Sarah J.Maas

Seria Tronul de clestar - Vol. 1-3

PRP: 163.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
131.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Tronul de clestar. Seria Tronul de clestar - Vol.1

Format
130x200
Număr pagini
512
Editura
RAO
Autor
Sarah J.Maas
ISBN
9786066094061
Limba
Română

Rezumat Seria Tronul de clestar - Vol. 1-3 - Sarah J.Maas

Tronul de clestar (vol.I)O INIMĂ DE GHEAŢĂ. O VOINŢĂ DE FIER. FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU ASASINA. FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU CELAENA SARDOTHIEN. FRUMOASĂ. UCIGĂTOARE. CU UN DESTIN MĂREŢ În întunecatele şi mizerabilele ocne din Endovier o fată de optsprezece ani îşi ispăşeşte o condamnare pe viaţă. Ea este o asasină, cea mai bună din breasla ei, dar a făcut o greşeală fatală. S-a lăsat prinsă. Tânărul căpitan Westfall îi oferă o ieşire: libertatea în schimbul unui uriaş sacrificiu. Celaena trebuie să-l reprezinte pe prinţ într-o competiţie până la moarte - luptând cu cei mai talentaţi hoţi şi asasini ai ţării. Indiferent dacă rămâne în viaţă sau moare, Celaena va fi liberă. Indiferent dacă câştigă sau pierde, ea îşi va descoperi adevăratul destin. Dar va putea să se înmoaie inima ei de asasin?Diamantul de la miezul noptii (vol.II)Doi bărbaţi o iubesc. O lume întreagă se teme de ea. Dar numai ea poate să salveze lumea. Celaena Sardothien, asasină, este arma cea mai ucigătoare a Regelui din Adarlan. Ea trebuie să-şi câştige libertatea prin sângele duşmanilor ei - dar nu suportă să ucidă pentru rege. Iar cu fiecare moarte pe care Celaena o înscenează, cu fiecare minciună pe care o rosteşte îi pune în pericol pe cei pe care îi iubeşte. Atrasă de cei doi protectori ai ei, un căpitan şi un prinţ, şi luptând împotriva unor forţe întunecate mult mai puternice decât regele însuşi, Celaena trebuie să se hotărască pentru ce să se zbată: libertatea ei, inima ei ori destinul regatului...Mostenitoarea focului (vol.III)Celaena Sardothien şi-a negat harul magic vreme de zece ani. Acum, singura ei dorinţă este să răzbune moartea prietenei ei Nehemia, iar regele din Adarlan este principalul vinovat. Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, Celaena, moştenitoarea de foc a unui regat distrus, va călători în Wendlyn, un ţinut îndepărtat în care magia încă mai dăinuieşte. Va reuşi oare temuta asasină să îşi accepte moştenirea nemuritoare, învingându-şi teama de necunoscut? Până unde va fi ea dispusă să meargă pentru a-şi îndeplini promisiunea făcută Nehemiei?

Detalii produse
 • Diamantul de la miezul noptii. Seria Tronul de clestar - Vol.2
 • Format 110x180
 • Număr pagini 576
 • Editura RAO
 • Autor Sarah J.Maas
 • Anul publicării 2022
 • ISBN 9786060066118
 • Scor Bestseller
  #11 în categoria Carti SF
  #89 în categoria Carti fantasy
  #742 în categoria Beletristica
  #2369 în categoria Carti
Despre Sarah J.Maas
Sarah J.Maas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sarah J.Maas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sarah J.Maas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sarah J.Maas. Fiecare carte scrisa de Sarah J.Maas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sarah J.Maas in categoria Sarah J.Maas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


O

Otilia Varlam

O lume fantastică:))

Dacă toate femeile ar fi puternice precum Celaena Sardothien , atunci lumea ar fi un loc mai bun . Voi începe prin , a vorbi despre primul volum al seriei TRONUL DE CLEȘTAR , ce a trezit în mine sentimente inexplicabile.  De la prima întâlnire cu Celaena,  inima mi-a stat în loc , simțeam puterea ce o emana privirea sa , purtarea sa transmițând totul la intensitate maximă. Urmând o întâlnire ce ma lasa curioasă în legătură cu respectiva  persoană, prințul Dorian. După Celaena, personajul meu preferat . Am urmarit evoluția sa, cu sufletul la gură, dorindu-mi acea legatura dintre ei să fie si mai strânsă.  Celaena, luptă pentru a demonstra adevăratul său potențial, aceasta luptă pentru libertate ... cuvânt ce nu credea că îl mai putea rosti vreodată! Faceți cunoștință cu Asasina Adarlanului.  Fata ce face lumea să tremure de frică, deoarece ea este cea mai bună din breasla ei . Lăsați-vă cuprinși , într-o lume de basm și nu veți regreta nici măcar o secundă, din timpul alocat acestei cărți!

Recenzie pentru cartea Tronul de clestar. Seria Tronul de clestar - Vol.1

Ofertele zilei

ore,

min,

sec
Regele malefic

Regele malefic

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Regina fără regat

Regina fără regat

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Pachet Stapanul inelelor

Pachet Stapanul inelelor

PRP: 170 Lei

127.5 Lei

Prințul nemilos

Prințul nemilos

PRP: 55 Lei

44 Lei

Vraja spinilor

Vraja spinilor

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Biblioteca de la miezul nopții

Biblioteca de la miezul nopții

PRP: 59.99 Lei

53.99 Lei

Pachet Prințesa de cenușă

Pachet Prințesa de cenușă

PRP: 135 Lei

108 Lei

Mai rece ca gheata

Mai rece ca gheata

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

Lupta. Seria Titanii Vol.3

Lupta. Seria Titanii Vol.3

PRP: 49.5 Lei

39.6 Lei

Pachet Assassin's Creed

Pachet Assassin's Creed

PRP: 175 Lei

154 Lei

Vertigo

Vertigo

PRP: 42 Lei

33.6 Lei

Pachet Pamant sfaramat

Pachet Pamant sfaramat

PRP: 120 Lei

105.6 Lei

Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei

29 Lei

Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 42.9 Lei

34.3 Lei

Infern în paradis

Infern în paradis

PRP: 49 Lei

39 Lei

PRP: 163.99 Lei

131.2 Lei