Adrian StanciuFlorin EnceanuRoxana BucurVirginia Vasilache

Pachetul antreprenoriatului in familie

PRP: 104 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

A avea o gândire antreprenorială nu înseamnă doar să faci bani sau să ai propria ta afacere. Înseamnă și să ai o mentalitate deschisă, curiozitatea de a îmbrățișa noi oportunități și asumarea riscurilor pentru a-ți îndeplini pasiunile. Este despre a crede în tine și în ceilalți și de a vă sprijini reciproc. Pachetul antreprenoriatului în familie vă invită, de la mic la mare, să învățați să vă depășiți limitele și să vă atingeți potențialul maxim ca indivizi, dar și ca familie.

A avea o gândire antreprenorială nu înseamnă doar să faci bani sau să ai propria ta afacere. Înseamnă și să ai o mentalitate deschisă, curiozitatea de a îmbrățișa noi oportunități și asumarea riscurilor pentru a-ți îndeplini pasiunile. Este despre a crede în tine și în ceilalți și de a vă sprijini reciproc. Pachetul antreprenoriatului în familie vă invită, de la mic la mare, să învățați să vă depășiți limitele și să vă atingeți potențialul maxim ca indivizi, dar și ca familie.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - ALTERNATIVE

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Adrian Stanciu
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051468
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachetul antreprenoriatului in familie - Florin Enceanu, Adrian Stanciu, Virginia Vasilache, Roxana Bucur

Rezumat Educația financiară pe înțelesul copiilor - Roxana Bucur, Virginia Vasilache, Florin Enceanu – Bookzone


Educația financiară este cea mai importantă investiție în viitorul copilului tău! 

 

Această carte abordează teme financiare printr-o serie de povești captivante și activități interactive, care transformă învățarea într-o călătorie pe cât de distractivă, pe atât de educativă. Prin intermediul exemplelor concrete, învățarea financiară nu doar că devine interesantă, dar și relevantă pentru orice copil aflat la început de drum. 

 

De la noțiuni de bază despre bancomate și carduri bancare, până la concepte mai complexe precum bugetul personal sau perspectiva antreprenorială, Educația financiară pe înțelesul copiilor este plină de lecții valoroase, prezentate într-un limbaj accesibil pentru toți copiii. 

 

Cum au apărut banii? Cum îi câștigăm? Cum îi folosim? Ce este un cont bancar și cum funcționează? De ce este importantă economisirea banilor și cum putem face acest lucru?

 

Înțelegerea timpurie a acestor principii poate transforma copiii în adulții responsabili de mai târziu, acei adulți care sunt mult mai conștienți de deciziile lor financiare, contribuind la asigurarea unui viitor stabil.

 

Nu lăsa ca educația financiară să fie piesa lipsă din puzzle-ul educației copilului tău!

 

Educația financiară este componenta esențială, frecvent omisă, din educația școlară. Aceasta constituie elementul-cheie care completează învățarea unui copil și îl ajută să dea sens propriei educații, permițându-i să facă legătura între bagajul său de cunoștințe și un viitor prosper și sigur. 

 

Această carte pregătește copiii pentru un viitor în care:


 📌 Știu cum să ia decizii financiare responsabile și sănătoase;

 📌 Pot economisi lună de lună, îndeplinindu-și cu succes obiectivele;

 📌Sunt responsabili în relația cu banii, dar și chibzuiți, știind raportul dintre nevoie și dorință;

 📌 Își realizeză cu succes ideile de afaceri, alegând drumul antreprenoriatului;

 📌 Sunt independenți financiar și știu să-și asume cheltuielile fără mustrări de conștiință;


Dacă ești părinte sau cadru didactic, această carte te va ajuta:


📌 Să le vorbești copiilor într-un limbaj accesibil despre importanța banilor și gestionarea cheltuielilor;

📌 Să le explici copiilor ce este responsabilitatea financiară, pe înțelesul lor;

📌 Să înveți să fii sincer și deschis cu cei mici, în discuțiile delicate privind problemele financiare;

📌 Să le predai lecții de viață prin joc și joacă, astfel încât să nu-i plictisești;

📌 Să le asiguri un viitor bazat pe decizii financiare corecte și relații sănătoase cu banii;


Fragment


„— În primul recipient, punem jumătate din banii pe care îi primiți sau îi câștigați, explică domnul Preteanu. Acest 50% este destinat obiectivelor mari ‒ ca de exemplu să economisiți pentru o bicicletă nouă, un computer sau chiar pentru educația voastră în viitor. Apoi își îndreaptă atenția spre al doilea recipient.

