Dr. Alex GeorgeRobert Jackman

Pachet Sanatate emotionala pentru intreaga familie

PRP: 157.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
84.9 Lei

Descoperă un pachet esențial pentru menținerea sănătății emoționale a întregii familii. Toți ne dorim copii plini de încredere în ei înșiși, inteligenți emoțional, rezilienți și curajoși. Pentru a îi ajuta și a-i ghida pe acest drum al dezvoltării emoționale, trebuie mai întâi să avem grijă de copilul nostru interior, de emoțiile noastre ca adult, de vindecarea sufletului nostru. Doar așa, lucrând cu noi înșine pentru a ne vindeca rănile interioare vom putea să avem grijă și de copiii noștri. Iată trei lecturi pline de informații utile și inspiraționale atât pentru tine, cât și pentru copilul tău.

Descoperă un pachet esențial pentru menținerea sănătății emoționale a întregii familii. Toți ne dorim copii plini de încredere în ei înșiși, inteligenți emoțional, rezilienți și curajoși. Pentru a îi ajuta și a-i ghida pe acest drum al dezvoltării emoționale, trebuie mai întâi să avem grijă de copilul nostru interior, de emoțiile noastre ca adult, de vindecarea sufletului nostru. Doar așa, lucrând cu noi înșine pentru a ne vindeca rănile interioare vom putea să avem grijă și de copiii noștri. Iată trei lecturi pline de informații utile și inspiraționale atât pentru tine, cât și pentru copilul tău.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Terapia copilului interior

Editura
Bookzone
Autor
Robert Jackman
Anul publicării
2022
Liste
Biblioteca lui Morar
ISBN
9786303050331
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Sanatate emotionala pentru intreaga familie - Robert Jackman, Dr. Alex George

REZUMAT SĂNĂTATEA EMOȚIONALĂ A COPILULUI DE AZI


Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune


Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.


De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.


Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.


De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.


Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.


Indiferent de circumstanțe, folosind lecțiile învățate din carte, ei pot transforma orice zi într-o zi mai bună.


Această carte ajută viitorii adulți să:

.     Gestioneze mai ușor eșecurile și dezamăgirile specifice vârstei folosind tehnicile practice prezentate.

.     Distingă între aparențele prezentate în Social Media și realitatea ascunsă în spatele acestora.

·     Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională

·     Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere

·     Își observe cu mai multă detașare gândurile negative, și să înțeleagă că acestea nu reprezintă mereu realitatea.

·     Aibă mai multă încredere în sine

·     Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol

 

FRAGMENT


Dacă, de exemplu, cineva ne face zile fripte la școală – lucru cunoscut și sub numele de bullying –, consecința poate fi știrbirea încrederii de sine. Chiar dacă doar ne ia peste picior, nu-i OK și situația poate afecta și alte zone din viața noastră, lăsându-ne un sentiment de singurătate și chiar de inutilitate și lipsă de valoare. Câteodată s-ar putea chiar să pierdem din vedere faptul că suntem victimele bullyingului și să ne învinovățim tot pe noi că ne simțim abătuți, în loc să spunem ce avem de spus și să punem capăt situației. Există tot felul de motive pentru care trăim cu sentimente greu de dus, fără a ști ce se află în spatele lor. Învățând, aici, cum să vorbim despre ele, avem o șansă bună de a face conexiunile respective și apoi de a combate cauza.” – Dr Alex George


RECENZII


Ușor de citit și de urmărit!


„O carte genială. Este defalcată în paragrafe mici care sunt ușor de citit și de urmărit. Informațiile din carte pot fi aplicate la toate vârstele, atât preadolescenților și adolescenților, cât și copiilor mai mici. Chiar m-a ajutat să gândesc pozitiv și să înțeleg mai bine etapele firești de dezvoltare ale copilului meu. Cu siguranță o voi reciti.” – Mary


O carte care face copiii să se deschidă emoțional și să ceară ajutorul


„Ca mama, bunică și angajat care lucrează cu tinerii, știu cât de important este ca aceștia să simtă că nu sunt singuri cu gândurile și grijile lor. Având pe umeri presiunea școlii, a rețelelor sociale, a prieteniilor, a vieții familiale, a identității, copiii se simt copleșiți și se închid în ei înșiși. Cartea aceasta este ideală pentru a ajuta cititorii să înțeleagă cum să facă față avalanșei de emoții și să dea sens lucrurilor într-un mod ușor și rațional. Un „must have” pentru orice școlar, membru al familiei sau pentru oameni care lucrează cu tinerii.” – Sophie


