PRP: 99.97 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
70 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Calauza parintilor in educarea copiilor

Editura
Aramis
Autor
Anton Moisin
ISBN
9786067065985
Limba
Română

Rezumat Pachet Tu si copilul tau - ghid de parenting - dr Stephane Clerget, Anton Moisin, Francine Ferland, Dr. Elisa Medhus, Tanith Carey

Calauza parintilor in educarea copiilor

Rezultat al experientei de peste 40 de ani a autorului, experienta acumulată in educarea a mii de copii si adolescenti, cartea se doreste a fi o incercare de creionare a unui astfel de model de calauza pentru parinti. Scopul principal al lucrarii este de a oferi orientarea de baza pentru parinti în educatie, principiile de abordare a unor situatii si a varstei copilariei in general.

Invata-ti copilul sa gandeasca singur

Dr. Elisa Medhus are o experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste problematica familiei moderne. Lucrarea de fata, tradusa pentru prima data in limba româna, a fost primita cu entuziasm de catre publicul din toate tarile in care a fost publicata, si asta datorita stilului modern, prietenos si limpede in care este scrisa, dar si problemelor delicate abordate, probleme ce tin de relatia parinte - copil. Dintre temele surprinse in lucrare amintim: - insusirile esentiale ale unui copil autonom, - crearea unui mediu familial adecvat, - sprijinul acordat copilului pentru a putea initia si intretine un dialog cu un adult, - ajutorul oferit copilului pentru a putea depasi un esec, - ajutorul oferit copilului pentru a putea gestiona optim influentele venite din exterior. Cartea este de un real folos parintilor care doresc sa se constituie in prieten, confident, indrumator si sprijin al copiilor lor si care constientizeaza, conform spuselor autoarei, ca rolul parintilor este de a-i conduce pe copii spre succes, competenta, incredere in sine si independenta.

Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor

Deodata parintii nu-si mai recunosc copilul. Fara a-si fi schimbat infatisarea sau numele, el capata un alt statut, acela de adolescent. Este perioada transformarilor radicale si totusi de mare fragilitate. Parintii se confrunta cu noi dificultati carora nu stiu sa le faca fata. Cum putem reactiona, ca parinti, cand dintr-odata copilul, adolescent acum, devine obraznic sau chiuleste de la scoala pentru a se intalni cu prietenul/ prietena sau isi pierde increderea in sine sau se drogheaza sau vrea sa tina regim?… Fara a se substitui sfatului avizat al unui psiholog, acest ghid ofera solutii practice si detaliate, precum si raspunsuri precise pentru majoritatea situatiilor intalnite.

Copilul nostru de zi cu zi - din leagan la scoala primara

Ce poate fi mai fascinant decat sa observi, zi de zi, evolutia unui copil, de la primele lui ore de viata? Originalitatea cartii consta deopotriva in abordarea dezvoltarii copilului sub toate aspectele (motricitate, limbaj, perceptie, cunoastere, afectivitate, comportament social, igiena s.a.m.d.), dar si in accentuarea etapelor de dezvoltare, mai mult decat a varstelor propriu-zise. Cu alte cuvinte, va oferim o carte importanta pentru orice adult a carui viata se desfasoara in preajma unui copil mic si care este deci alaturi de el in marele circuit al vietii.

Ce se intampla cu fetita mea? Cum sa-ti protejezi fiica de o maturitate prea timpurie

Sa infrunti ceea ce depaseste bunul simt si sa o faci pe fiica ta sa fie rezistenta si puternica nu este usor. Va trebui sa te privesti si pe tine insuti pentru a vedea daca nu cumva sexualizarea in crestere a societatii nu a influetat si propriile tale valori. Dar daca asta o va ajuta pe fiica ta sa fie ceva mai sincera cu ea insasi decat sa simta ca este silita sa se conformeze cu stereotipurile de astazi privind infatisarea si nevoia de a fi sexy, va trebui sa-i redam o parte din libertatea ei de a trai fara aceste constrangeri. Daca nu vom reusi, pretul pentru fiicele noastre va fi considerabil. O intensificare a tulburarilor psihice, a automutilarii, a depresiei, a sexului ocazional si fara rost, a graviditatii adolescentine si a consumului de bauturi alcoolice reprezinta efectele colaterale ale unei judecati de sine facute de fete doar dupa criteriul infatisarii si al experientei sexuale.
Detalii produse
Despre dr Stephane Clerget
dr Stephane Clerget
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre dr Stephane Clerget inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. dr Stephane Clerget se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale dr Stephane Clerget. Fiecare carte scrisa de dr Stephane Clerget este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre dr Stephane Clerget in categoria dr Stephane Clerget astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Anton Moisin
Anton Moisin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anton Moisin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anton Moisin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anton Moisin. Fiecare carte scrisa de Anton Moisin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anton Moisin in categoria Anton Moisin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Francine Ferland
Francine Ferland
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Francine Ferland inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Francine Ferland se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Francine Ferland. Fiecare carte scrisa de Francine Ferland este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Francine Ferland in categoria Francine Ferland astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Elisa Medhus
Dr. Elisa Medhus
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Elisa Medhus inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Elisa Medhus se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Elisa Medhus. Fiecare carte scrisa de Dr. Elisa Medhus este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Elisa Medhus in categoria Dr. Elisa Medhus astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Tanith Carey
Tanith Carey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tanith Carey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tanith Carey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tanith Carey. Fiecare carte scrisa de Tanith Carey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tanith Carey in categoria Tanith Carey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 99.97 Lei

70 Lei