Alex AsterOlivie Blake

Pachet Secretele magiei intunecate

PRP: 203 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 Lei

Iubitorii genului fantasy sunt invitați să pătrundă în misterioasele și întunecatele lumi imaginate de Alex Aster și Olivie Blake, unde magicienii descoperă că drumul spre recunoaștere este presărat cu trădări, secrete, seducție și jocuri de putere. Cine va reuși să-și elimine competitorii și să supraviețuiască în această luptă pentru supremația magică?

Iubitorii genului fantasy sunt invitați să pătrundă în misterioasele și întunecatele lumi imaginate de Alex Aster și Olivie Blake, unde magicienii descoperă că drumul spre recunoaștere este presărat cu trădări, secrete, seducție și jocuri de putere. Cine va reuși să-și elimine competitorii și să supraviețuiască în această luptă pentru supremația magică?

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Atlas și cei șase aleși

Dimensiune
130x200
Număr pagini
520
Editura
Bookzone
Autor
Olivie Blake
Anul publicării
2022
ISBN
9786069748923
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Secretele magiei intunecate - Alex Aster, Olivie Blake

Rezumat Lightlark - Alex Aster


O carte care urmează să fie ecranizată de Universal Studios.

 

Bestseller New York Times ⭐ Bestseller Wall Street Journal ⭐ Bestseller Publishers Weekly ⭐ Bestseller USA Today

 

După un secol, insula Lightlark va găzdui din nou Centenarul, jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor şase regate. 

 

Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei.

Cine va supraviețui și cine va muri? Regulile sunt confuze, şi misterul pare să se adâncească pe măsură ce jocul periculos al Centenarului creează mai mult suspans.

 

Fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Fiecare regat suferă în urma câte unui blestem diferit, dar în egală măsură de devastator. Dar poate cel mai crud blestem este cel care bântuie regatul Săbăticiei - tărâmul seducătoarelor blestemate să-i ucidă pe cei de care se îndrăgostesc.

 

Iar Isla Crown, tânăra stăpână a regatului, este hotărâtă să câștige jocul Centenarului și să le curme suferința supuselor sale, chiar dacă pentru a reuși va trebui să mintă, să înşele, să trădeze şi să fure.

 

Un singur lucru îi complică planurile: iubirea. Pentru că o Sălbăticiune nu are voie să se îndrăgostească. 

 

Rezumat Nightbane – Alexx Aster


CONTINUAREA CELUI MAI POPULAR FANTASY DE PE TIKTOK


Ai fost cândva otrava existenței mele, iar acum… ești cel mai dulce elixir.

Isla Crown a câștigat iubirea a doi conducători legendari și a reușit să rupă blestemele care au bântuit cele șase tărâmuri timp de secole, dar puțini cunosc adevărata origine a puterilor ei. Acum, în urma unei trădări care i-a sfărâmat sufletul în mii de bucăți, Isla caută cu disperare o cale de a-și alina durerea, alegând să se piardă în locurile seducătoare din Lightlark, în loc să-și îndeplinească îndatoririle de conducătoare a două tărâmuri separate.

Rivalii ei, cu ambițiile lor de neclintit, nu au acceptat înfrângerea în tăcere. În plus, în jurul Islei se țes conspirații și comploturi care îi pun viața în pericol, căci mulți nu cred că ascensiunea ei la tron a fost meritată. Pe măsură ce vălul întunecat al morții se răspândește amenințător asupra Lightlark-ului și secretele adânc îngropate încep să iasă la iveală, Isla se vede prinsă într-o furtună de trădări și provocări.

Cu fiecare pas, tânăra conducătoare trebuie să-și pregătească armele și să descopere alianțe noi pentru a-și putea îndeplini responsabilitățile față de poporul său. Ea trebuie să navigheze printr-un labirint al intrigilor și să înfrunte cel mai periculos trădător dintre toți: propria inimă.

Întregul regat depinde de alegerile ei. Să înceapă lupta!


