisma respectarii Drepturilor Omului si, implicit, ale persoanelor apartinand minoritatilor nationale. Pornind de la obiectivul fundamental al Cartei ONU, asigurarea pacii si securitatii internationale, autorul analizeaza detaliat institutia recunoasterii internationale, precum si rolul pe care il are in cadrul acesteia respectarea Drepturilor Omului si, implicit, ale persoanelor apartinand minoritatilor nationale. Intregul studiu referitor la protectia minoritatilor nationale, care se intinde pe parcursul a trei volume, serie de autor, se remarca, intre altele, prin limbajul stiintific utilizat, structura logica a ideilor, actualitatea informatiilor prezentate, trimiterile pe care autorul le face la doctrina si legislatia de specialitate, respectiv jurisprudenta domeniului. Aspectele de natura teoretica sunt inspirat evidentiate prin mai multe analize comparative ale unor situatii existente in practica. Aceasta legitimeaza autorul sa poata formula concluzii si propuneri pertinente cu privire la tema abordata, care fac ca lucrarea sa reprezinte nu doar un demers academic, dar sa se profileze ca un veritabil ghid in materie, contribuind la consolidarea caracterului stiintific al studiilor care vor aparea in domeniul juridic.

Detalii produs
Despre Dinu Ostavciuc
Dinu Ostavciuc
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dinu Ostavciuc inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dinu Ostavciuc se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dinu Ostavciuc. Fiecare carte scrisa de Dinu Ostavciuc este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dinu Ostavciuc in categoria Dinu Ostavciuc astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Tudor Osoianu
Tudor Osoianu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tudor Osoianu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tudor Osoianu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tudor Osoianu. Fiecare carte scrisa de Tudor Osoianu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tudor Osoianu in categoria Tudor Osoianu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Nou
-20%
-13.7%
Urmarirea penala

Urmarirea penala

PRP: 59 Lei 50.92 Lei

Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

Nou
BestSeller
-8.3%
Nou
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-49.3%
-50.1%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-52.3%
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
Nou
-36.5%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
Nou
-18.4%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-45.5%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 22.9 Lei
-35.8%
-10%
Codul corpului

Codul corpului

PRP: 113 Lei 101.7 Lei
-10%
Vindecarea creierului

Vindecarea creierului

PRP: 184 Lei 165.6 Lei
PRP: 58 Lei

46.4 Lei