—   Aici, în al doilea recipient, punem 40% din venituri. Acești bani sunt pentru dorințele voastre imediate, cum ar fi jocuri, jucării, dulciuri sau ieșiri cu prietenii. Este important să vă bucurați de banii voștri, dar cu moderație. În final, se oprește la ultimul recipient.

— Și nu în ultimul rând, 10% din banii voștri ar trebui să meargă spre fapte bune. Acest lucru poate însemna donații în scop caritabil, cumpărarea unui cadou pentru un prieten sau ajutorarea familiei.”


Recenzii


Cartea care o învață să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem.

„Am fost mereu transparentă cu fetița meu despre starea noastră financiară și despre modul în care gestionăm bugetul familiei. Astfel, a învățat să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem. Când am fost nevoiți să facem economii majore, am implicat-o și pe ea în procesul decizional și i-am explicat de ce este important să ajustăm cheltuielile. A fost o lecție valoroasă despre responsabilitatea financiară și solidaritatea în familie." - Corina, mamă unei fetițe în vârstă de 12 ani


Cartea care îl învață că satisfacția financiară nu vine întotdeauna din achizițiile imediate.

„Fiul meu a fost întotdeauna fascinat de tot ce înseamnă gadget-uri și tehnologie. În loc să îi interzic pur și simplu să își cheltuie economiile pe aceste lucruri, am încercat să îl învăț despre valoarea banilor și să îi ofer alternative. Am căutat împreună modalități de a economisi pentru achizițiile pe care și le dorea și l-am încurajat să exploreze și alte pasiuni care nu implicau cheltuieli mari. Astfel, a învățat că satisfacția financiară nu vine întotdeauna din achizițiile imediate, ci și din planificarea și prioritizarea pe termen lung." - Lucian, tatăl unui băiat în vârstă de 13 ani


Rezumat ALTERNATIVE - Adrian Stanciu

 

O carte care te ajută să găsești echilibrul dintre muncă viață și viață!

 

ALTERNATIVE este pentru tine, dacă:

 

·        simți că munca pe care o faci nu te reprezintă și nu te împlinește.

·        simți că managementul ineficient și conflictele de la birou te-au adus în burnout.

·        simți că la munca este o activitate pur tranzacțională.

·        simți că managerul tău nu te înțelege sau nu comunică eficient.

·        simți că nu ți-ai atins încă potențialul pe plan profesional.

 

O carte recomandată de:

 

„Am avut norocul să-l întâlnesc pe Adrian când eMAG creștea accelerat de la 300 la 3 000 de oameni și am învățat cum să combin cultura și structura pentru a-mi îndeplini obiectivele. Articolele sale m-au ajutat de-a lungul timpului să găsesc răspunsuri la întrebări sau să descopăr elemente noi care ne-au condus către o productivitate mai bună sau creștere.”

 

– Iulian Stanciu, Președinte Executiv eMAG

 

„Un consultant excepțional de business, Adrian Stanciu combină o vastă experiență practică cu o adevărată erudiție în management și cultură organizatională. Folosind perspective istorice, sociologice, psihologice și filozofice, distilând și filtrând până la esența umanității din noi, eseurile din această carte zdruncină stereotipuri și răstoarnă prejudecăți. Ele ne reamintesc că, înainte de a fi angajați, manageri, lideri sau antreprenori, suntem oameni și că orice principiu de funcționare a unei organizații nu poate ignora principiile de bază ale funcționării psihicului uman.

Cred că dacă ar fi trăit în America ar fi fost un autor de top, cu vânzări de milioane de exemplare.”

 

– Nicoleta Iordan, Cofondator Cărturești

 

„Adrian Stanciu propune o carte extrem de relevantă pentru orice antreprenor, în care abordează teme pentru o mai bună înțelegere a contextului actual de business și navigarea lui. Mai mult, Adrian te va face să îți pui întrebările corecte.”