Recenzii


„Un fantasy ca o gură de aer proaspăt. Plin de secrete, întuneric și magie, Nightbane te va face să oftezi și apoi să te îndrăgostești, fără să îi poți rezista nici măcar o clipă.” – CHLOE GONG, autoare bestsellerului Aceste patimi zbuciumate


„Cu o descriere aproape cinematică, Nightbane îți răsfață toate simțurile, te face să te îndrăgostești și să te simți ca și cum ai pluti pe un nor magic, pentru ca mai apoi să te lovească cu răsturnări de situație. O vei citi pe nerăsuflate!” – MARIE LU, autoarea bestsellerului Skyhunter


„Dacă Jocurile foamei ar fi fost o poveste magică întunecată, am fi obținut înfricoșătorul şi încântătorul Lightlark. Pregătește-te să explorezi o lume fascinantă, unde dragostea e o sentință la moarte şi idilele dintre concurenți sunt mai sălbatice decât blestemele care apasă insula.” – ADAM SILVERA, autorul bestsellerului Amândoi mor la sfârșit


Fragment


„— Crezi că aș fi stat cu mâinile încrucișate, uitându-mă la tine cum mori, pentru o sabie? Chiar crezi că aș fi putut alege altceva în afară de tine?

— Da, zise ea neîncrezătoare. Ai spus-o cu gura ta.

Grim o privi și spuse:

— Lucrurile s-au schimbat.

Isla își dădu seama că și ea ar fi făcut la fel. L-ar fi ales pe el.

— Dar regatul tău… ai spus că ai nevoie de ea. Pentru tine, este cel mai important lucru din lume.

— Regatul meu are nevoie de ea.

O mângâie pe tâmplă și îi spuse cu cea mai blândă voce:

— Dar nu e cel mai important lucru din lume.”


Rezumat Seria Atlas si Cei Sase Alesi - Olivie Blake

 

Atlas și cei șase aleși - Olivie Blake

 

Bine ai venit în Societatea Alexandriană!

 

Ia un loc alături de cei șase candidați care au acceptat oferta Societății și înfruntă forțe întunecate. Probabil te întrebi ce ofertă... aceea de a lupta pe viață și pe moarte pentru avere, putere și prestigiu. Trebuie doar să supraviețuiești anului următor, iar dacă ești atât de talentat și hotărât cum vrea Societatea, vei face parte din cei care vor reuși. Ce preț ești dispus să plătești pentru răsplata supremă?

 

Alătură-te celor șase cei mai talentați vrăjitori ai lumii!


Libby Rhodes și Nico de Varrona controlează elementele lumii fizice.

Reina Morris este naturalist, intuiește însăși limbajul vieții.

Parisa Kamali este telepat, poate naviga în interiorul minții umane.

Callum Nova este empat, maestru al manipulării.

Tristan Caine poate vedea dincolo de iluzii spre o nouă structură a realității.

Ești pregătit să pătrunzi într-o Societate cu totul și cu totul întunecată și să te lași vrăjit de forțe cum nu ai mai întâlnit în nicio altă carte?

 

Paradoxul lui Atlas - Olivie Blake

 

CONTINUAREA BESTSELLERULUI NEW YORK TIMES ATLAS ȘI CEI ȘASE ALEȘI

 

Șase magicieni au acceptat provocarea lui Atlas.

Doar cinci au fost admiși în rândurile Societății Alexandriene.

Unul este de negăsit.

Cu un nou semestru plin de tentații, trădări, secrete și jocuri de putere la orizont, tinerii au de făcut o alegere imposibilă.

O alegere care va marca viitorul magiei. Tu de partea cui ești?

 

“Cele mai viclene, talentate și imperfecte personaje din câte s-au regăsit vreodată într-o bibliotecă magică.” - Holly Black, autoarea bestsellerului New York Times Cartea Nopții

 

“Olivie Blake este un talent extraordinar.” - Chloe Gong, autoarea bestsellerului New York Times Aceste patimi zbuciumate

 

“Această capodoperă Dark Academia vă va ține cu sufletul la gură cu fiecare întorsătură de situație - pagină după pagină!” - Isaac Fitzgerald, The Today Show

 

Imersivă, plină de umor și obsedantă. Seria Atlas și Cei Șase Aleși surprinde darwinismul academic: supraviețuirea celor mai deștepți cu ajutorul unei doze sănătoase de magie.” - T. L. Huchu, autorul cărții The Library of The Dead

