Holly Black

Printul nemilos

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44 Lei
Descoperă primul volum din noua serie fantasy scrisă de Holly Black! Un bestseller New York Times încă de la apariție.  
Descoperă primul volum din noua serie fantasy scrisă de Holly Black! Un bestseller New York Times încă de la apariție.  
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Printul nemilos

Format
135x200
Număr pagini
424
Editura
STORIA BOOKS
Autor
Holly Black
Anul publicării
2019
ISBN
9786069449349

Rezumat Printul nemilos - Holly Black

Descoperă primul volum din noua serie fantasy scrisă de Holly Black! Un bestseller New York Times încă de la apariție.„Firește că vreau să fiu ca ei. Sunt frumoși ca niște săbii făurite într-un foc divin. Vor trăi veșnic. Iar Cardan e chiar mai frumos decât ceilalți. Pe el îl urăsc cel mai mult. Îl urăsc atât de mult, încât uneori, când mă uit la el, abia mai pot să respir.”Jude avea șapte ani când părinții ei au fost uciși iar ea și cele două surori ale ei au fost răpite și duse să trăiască în înșelătoarea Înaltă Curte a Tărâmului zânelor. Au trecut zece ani și acum Jude își dorește mai mult decât orice să-și găsească locul aici, în ciuda condiției sale de muritoare. Însă multe dintre zâne detestă oamenii. Mai ales Prințul Cardan, fiul cel mai mic și mai nemilos al Înaltului Rege. Ca să-și câștige locul la Curte, Jude este nevoită să-l sfideze și să suporte consecințele.Luxuriantă, plină de pericol, o carte ca o bijuterie întunecată. Lumea lui Black este amețitoare, pătrunsă de un sentiment neîndurător de pericol. M-a captivat capitol cu capitol, pe tot parcursul aventurii lui Jude, care este o eroină de care te atașezi imediat – curajoasă, dar practică, întru totul umană. Această poveste savuroasă vă va seduce și vă va face să tânjiți mereu după încă o pagină.
Detalii produs
Despre Holly Black
Holly Black
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Holly Black inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Holly Black se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Holly Black. Fiecare carte scrisa de Holly Black este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Holly Black in categoria Holly Black astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.89

9 recenzii

5 stele

8

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

ioana violeta istrate

prima carte e cam plictisitoare la inceput, spre sfarsit e ok

A

Alessandra Buhaianu

Trilogia mea preferată!!! Recomand 1000%

A

Alessandra Buhaianu

O carte de nota 1000😘❤️🌟✨

Fără cuvinte, trilogia mea preferata. Dacă aș putea aș adăuga mult mai multe stele. ✨🌟🌟🌟🌟❤️❤️❤️ E imposibil să nu îți placă

S

Simona Stoica

Incredibilă. Magică. Seducătoare. Înşelătoare. Mi-a plăcut la nebunie. Nu pot să cred ce s-a întâmplat şi cât de uşor am fost manipulată. Trădări, masacre, crime şi o legătură fascinantă între un prinț şi o spioană, un nemuritor şi o muritoare. UNDE E AL DOILEA VOLUM?

N

Nica Oana-Alexandra

„Prințul nemilos”, primul volum al seriei „Făpturile Văzduhului”, este un roman extrem de bine scris, care te prinde în mrejele sale, unde te ține captiv de la prima și până la ultima pagină. Efectul pe care îl are asupra ta este cel al unei avalanșe, pe care nu o prevedeai deloc atunci când ai început să citești cartea, dar care te lovește din plin, cu o forță de neimaginat. Te afunzi cu totul într-o lume a intrigilor, a cimiliturilor și a zânelor, care nu sunt deloc așa cum ți-ai fi imaginat din basmele copilăriei. Nu sunt acele ființe de o bunătate exagerată, gata oricând să îți îndeplinească dorințele sau să îți ofere cadouri, ci niște ființe de o frumusețe extraordinară, nemuritoare, extrem de crude mai ales cu ființele muritoare, pe care le consideră inferioare, și mereu pregătite să joace vreo festă. Sunt rele, crude și manipulatoare, însetate de putere.

A

Ana Stanciu-Dumitrache

The cruel prince este un roman plin de culoare, este viu, alert, interesant și proaspăt. Eu nu sunt fană a genului și nici nu am citit foarte multe cărți fantasy ca să am termen de comparație, dar acesta m-a prins. Mi-a plăcut foarte mult lumea descrisă, universul zânelor, care aparent e minunat, dar odată ce pătrunzi mai adânc în poveste descoperi că e un adevărat iad.

M

Maria Ancuta

Nu-mi aduc aminte ultima carte care a fost atât de nemiloasă cu mine și cu sentimentele mele. Pur și simplu de la primele cuvinte mi-a pătruns în suflet ca un drog, de parcă aș fi gustat din fructele otrăvite ale zânelor, doar că fructele au fost substituite de litere, de personaje și de lumea magică pe care Holly Black a creat-o. Nemilos sau nu, Prințul Cardan e genul de băiat rău pe care orice fată l-ar vrea lângă ea, iar împreună cu Jude alcătuiesc perechea letală. Se anunță un volum doi exploziv, încununat cu trădări, răzbunări și spre deliciul meu sper și ceva dragoste

V

Vera Maxfield

Manipulatoare. Intriganta. Coplesitoare. Odata ce te apuci de citit, nu o mai poti lasa din mana... De cum am întors și ultima filă a primului volum, am simțit un gol imens în stomac pentru lucrurile care s-au petrecut și cele care vor veni. Finalul m-a răscolit teribil, fiindcă mi-am dat seama cât am fost de manipulată, că, deși am încercat să anticipez ce avea să se întâmple, am dat greș din nou și din nou. Nu are rost să mai zic că o recomand

C

Cristina Matei

O poveste fascinantă despre oameni și zâne, loialitate si putere. Povestea unui tărâm magic și a pretendenților la tron, o luptă pentru putere purtată nu de săbii, ci mai degrabă de intrigi, minciuni și manipulari. In mijlocul acestor evenimente, o tânără muritoare orfană spulberă prejudecățile tuturor și schimbă cursul evenimentelor.

Pachete

De la același autor

Papusa de portelan

Papusa de portelan

PRP: 34.9 Lei

27.9 Lei

Regina fără regat

Regina fără regat

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Regele malefic

Regele malefic

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Regele malefic

Regele malefic

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Regina fără regat

Regina fără regat

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Vraja spinilor

Vraja spinilor

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Mai rece ca gheata

Mai rece ca gheata

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

Pachet Prințesa de cenușă

Pachet Prințesa de cenușă

PRP: 135 Lei

108 Lei

Seria Tronul de cleștar - Vol. 1-3

Seria Tronul de cleștar - Vol. 1-3

PRP: 163.99 Lei

131.2 Lei

Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 42.9 Lei

34.3 Lei

Corupt

Corupt

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Heart bones

Heart bones

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

Vicious

Vicious

PRP: 46.9 Lei

37.5 Lei

Primele atingeri

Primele atingeri

PRP: 49 Lei

29 Lei

Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei

20 Lei

Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Pactul - Elle Kennedy

Pactul - Elle Kennedy

PRP: 48.9 Lei

39.1 Lei

Confess

Confess

PRP: 36.9 Lei

29.5 Lei

Slam. Din dragoste pentru Layken

Slam. Din dragoste pentru Layken

PRP: 32.9 Lei

26.3 Lei

PRP: 55 Lei

44 Lei