PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.6 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Poveste despre prietenie

Format
130x200
Număr pagini
168
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Ruxandra Cesereanu,
Simona Popescu,
Sanda CORDOȘ
Anul publicării
2020
ISBN
9786067975789

Rezumat Poveste despre prietenie - Ruxandra Cesereanu, Sanda CORDOȘ, Simona Popescu

Iată, prin urmare, o poveste despre două prietenii. De fapt, despre trei prietenii, dacă e să facem numărătoarea corect. Sanda (Săndel) și Simona (Sim) fac parte și dintr-o carte viitoare a mea, de poezie, pe tema postumanului. Adică sunt, vor fi inclusiv personaje ficționalizate. Aici, ele sunt, însă, mai ales prietenele mele în carne și oase. (Ruxandra Cesereanu) N‑aș vrea să se înțeleagă că prieteniile noastre sunt doar literare. Sigur, în miezul apropierilor noastre se află literatura, dar este și interesul (grija nu este exclusă) pentru viețile celorlalte. Între noi sunt multe cuvinte, dar și câteva, esențiale, straturi și ochiuri de viață. Există, clar, o complicitate ce vine din tinerețea noastră; e de ajuns să le văd sau să mă gândesc la ele pentru ca toată viața străbătută (și) împreună să se lumineze, ca și cum aș pune reflectorul pe o scenă întunecată. (Sanda Cordoș) Sanda și Ruxandra îmi sunt ca niște prietene surori (surori adevărate n-am avut!). Îmi sunt dragi, îmi pasă de ele, vreau să le fie bine! Îmi pare rău că nu stăm în același bloc, pe aceeași stradă, în același cartier sau măcar în același oraș. Aș putea da câte o fugă la una dintre ele, ne-am putea întâlni toate trei la mine sau la ele. Câte nu am avea să ne spunem! Sigur, grație tehnologiei, ne putem bate la ușă (la poarta e-mail-ului!) oricând, cu câte un cadou în brațe: un mesaj, o fotografie, un link care dă spre nu știu ce muzică, spre nu știu ce text, spre nu știu ce segment al lumii noastre comune – pentru că, altfel, fiecare o are pe a sa. (Simona Popescu)

Detalii produs
Despre Ruxandra Cesereanu
Ruxandra Cesereanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ruxandra Cesereanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ruxandra Cesereanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ruxandra Cesereanu. Fiecare carte scrisa de Ruxandra Cesereanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ruxandra Cesereanu in categoria Ruxandra Cesereanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sanda CORDOȘ
 Sanda CORDOȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sanda CORDOȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sanda CORDOȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sanda CORDOȘ. Fiecare carte scrisa de Sanda CORDOȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sanda CORDOȘ in categoria Sanda CORDOȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Poveste despre prietenie
Despre Simona Popescu
Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Simona Popescu in categoria Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Poveste despre prietenie, Cum stai?
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
De la Golania la rezist

De la Golania la rezist

PRP: 34.95 Lei 29.7 Lei
-21%
Cum stai?

Cum stai?

PRP: 99 Lei 78.2 Lei

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti fictiune, Literatura romana

Transport
gratuit
BestSeller
BestSeller
-71.5%
-40%
Take, Ianke si Cadir

Take, Ianke si Cadir

PRP: 12 Lei 7.2 Lei
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
-25%
Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei 28.5 Lei
BestSeller
-14.3%
Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei 36 Lei
Scrisoare
BestSeller
-30%
Scrisoare
-25%
Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei 66 Lei
-43.5%
-74.6%
Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
Scrisoare
-24.9%
Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei 33.8 Lei
BestSeller
-25.6%
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-20.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
-70.4%
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
PRP: 30 Lei

24.6 Lei