O carte foarte bine scrisă, cu ilustrații minunate care o fac atractivă pentru copii


„Foarte bine scrisă! Cartea tratează un subiect destul de serios într-un mod care îl face să pară mai puțin descurajant pentru publicul tânăr, fiind susținut de niște ilustrații minunate. Volumul acoperă diverse subiecte de actualitate, inclusiv depresia, anxietatea, stresul datorat examenelor școlare, relațiile, aparențele înșelătoare ale rețelelor sociale, dar și modul în care acestea ne distorsionează viziunea asupra realității.” – Jodie C


Cartea care ajută copiii ce adorm greu din cauza îngrijorărilor firești ale vârstei


„Am cumpărat-o pentru fiul meu de 9 ani care întâmpină dificultăți cu somnul în această etapa a vieții, neputând să adoarmă din cauza gândurilor în avalanșă pe care le are și a furtunii emoționale prin care trece. Citim împreună câte un capitol în fiecare seară, iar asta îl ajută să se deschidă și să vorbească, simțind că cineva îl înțelege.” – Cristina E.


REZUMAT PACHET TERAPIA COPILULUI INTERIOR


Te-ai întrebat vreodată de ce te simți deprimată, anxioasă, neputinciosă sau dezamăgită?

 

De ce iei mereu decizii care îți sabotează planurile, în loc să te ajute să evoluezi?

 

De ce te simți împovărat de probleme emoționale pe care nu le înțelegi?

 

Aceste tipare de gândire distructive au o sursă. Pornesc de la acea parte din tine care se teme de nou, de iubire, de tot ce are viața mai bun de oferit. Totul pornește de la copilul tău interior, acel copil care a fost rănit cândva și care, acum, a devenit un adult rănit.

 

Învață să nu îl învinovățești, să îl accepți și să îl vindeci urmând procesul terapeutic creat de Robert Jackman. Aceste cărți pline de compasiune și exerciții terapeutice te ajută să aduci vindecare, acolo unde înainte era doar durere, spaimă sau rușine.

 

Devenind adulți, credem că ne lăsăm comportamentele copilărești în urmă. Interacționăm cu alți adulți, luăm decizii adulte și avem mai multe responsabilități. Dar copiii răniți emoțional devin adulți răniți emoțional. - Robert Jackman

 

Aceste cărți vindecătoare sunt pentru tine dacă:

 

1.     Te închizi în tine sau te retragi emoțional atunci când te confrunți cu o situație dificilă

2.     Te implici în relații mult prea rapid, cu încredere deplină, și ești apoi dezamăgit

3.     Simți că nu ai nevoi, dorințe sau visuri

4.     Spui deseori „Îmi pare rău” și pui dorințele celorlalți pe primul plan

5.     Muncești excesiv pentru a nu te gândi la problemele care te frământă

6.     Nu ai încredere în forțele tale

 

Terapia copilului interior

 

În Terapia copilului interior, Robert Jackman te invită să preiei controlul asupra vieții tale și să lucrezi cu tine însuți pentru a-ți vindeca rănile interioare. Fiecare dintre noi a fost cândva un copil care privea cu infinită încredere viața și adulții din jurul său, însă puțini dintre noi știm ce impact au rănile emoționale suferite la o vârstă fragedă asupra noastră la maturitate.

 

Această carte a fost concepută pentru a te ajuta să te conectezi cu copilul tău interior, să te vindeci și să prosperi. Totul, folosind explicații clare, studii de caz, povești personale și exerciții vindecătoare.

 

 

Terapia copilului interior – Ghid practic cu 60 de exerciții terapeutice

 

Până când nu lucrăm cu noi înșine pentru a examina, înțelege și vindeca rănile copilului nostru interior, efectele negative ale acestora vor continua să apară în viața noastră. Acest ghid practic cu exerciții te va ajuta să aplici și să aprofundezi toate conceptele și instrumentele învățate în Terapia copilului interior vreme îndelungată, astfel încât să reușești să produci cu adevărat o schimbare interioară.