– Fady Chreih, CEO Regina Maria

Detalii produse
Despre Florin Enceanu
Florin Enceanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florin Enceanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florin Enceanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florin Enceanu. Fiecare carte scrisa de Florin Enceanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florin Enceanu in categoria Florin Enceanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian Stanciu
Adrian Stanciu
Biografie
Adrian Stanciu este consultant și educator în domeniul dezvoltării organizaționale și al leadershipului, antreprenor și profesor. Activitatea sa de peste 30 de ani a avut impact asupra a zeci de organizații, atât ca fondator, cât și ca inițiator și consultant. Lider în consultanța de strategie organizațională din România și în regiune, Adrian a livrat sute de programe de training pentru companii din diverse domenii, de la e-commerce până la domeniul bancar, de la asigurări până la dezvoltare software. Este decan asociat și profesor invitat al Bucharest International School of Management, unde predă Managementul diversității culturale și Conducerea oamenilor și a organizațiilor.
Autorul cărților:
Despre Virginia Vasilache
Virginia Vasilache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Virginia Vasilache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Virginia Vasilache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Virginia Vasilache. Fiecare carte scrisa de Virginia Vasilache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Virginia Vasilache in categoria Virginia Vasilache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana Bucur
Roxana Bucur
Biografie
Roxana Bucur se bucură de o poziție remarcabilă în Top 23 de experți financiari din România, în timp ce jonglează cu succes printre provocările antreprenoriatului în educație financiară pentru adulți și copii. În momentul de față, aceasta are peste 200 de clienți și gestionează lunar puțin peste 800.000 de euro, punând umărul profesional la realizarea obiectivelor importante din viața unui om: susținerea copiilor lui, retragerea eficientă din activitate, închiderea anticipată a creditelor imobiliare, siguranță financiară și independență financiară față de orice și oricine: stat, angajator, familie, instituțiile financiare din piață.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.8

15 recenzii

5 stele

14

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

1

1 stele

0


I

Ion Cafadaru

Cartea a juns lovită pe un colt.

Cartea a ajuns lovită pe un colt. Curier neserios.

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dana Vladone

Este o lectură foarte utilă pentru cei mici, cu dialoguri vii, concepte explicate, jocuri și ilustrații. Îi pune pe cei mici să se gândească la viitorul lor financiarc și le oferă o bază solidă despre ce înseamnă să fie responsabili cu banii lor. Mulțumim și nouă ne-a plăcut mult!

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Ioana Stoian

Autorii au reușit să traducă pe înțelesul copiilor conceptele din educația financiară într-un mod accesibil copiilor. Povestea în sine din carte e amuzantă și captivantă pentru cei mici. Mă bucur că există o astfel de carte pe piață. Mi se pare esențial să vorbim cu micuții despre bani și să evităm pe cât posibil clișeele cu care am fost noi învățați. În țara noastră parcă e subiect tabu și ne mai întrebăm de ce rata copiilor anxioși crește pe zi ce trece. Trebuie să le dăm voie să aibă aripi, să îi motivăm să viseze și să îi facem să înțeleagă că este perfect în regulă să își dorească să obțină libertatea financiară . Mulțumim! 5 stele 🥰

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Iolanda Dumitrescu

Minunată cartea! Ca părinte, pot spune că această carte asigură puntea de discuție pe subiect dintre părinți și copii. Am citit împreună. am făcut exercițiile și încercăm să aplicăm informația și în viața de zi cu zi. Băiețelul meu a înțeles ce înseamnă economisirea și cât de importantă este pentru un viitor financiar.

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
-27.5%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-40.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
-44.9%
Uneori castigi, uneori inveti

Uneori castigi, uneori inveti

PRP: 39 Lei 21.5 Lei
-30%
Start în antreprenoriat

Start în antreprenoriat

PRP: 49 Lei 34.3 Lei
-30%
Principii

Principii

PRP: 89 Lei 62.3 Lei
-36.5%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
-30%
Trezește uriașul din tine

Trezește uriașul din tine

PRP: 64 Lei 44.8 Lei
-30%
Începe cu DE CE

Începe cu DE CE

PRP: 59 Lei 41.3 Lei
Scrisoare
-35%
-30%
Vaca mov

Vaca mov

PRP: 34 Lei 23.8 Lei
-30%
-25%
Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei 26.25 Lei
-15%
Principiul 80-20

Principiul 80-20

PRP: 29 Lei 24.65 Lei
-30%
Putere nemărginită

Putere nemărginită

PRP: 56 Lei 39.2 Lei
-35%
Pachet Lider de succes

Pachet Lider de succes

PRP: 126 Lei 81.9 Lei
-45%
Fara limite

Fara limite

PRP: 42 Lei 23.1 Lei
PRP: 104 Lei

89 Lei