Anuradha Dayal-GulatiEduard AgachiSuada Agachi

Pachet Transformare personala

PRP: 159.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 Lei

Aceste cărți sunt trei instrumente puternice pentru înțelegerea profundă a sinelui. Cu ajutorul lor, îți explorezi adâncimile sufletului și descoperi influențele subtile care îți modelează viața, dar pe care nu le-ai observat până acum.


Împreună, cele trei volume te ajută să te înțelegi mai bine atât pe tine, cât și pe ceilalți și te ghidează în procesul de a-ți transforma viața în bine.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.

Aceste cărți sunt trei instrumente puternice pentru înțelegerea profundă a sinelui. Cu ajutorul lor, îți explorezi adâncimile sufletului și descoperi influențele subtile care îți modelează viața, dar pe care nu le-ai observat până acum.


Împreună, cele trei volume te ajută să te înțelegi mai bine atât pe tine, cât și pe ceilalți și te ghidează în procesul de a-ți transforma viața în bine.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Destinul ascuns în numere

Dimensiune
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Eduard Agachi
Anul publicării
2024
ISBN
9786303052229
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Transformare personala - Eduard Agachi, Suada Agachi, Anuradha Dayal-Gulati

VINDECĂ-ȚI RĂDĂCINILE


Ar putea fi vorba de traumele și experiențele părinților, bunicilor sau chiar ale strămoșilor tăi, care se transmit din generație în generație. Poate ai observat tipare care se repetă în familia ta – dificultăți financiare, conflicte între frați, divorțuri sau, din contră, căsnicii lungi și fericite, sănătate și bună dispoziție. Moștenirea familiei poate fi o sursă de putere personală, dar, neînțeleasă, ea te împiedică să trăiești o viață plină de lumină și iubire.


Anuradha Dayal-Gulati, specialistă în vindecare emoțională și ancestrală, îți oferă exerciții și instrumente simple ca să recunoști și să te eliberezi de tiparele familiale negative și să le întărești pe cele pozitive. Prin exerciții de scris în jurnal și de vizualizare, hărți mentale și ritualul vedic tarpanam, vei învăța să îți onorezi strămoșii și să te eliberezi de traumele transgeneraționale. Autoarea îți împărtășește propria călătorie de vindecare, experiența cu terapia constelațiilor familiale și puterea nebănuită a esențelor florale.


„Vindecă-ți rădăcinile” te ajută să recunoști tiparele care îți afectează viața de zi cu zi și îți oferă uneltele necesare pentru a depăși barierele invizibile ce te împiedică să creezi viața pe care ți-o dorești și o meriți.

 

 

DESTINUL ASCUNS ÎN NUMERE

 

Destinul nu este scris cu cerneală, ci cu numere.

 

Încă de la naștere, numerele au dansat în jurul tău, conturând povestea ascunsă a propriului destin. Ți-au vorbit dintotdeauna, dar le-ai ascultat cu adevărat?

De la calcularea numărului destinului tău, până la aplicarea cunoștințelor numerologice în luarea deciziilor importante, vei descoperi un univers plin de mister și înțelepciune, care te va ghida către o viață mai conștientă și mai împlinită.

 

Ele sunt oglinzile care reflectă esența ta unică, dezvăluind talentele cu care ai fost înzestrat și calea pe care ești menit să o urmezi. Acum este momentul să descoperi cheia care descifrează limbajul lor misterios și le dezvăluie tainele.

 

Te-ai întrebat vreodată cine ești cu adevărat? De ce atragi tot timpul același tip de oameni? De ce continuă să ți se întâmple aceleași lucruri la nesfârșit? De ce pare că luptele tale sunt în van, în timp ce alții par să atingă succesul și fericirea cu ușurință?

 

Destinul ascuns în numere explică semnificația profundă a obstacolelor care te împiedică să-ți atingi potențialul. Această carte te învață cum să-ți transformi total viața. Îți oferă informații prețioase despre propria persoană, dar îți arată și cum să-i cunoști mai bine pe ceilalți. Este un instrument puternic pentru vindecare, reflecție și îngrijire personală și o busolă care te ajută să te orientezi într-o lume adesea înșelătoare.

 

Este timpul să-ți cunoști cifra destinului, să-ți îmbrățișezi adevărata călătorie și să te transformi în cine ți-a fost dat să fii.

 

 

LIMBAJUL SECRET AL CHIPULUI

 

Limbajul secret al chipului îți dezvăluie taine pe care cuvintele nu ți le vor spune niciodată

 

Fiecare dintre noi are trei chipuri: chipul pe care îl văd ceilalți oameni, chipul pe care credem că îl avem și chipul nostru real, cel care ne poate oferi răspunsurile de care avem nevoie dacă reușim să-l descifrăm.

