Christina LaurenNathan Hill

Pachet Suflete pereche

PRP: 108.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.9 Lei

Mai pot exista suflete pereche în lumea noastră în care totul se schimbă rapid, inclusiv sentimentele oamenilor?„ Wellness” și „Dragoste și alte cuvinte” sunt două povești de dragoste captivante care urmăresc metamorfozele iubirii în diferitele etape ale vieții noastre. Sunt două povești care te fac să râzi și să plângi, invitându-te să descoperi odată cu personajele ce înseamnă cu adevărat să-ți întâlnești sufletul pereche. 

Mai pot exista suflete pereche în lumea noastră în care totul se schimbă rapid, inclusiv sentimentele oamenilor?„ Wellness” și „Dragoste și alte cuvinte” sunt două povești de dragoste captivante care urmăresc metamorfozele iubirii în diferitele etape ale vieții noastre. Sunt două povești care te fac să râzi și să plângi, invitându-te să descoperi odată cu personajele ce înseamnă cu adevărat să-ți întâlnești sufletul pereche. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Dragoste şi alte cuvinte

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Christina Lauren
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051253
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Suflete pereche - Nathan Hill, Christina Lauren

Rezumat Wellness – Nathan Hill


Mai mult decât o poveste de dragoste, romanul epocii noastre


Wellness este o poveste de dragoste modernă în care ne regăsim cu toate temerile și speranțele noastre, o poveste neobișnuit de obișnuită despre un el, o ea și toate provocările unei relații care evoluează permanent și se întinde pe mai bine de două decenii.

Prinși în ritmul amețitor al lumii moderne, cei doi protagoniști se apropie și se înstrăinează, iar poveștile lor se întrepătrund cu cele ale altor personaje, alcătuind treptat o oglindă în care, dacă privim cu atenție, vom recunoaște chiar lumea în care trăim.


O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei


Jack și Elizabeth se cunosc de dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.


În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.  

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.


Recenzii


„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume” — Esquire


„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.” — The Washington Post


„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.” —The Atlantic


„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.” - NPR


„O perspectivă modernă asupra iubirii, căsniciei și a obsesiei societății pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al vieților noastre... Acest roman sclipitor te provoacă să te gândești la adevărul propriei tale vieți și la poveștile pe care ni le spunem nouă și celorlalți” - Oprah Winfrey


Rezumat Dragoste și alte cuvinte – Christina Lauren


Ştii că eşti îndrăgostit când nu poţi să adormi pentru că, în sfârşit, realitatea e mai frumoasă decât visurile tale.

 

Macy şi Elliot iubesc jocurile de cuvinte. Dar când inimile încep să vorbească, singurul cuvânt important rămâne dragostea.

 

Macy Sorensen are o viaţă ordonată şi programată până în cel mai mic amănunt şi totul pare să fie minunat: ture îndelungate, în care se implică plină de entuziasm în calitate de medic pediatru rezident, o relaţie previzibilă cu un bărbat matur, stabil financiar, ieşiri agreabile la cafea cu prietenele şi un sentiment general de armonie.

 

Și totuşi, nu aceasta e viaţa după care tânjește inima ei.

 

Într-o zi, îl întâlneşte din întâmplare pe Elliot Petropoulos. Prima ei iubire. Singura ei iubire. Apoi, tot universul pe care şi l-a construit cu atâta grijă se dizolvă treptat.

 

Pe când erau adolescenţi, Macy şi Elliot au fost cei mai buni prieteni. Ani în şir, el a fost lumea ei. El a consolat-o după ce mama ei a murit de cancer. El a ajutat-o să descopere farmecul jocurilor de cuvinte şi magia primului sărut. Şi tot el a trădat-o în modul cel mai sfâşietor cu putinţă.

 

Va exista o a doua şansă pentru Macy şi Elliot? Vor reuși ei să găsească acele cuvinte care au puterea să-i aducă înapoi împreună?

 

Recenzii

 

„O poveste tandră a primei iubiri, a dragostei mature şi a oamenilor care ne schimbă în cele mai bune moduri posibile” Washington Independent Review of Books

 

„Christina Lauren descrie emoțiile dulci-amărui ale iubirii pierdute cu o limpezime sfâșietoare și oferă o poveste înălțătoare a vindecării emoționale, atât de necesară la nivel individual, dar și romantic.”  Entertainment Weekly

 

„Christina Lauren a atins un nou apogeu, cu un limbaj sfâşietor şi plin de speranţă care evocă deopotrivă vârtejul dezlănţuit al adolescenţei şi alegerile dificile ale vârstei adulte. Dragoste şi alte cuvinte întreţese trecutul şi prezentul într-o poveste emoţionantă care te va face să declari că ai un cuvânt preferat: DRAGOSTEA.” Amy E. Reichert, scriitoare.

 

Dragoste și alte cuvinte e un triumf; genul de carte care te face să empatizezi profund cu personajele atât de bine construite, încât aproape că uiți că sunt fictive. Vei fi impresionat de suferința, de bucuria, de atracția și de carisma întrețesută în relația damnată dintre Macy și Elliot. În timp ce povestea evoluează - și intercalează cu măiestrie trecutul și prezentul - vei râde, vei plânge și vei spera ca Macy și Elliot să se regăsească. O lectură minunată, de la început și până la final.”   Kristin Harmel, scriitoare.

 

„Cu limbaj autentic şi intrigă bine construită, această poveste de iubire adolescentină timidă se transformă treptat într-o aventură adultă sigură de sine.” Kirkus Reviews

 

„Christina Lauren ne oferă o imagine unică a evoluţiei unei iubiri.”  Associated Press

 

Detalii produse
  • Wellness Wellness
  • Format 135x200
  • Număr pagini 640
  • Editura Bookzone
  • Autor Nathan Hill
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Justina Bandol
  • ISBN 9786303052458
  • Scor Bestseller
Despre Nathan Hill
Nathan Hill
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nathan Hill inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nathan Hill se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nathan Hill. Fiecare carte scrisa de Nathan Hill este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nathan Hill in categoria Nathan Hill astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Christina Lauren
Christina Lauren
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christina Lauren inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christina Lauren se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christina Lauren. Fiecare carte scrisa de Christina Lauren este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christina Lauren in categoria Christina Lauren astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

8 recenzii

5 stele

6

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Superba cartea.

Superba cartea! O poveste de iubire superba intre Elliot și Macy. Ca o lecție de viata, sa vorbești totul la momentul potrivit. Comunicarea este cheia relației de succes. Mi.ar placea sa mai fie o continuare a povestii lor, un vol.2. Recomand.

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Capac Madalina

Minunată, mi-a plăcut foarte mult! ☕️❤️

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

frumoasa

Tare mi-a plăcut! Foarte frumoasa!

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

Superbă! 🫶🏼

Recenzie pentru cartea Dragoste şi alte cuvinte

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-15%
Nix

Nix

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-15%
Experimentul iubirii adevarate

Experimentul iubirii adevarate

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei
-15%
Paradis de imprumut

Paradis de imprumut

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
-39.6%
-15%
Suflet salbatic

Suflet salbatic

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei
-50%
Frumosul seducător

Frumosul seducător

PRP: 49 Lei 24.5 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
-25.4%
Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-9.3%
Scrisoare
-21.2%
BestSeller
-20.4%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-26.7%
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-15%
Ucigatoare obsesie

Ucigatoare obsesie

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
-20.4%
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
Nou
-30%
Dadaca

Dadaca

PRP: 79.9 Lei 55.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Suflete pereche

Nou
BestSeller
-9.3%
PRP: 108.9 Lei

64.9 Lei