 

Aceste cărți te vor ajuta:

 

1.     Să te accepți pe tine cel de acum, dar și pe copilul care ai fost cândva

2.     Să îți recapeți încrederea în puterea ta de a-ți transforma viața

3.     Să identifici rănile fundamentale ale copilului tău interior și să începi procesul de vindecare

4.     Să înveți metode și exerciții practice care te pot ajuta atunci când rănile mai vechi sunt activate

5.     Să depășești tiparele în care te simți blocat și să faci loc schimbărilor pozitive

 

Recenzii:


„Cititorii vor fi schimbați pentru totdeauna de modul în care Jackman înțelege trauma și de metoda sa de vindecare a acesteia. Această carte sclipitoare îți dă curajul și optimismul de care ai nevoie pentru a pătrunde în adâncimea acelor părți ale vieții tale pătate de rușine, astfel încât să le poți vindeca” - Ross Rosenberg, MEd, LCPC, CADC, CSAT Psihoterapeut, autor al cărții The Human Magnet Syndrome: The Codependent Narcissist

Detalii produse
Despre Robert Jackman
Robert Jackman
Biografie
Robert Jackman este un psihoterapeut experimentat cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. El si-a dedicat cariera ajutand pacientii sa-si vindece ranile emotionale profunde. In calitate de terapeut, el ofera sprijin si indrumare pentru cei care se confrunta cu diverse tulburari si dificultati psihologice.

Pe langa activitatea sa in cabinet, Robert Jackman colaboreaza si cu spitale locale si cu National Louis University, unde contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor terapeutice.

Cartea sa exploreaza lectiile si invatamintele pe care le-a acumulat in timpul lucrului cu pacientii sai. Folosindu-se de propriile sale experiente si de cunostintele sale profesionale, el ofera solutii practice si exercitii care nu doar aduc la lumina ranile emotionale uitate, ci contribuie activ la procesul de vindecare.

Robert Jackman adopta o abordare integrativa in terapie, utilizand tehnici si metode variate pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacientilor sai. El promoveaza o intelegere profunda a traumelor si a ranilor emotionale, cautand solutii personalizate pentru fiecare persoana.

Cartea sa ofera cititorilor instrumente si exercitii practice pe care le pot folosi pentru a-si investiga propriile rani si pentru a incepe procesul de vindecare. Prin abordarea sa empatica si cunostintele sale solide, Robert Jackman incurajeaza oamenii sa-si exploreze emotiile si sa-si elibereze traumele trecute, deschizand astfel calea catre o viata mai plina si mai autentica.

Cu o cariera dedicata sanatatii mintale si bunastarii, Robert Jackman a devenit o sursa de inspiratie si sprijin pentru multi oameni in cautarea vindecarii si a cresterii personale. Lucrarile sale si experienta sa bogata au contribuit la imbunatatirea vietilor multor pacienti si la promovarea sanatatii mintale in societate.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Dr. Alex George
Dr. Alex George
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Alex George inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Alex George se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Alex George. Fiecare carte scrisa de Dr. Alex George este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Alex George in categoria Dr. Alex George astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.44

9 recenzii

5 stele

5

4 stele

3

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana Maria Guta

Am luat o fetiței mele!! La doar 10ani este ff incantata!! Deja când face ceva anume zice: Asa face și Alex!!!

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Stefania Nicoleta Leafu

Ce-a mai bună carte,o recomand cu încredere 🥰

O carte care ma ajutat să îmi înțeleg copilul interior din mine, și ma schimbat foarte mult.🤗🥰

Recenzie pentru cartea Terapia copilului interior

0

Răspunde

Comentarii(0)

Ș

Ștefania Turcu

O lectură bună, doar că unele idei se repetă cam des.

Recenzie pentru cartea Terapia copilului interior

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Filip Adriana

O carte ce trebuie citită

Se axează pe rănile din copilărie. Mi se pare un bun început pentru cei care nu au mai citit cărți de dezvoltare personală

Recenzie pentru cartea Terapia copilului interior

0

Răspunde

Comentarii(0)

BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.9%
Terapia copilului interior

Terapia copilului interior

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-18.4%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
Nou
BestSeller
-18.4%
The Greatness Mindset

The Greatness Mindset

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-43.6%
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-25%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 34.5 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Sanatate emotionala pentru intreaga familie

BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-18.4%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-55%
Nou
BestSeller
-20.4%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-39.5%
Nou
-34.1%
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-54.2%
Pachet Sex education

Pachet Sex education

PRP: 98 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-30.6%
Nou
-45.7%
BestSeller
-25.6%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 29 Lei
-33.3%
Cum am învins bullyingul

Cum am învins bullyingul

PRP: 30 Lei 20 Lei
-29.6%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 69 Lei
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
-33.4%
PRP: 157.9 Lei

84.9 Lei