 

Suada Agachi și-a dedicat viața înțelegerii tehnicilor milenare de citire a chipului, iar în această carte, ea ne dezvăluie cum le putem folosi pentru a ne descoperi propriul chip autentic, dar și esența celor pe care îi întâlnim, dincolo de prima impresie pe care aceștia ne-o lasă.

 

Astfel, autoarea ne amintește că fiecare chip are frumusețea și înțelepciunea sa, el este o busolă care ne arată fiecăruia dintre noi cine ne-a fost dat să fim, cu ce calități am fost înzestrați de Creator pentru a ne construi destinul.

 

Trăsăturile noastre au un potențial pozitiv, dar și unul negativ. Aceastea nu indică cine suntem, ci o alegere pe care suntem chemați să o facem. Iar folosind cunoștințele dobândite în această carte, ne putem înțelege natura profundă și putem, în sfârșit, să facem alegeri mai bune, să construim relații mai echilibrate și mai armonioase cu noi înșine și cu ceilalți.


Recenzii:


„Anuradha Dayal-Gulati a scris un ghid minunat și informativ despre cum să fim mai mulțumiți, mai împliniți și despre cum să avem mai multă armonie în viață. Această carte prețioasă aduce o contribuție importantă la apariția unor noi terapii bazate pe energie. Rareori se găsește un ghid atât de informativ și liric al darurilor pământului, strămoșilor și spiritului. —   Dan Cohen, autor al cărții I Carry Your Heart in My Heart: Family Constellations in Prison


„Stilul clar, concis și realist al lui Anu și exercițiile ușoare fac din cartea sa un instrument minunat pentru începători, clienți, dar și pentru specialiști. Îți împărtășește procesul pas cu pas și îți arată cum să găsești pace și mulțumire în viață conectându-te la tine însuți.” - Susan Ulfelder, doctor tradițional care folosește remedii naturale, doctor în medicină integrativă și fondatoare a Institutului Hellinger din Washington


Vindecă-ți rădăcinile oferă o opțiune provocatoare de rezolvare a problemelor de familie și de creare a unei vieți împlinite.” —   BlueInk Review,,Limbajul secret al chipului" m-a ajutat sa îmi ințeleg mai bine propria personalitate si să-mi selectez mai bine prietenii.” – Zenaida L.

 

„Pe mine m-a ajutat mereu numerologia pentru luarea în decizii. Imi place foarte mult cartea lui Eduard Agachi.” – Dana I.

Fragment din carte

„Uneori, o temă reapare în familie generații la rând – probleme financiare, faliment, eșec în afaceri, rivalitate între frați, divorț sau, invers, căsnicii de durată și fericite, sănătate, ocazii pline de bucurie, tachinări și bună dispoziție. Poate că ai observat dintotdeauna aceste teme sau tipare, neluându-le prea mult în seamă sau considerându-le pur și simplu coincidențe. Sau poate că le-ai simțit influența din plin și ai avut senzația că nu ai nicio putere asupra lor. Dar ce-ar fi dacă e mai mult decât doar un sentiment de împotmolire? Ce-ar fi dacă sursele acestor tipare ar fi chiar în familia ta, însă nu doar în cea pe care o știi?” – fragment din „Vindecă-ți rădăcinile”


„Citirea chipului este atât o artă, cât și o știință. O artă pentru că te invită să ai o anumită abordare când te apropii de celălalt. Nu poți oricum, oricând, să intri în spațiul intim, în sfera psiho-emoțională a interlocutorului tău. Şi o ştiință pentru că descoperirea celuilalt necesită o cunoaștere mai profundă, o cercetare în acest sens. Niciodată nu poate de sine stătătoare ştiința să spună totul despre un om, după cum nici arta de sine stătătoare nu poate să dezvăluie exact natura umană. Dacă cele două, știința citirii chipului și arta citirii chipului, se îmbină, se naşte o adevărată magie.” – Suada Agachi

 

„Toate religiile și tradițiile lumii păstrează această înțelepciune în cultura lor. Etapele creației au fost transpuse în povești, mituri, credințe și alegorii pentru a fi transmise mai ușor peste generații. Principiul Focului reprezintă omnipotența și energia atotcuprinzătoare, manifestate prin voință și grandoare. Principiul Apei reprezintă iubirea și eternitatea, manifestate prin conștiință și sentimente. Principiul Aerului reprezintă înțelepciunea și credința, manifestate prin judecată și raționament. Principiul Pământului reprezintă omnipotența și prosperitatea, manifestate prin conservare și înmulțire.