Detalii produse
  • Nightbane Nightbane
  • Dimensiune 130x200
  • Număr pagini 480
  • Editura Bookzone
  • Autor Alex Aster
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Diana Morărașu
  • ISBN 9786303052397
  • Scor Bestseller
Despre Alex Aster
Alex Aster
Biografie
Alex Aster este recunoscută drept regina genului fantasy, iar romanul său de debut, Lightlark, a devenit rapid cel mai popular fantasy de pe Tik Tok și un bestseller internațional vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, Alex Aster este una dintre cele mai urmărite autoare din lume, fiind recunoscută și de publicații prestigioase precum New York Times, Wall Street Journal și USA Today
Autorul cărților:
Despre Olivie Blake
Olivie Blake
Biografie
Olivie Blake este pseudonimul lui Alexene Farol Follmuth, o scriitoare din Los Angeles, CA, pasionată de tot ce înseamnă fantasy, paranormal și supernatural. Romanele ei sunt construite în jurul experiențelor colective și încearcă să răspundă prin scrierile sale la întrebări filosofice, precum “Ce înseamnă să fii uman?” sau “Cum se manifestă dragostea adevărată?”. Blake s-a îndrăgostit de scriere în timp ce urma facultatea de drept, pe care a și abandonat-o pentru a se dedica în întregime vieții de scriitor de ficțiune.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.79

39 recenzii

5 stele

31

4 stele

8

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Claudia Cristina

Mi-a plăcut fiecare moment al cărții, de la început până la final. Răsturnările de situație au fost totul pentru mine. O recomand cu încredere!

Recenzie pentru cartea Nightbane

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anisia

Chiar nu am cuvinte pentru această carte...finalul a fost superb!!

Recenzie pentru cartea Nightbane

1

Răspunde

Comentarii(0)

S

Serban Pop

Stilul narativ al lui Olivie Blake este rafinat și poetic, aducând un plus de farmec poveștii. "Paradoxul lui Atlas" este o lectură complexă, dar extrem de satisfăcătoare, cu un fir narativ care te ține în suspans până la ultima pagină.

Recenzie pentru cartea Paradoxul lui Atlas

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Theodor Vasilescu

Paradoxul lui Atlas se diferențiază de prima carte pentru că acțiunea se desfășoară mai lent, dar autoarea se concentrează mai mult asupra dezvoltării individuale a personajelor cu tot cu introspecțiile lor personale, fapt care nu mi-a dat voie să mă plictisesc pe parcursul lecturii.

Recenzie pentru cartea Paradoxul lui Atlas

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luiza Bunea

10/10

Absolut minunata! Abia aștept sa se traducă și al treilea volum! Daca îți place magia, puterile, prinți și prințese cartea asta fantasy este pentru tine

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ingrid

Vă rog, vă rog, traduce-ți al doilea volum! Iubesc cartea, îmi apare în continuu pe tiktok a doua parte și tot ce pot să zic e ca de abia aștept să o citesc și nu mai am răbdare!!! Am mai spus o dată, vă rog? 😖❤️

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alex Voicu

Cartea este incredibilă și captivantă. Cu toate acestea, finalul deschis poate lăsa cititorii dorind mai multă închidere sau cel puțin indicii despre continuarea povestii.

Recenzie pentru cartea Atlas și cei șase aleși

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Octavian Ursulean

O carte provocatoare, atât datorită temei cât și din perspectiva termenilor magici utilizați. Lipsa unui glosar poate face lectura dificilă pentru cei neinițiați în fantasy șau fără cunoștințe de științe exacte.

Recenzie pentru cartea Atlas și cei șase aleși

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.5%
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-15.3%
-18.4%
Paradoxul lui Atlas

Paradoxul lui Atlas

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Bandita

Bandita

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Secretele magiei intunecate

Nou
-33.9%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 99 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-36.7%
Seria Devil's Night

Seria Devil's Night

PRP: 124.8 Lei 79 Lei
-21.8%
Reapariția lui Rachel Price

Reapariția lui Rachel Price

PRP: 71.5 Lei 55.9 Lei
PRP: 203 Lei

99 Lei