ANNA BIKOVA

Pete de culoare. caiet de dezvoltare. Desenam cu copiii - 5-8 ani

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Pete de culoare. caiet de dezvoltare. Desenam cu copiii - 5-8 ani

Format
20X28
Număr pagini
80
Editura
Paralela 45
Autor
ANNA BIKOVA
ISBN
9789734726622

Rezumat Pete de culoare. caiet de dezvoltare. Desenam cu copiii - 5-8 ani - ANNA BIKOVA

Aveți în față un caiet plin de pete de culoare, proiectat de psihologa și pedagoga Anna Bîkova – cunoscuta autoare a bestsellerului internațional Copilul independent sau cum să fii o mamă „leneșă” – pentru copiii care au între 5 și 8 ani. Încă din copilărie s-a îndrăgostit de un joc: făcea o pată pe o foaie de hârtie, apoi o întorcea în toate direcțiile, căutând să vadă cu ce seamănă. În cele din urmă desena în jurul petei, obținând un tablou în toată regula. Cel mai bun teren de exercițiu este caietul de față și rezultatele sunt inestimabile: dispare teama de a greși, iar copilul își dezvoltă capacitatea emoțională și abilitățile creatoare într-un mod cât se poate de plăcut. Nu există obligația de a urma indicațiile, dar e obligatoriu ca exercițiile să fie făcute cu bucurie și cu suflet. Succes!

Detalii produs
Despre ANNA BIKOVA
ANNA BIKOVA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ANNA BIKOVA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ANNA BIKOVA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ANNA BIKOVA. Fiecare carte scrisa de ANNA BIKOVA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ANNA BIKOVA in categoria ANNA BIKOVA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Cumparate impreuna cu Pete de culoare. caiet de dezvoltare. Desenam cu copiii - 5-8 ani

16 Lei