Omul este definit de suma alegerilor pe care le face, pe care nu le face și pe care este în stare să le realizeze în viitor. Fiecare om este caracterizat de o serie de abilități ce reprezintă în același timp și limitări ale sale. În practică se demonstrează că omul cunoaște extrem de rar 10% din tot ceea ce este capabil să realizeze de-a lungul vieții. Restul de 90% sunt tot abilități, talente și trăsături care îl definesc, dar pe care nu le accesează niciodată.” – Eduard Agachi

Detalii produse
Despre Eduard Agachi
Eduard Agachi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eduard Agachi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eduard Agachi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eduard Agachi. Fiecare carte scrisa de Eduard Agachi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eduard Agachi in categoria Eduard Agachi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Suada Agachi
Suada Agachi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Suada Agachi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Suada Agachi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Suada Agachi. Fiecare carte scrisa de Suada Agachi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Suada Agachi in categoria Suada Agachi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Anuradha Dayal-Gulati
Anuradha Dayal-Gulati
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anuradha Dayal-Gulati inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anuradha Dayal-Gulati se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anuradha Dayal-Gulati. Fiecare carte scrisa de Anuradha Dayal-Gulati este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anuradha Dayal-Gulati in categoria Anuradha Dayal-Gulati astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.76

41 recenzii

5 stele

31

4 stele

10

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mirela Sudacov

O carte foarte interesanta! O recomand cu mare drag!

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Mihăilescu

Această carte mi-a oferit o nouă perspectivă asupra relațiilor familiale și a modului în care acestea ne influențează viața.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudiu Stan

Această carte este o lectură esențială pentru iubitorii de spiritualitate și mindfulness. "Vindecă-ți rădăcinile" este o lectură transformatoare pe care o recomand cu încredere.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Despina Bănică

„Limbajul secret al chipului” este o lectură plină de insight-uri profunde și practice despre cum trăsăturile feței reflectă personalitatea și starea de sănătate a individului. Abordarea autoarei este bine documentată, incluzând și exemple ilustrate pentru citirea chipului, făcând din această carte una accesibilă și relevantă pentru cititorul modern.

Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Beatrice Maftei

Prin cartea sa, Suada Agachi oferă o viziune holistică asupra modului în care putem citi și interpreta trăsăturile faciale. Este o carte captivantă, plină de informații valoroase și te educă în același timp.

Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luana Duțescu

Suada Agachi m-a ajutat să îmi schimb perspectiva asupra modului în care interacționez cu ceilalți pe termen lung și am putut face schimbări benefice pentru mine și pentru relațiile cu cei din jur.

Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului

1

Răspunde

Comentarii(0)

R

Răzvan Negru

„Destinul ascuns în numere” mi-a schimbat perspectiva asupra vieții. Eduard Agachi a scris o carte extraordinară care combină înțelepciunea numerologiei cu aplicații practice și concrete.

Recenzie pentru cartea Destinul ascuns în numere

0

Răspunde

Comentarii(0)

H

Horia Marinescu

Această carte este un titlu de referință în domeniul numerologiei. O recomand dacă sunteți interesați de subiect dar nu știți de unde să începeți.

Recenzie pentru cartea Destinul ascuns în numere

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Teofana Pîrvu

Această carte este un ghid practic pentru autocunoaștere prin intermediul numerologiei. Eduard Agachi explică cu claritate și simplitate cum putem folosi numerele pentru a descoperi aspecte ascunse ale destinului nostru.

Recenzie pentru cartea Destinul ascuns în numere

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

Hardcover
-9%
Manual de numerologie

Manual de numerologie

PRP: 290 Lei 264 Lei
Hardcover
-10%
Confesiuni din Templu

Confesiuni din Templu

PRP: 170 Lei 153 Lei
-10.5%
Tehnici de citire a chipului

Tehnici de citire a chipului

PRP: 190 Lei 170 Lei
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
-11.1%
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-73.7%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
-15%
Starea Zero

Starea Zero

PRP: 38 Lei 32.3 Lei
Nou
-20%
Curaj în fața morții

Curaj în fața morții

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-25%
Impaca-te cu trecutul

Impaca-te cu trecutul

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
-25%
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Transformare personala

Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-39.9%
Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-38%
Pachet Granița dintre lumi

Pachet Granița dintre lumi

PRP: 104.9 Lei 65 Lei
Nou
-33.1%
Pachet Raluca Anton

Pachet Raluca Anton

PRP: 118 Lei 79 Lei
Nou
BestSeller
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-28.6%
Cartea bogatiei interioare

Cartea bogatiei interioare

PRP: 49 Lei 35 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
Nou
-30%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 59 Lei 41.3 Lei
Nou
-30%
Pachet Călătorie de vindecare

Pachet Călătorie de vindecare

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
Nou
-36.8%
Pachet Puterea e in tine

Pachet Puterea e in tine

PRP: 94.8 Lei 59.9 Lei
Nou
-10%
Iubirea la imperfect

Iubirea la imperfect

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25.6%
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-20%
Redefinește fericirea

Redefinește fericirea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 159.9 Lei

99 Lei