ANNA BIKOVA

ANNA BIKOVA

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de ANNA BIKOVA , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Copilul independent sau cum sa fii o mama 'lenesa'. Editia a ll-a . ANNA BIKOVA se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de ANNA BIKOVA este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de ANNA BIKOVA de pe BOOKZONE este Copilul independent sau cum sa fii o mama 'lenesa'. Editia a ll-a.

Poti gasi toate cartile scrie de ANNA BIKOVA pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de ANNA BIKOVA depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Copilul independent sau cum sa fii o mama 'lenesa'. Editia a ll-a? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de ANNA BIKOVA: Pete de culoare. Caiet de dezvoltare Pete de culoare. caiet de dezvoltare. Desenam cu copiii - 5-8 ani Copilasii ''mamei lenese'' merg bucurosi la scoala .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.