Laura Spence-AshLisa See

Pachet Povestile verii

PRP: 159.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 Lei

Descoperă trei romane inspirate de puterea femeilor de a iubi și de a înfrunta adversitățile, ca un dans plin de grație, tandrețe și melancolie între trecut și prezent, între pierdere și regăsire. Din adâncurile mării, până la tumultul războiului, femeile își găsesc forța în prietenie și iubire.


Aceste cărți sunt mărturii puternice ale forței interioare și ale relațiilor care transcend timpul și distanțele.

Descoperă trei romane inspirate de puterea femeilor de a iubi și de a înfrunta adversitățile, ca un dans plin de grație, tandrețe și melancolie între trecut și prezent, între pierdere și regăsire. Din adâncurile mării, până la tumultul războiului, femeile își găsesc forța în prietenie și iubire.


Aceste cărți sunt mărturii puternice ale forței interioare și ale relațiilor care transcend timpul și distanțele.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Transport gratuit

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

Transport gratuit

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Doamna Tan și cercul binelui

Dimensiune
135x200
Număr pagini
432
Editura
Bookzone
Autor
Lisa See
Anul publicării
2024
Traducator
Cornelia Marinescu
ISBN
9786303052113
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Povestile verii - Lisa See, Laura Spence-Ash

OCEANUL DINTRE NOI


Poate iubirea să lege ceea ce istoria a încercat să despartă? Printre valurile timpului, o fată își găsește ancora în dragostea ce o așteaptă pe ambele maluri.


La doar unsprezece ani, Beatrix este trimisă de către părinții săi de cealaltă parte a Atlanticului, lăsând în urmă Londra bombardată de naziști, pentru a găsi un adăpost sigur și plin de iubire în casa familiei Gregory, din America. Aici, ea nu doar că supraviețuiește, ci prosperă. Beatrix descoperă frumusețea idilică a vieții de pe coasta Maine-ului alături de cei doi fii ai familiei sale adoptive, William și Gerald, formând legături indestructibile. În scurt timp, viața cu familia Gregory devine mai plăcută decât traiul liniștit și modest pe care îl avea alături de părinți, în Anglia.


Însă, când războiul se încheie, Bea este nevoită să se întoarcă la Londra, purtând în inimă amintirea frumoasă a familiei sale americane și iubirea de care o desparte acum un ocean nesfârșit.


Povestea ei ne arată că adevărata familie nu este definită de legăturile de sânge, ci de conexiunile profunde ale inimilor noastre.


DOAMNA TAN ȘI CERCUL BINELUI


Fără mâl lotusul nu poate crește, fără suferință, iubirea și prietenia nu pot înflori.

 

Inspirată de viața extraordinară a unei femei doctor din China secolului al XV-lea, povestea creată de Lisa See ne invită să descoperim prin ochii lui Tan Yunxian lumea misterioasă din timpul înfloritoarei dinastii Ming.

 

Într-o societate condusă de bărbați și guvernată de ierarhii stricte, Tan Yunxian era sortită să devină mamă și soție. Și nimic mai mult. Totuși ea începe să creadă că poate fi mult mai mult, atunci când bunica sa începe să o învețe cum să trateze eficient bolile femeilor. Astfel, pe măsură ce deprinde principiile medicinei tradiționale chinezești, ea înțelege că vindecarea bolilor este parte din menirea sa.

 

Însă cum va reuși ea să-și urmeze destinul într-o societate rigidă hotărâtă să-i zdrobească speranțele? Uneori, singurul său sprijin este Meiling, fiica moașei cu care bunica sa colabora adesea. Însă într-o lume plină de intrigi, până și prietenia de-o viață cu Meiling este pusă la încercare.


INSULA FEMEILOR MĂRII


Cufundă-te în adâncurile mării - singura păstrătoare a lacrimilor și secretelor femeilor haenyeo

 

Împletind cu măiestrie trecutul și prezentul, LISA SEE ne invită să descoperim lumea femeilor haenyeo alături de micuțele Young-sook și Mi-ja, două prietene care vor deveni și ele cândva scufundătoare curajoase și vor duce mai departe tradițiile și cultura unei insule unde femeile sunt cele care asigură supraviețuirea familiei, în timp ce tații stau acasă cu copiii.

 

Cele două prietene cresc și îndură împreună povara ocupației japoneze. Însă, atunci când aceasta se încheie în 1945, iar Coreea este divizată în cele două zone de influență care vor deveni Coreea de Nord și Coreea de Sud, legătura care le unește este pusă la încercare mai mult decât oricând.


Recenzii:


„Acest roman de debut m-a captivat de la început până la sfârșit." - Julia Quinn, autoarea seriei Bridgerton


Oceanul dintre noi este un roman încântător și captivant. Laura Spence-Ash a scris o carte splendidă, plină de personaje memorabile.” - Ann Napolitano, autoarea bestsellerului Dear Edward


Laura Spence-Ash redă secolul XX cu o precizie picturală. O poveste la fel de bogată și esențială ca viața însăși." - Claire Messud, autoarea bestseller-urilor The Emperor's Children și The Woman Upstairs„Cărțile LISEI SEE construiesc o adevărată vrajă în jurul tău. Te învăluie ca un kimono mătăsos și nu te poți desprinde de paginile lor până la final.” - Ana I.

 

„ Iubesc cărțile Fionei Valpy. Dar ADOR cărțile Lisei See. Sunt atât de bogate în detalii. Lumile pe care le construiește sunt atât de îndepărtate și totuși atât de aproape de sufletele noastre.” - Maria D.

 

„Am devorat aceste cărți. Detaliile despre cultura chineză și despre tradițiile femeilor haenyeo sunt absolut fascinante. ” - Viorica I.

 

„Trebuie să spun că nu știam mare lucru despre Coreea și, cu atât mai puțin, despre insula Jeju. Este incredibil ce ravagii au produs cel de-Al Doilea Război Mondial și războiul civil pe această insulă ” - Andreea G. 

Fragment din carte

„Oceanul ăsta în care înoată chiar acum, oceanul care o desparte de ei, a devenit tot mai mare de un an încoace. Viața aceea, fata de atunci au început să se evapore. Încă mai scrie acasă în fiecare duminică, dar acum se chinuie să umple o pagină. Și scrisorile de la ei par mai scurte și mai puțin personale. Ca și cum nu ar mai ști despre ce să îi scrie.” – „Oceanul dintre noi”


„Aproape că pot să-i aud vorbele sfidătoare. Nu ești un doctor adevărat. Ești doar o femeie. Mi-aș dori să fiu un arbore gingko bătrân de trei sute de ani, cu rădăcini adânci, care îl fac să rămână în picioare chiar și în fața celor maiputernice furtuni. În schimb, mă simt ca o mlădiță în mijlocul taifunului, care încearcă disperată să reziste.” – „Doamna Tan și cercul binelui”

 

„Mama lui Young-sook spunea că marea era ca o mamă, în timp ce bunica lui Young-sook spunea că marea era mai bună decât o mamă. După toţi aceşti ani, Young-sook ştie că bunica ei avusese cea mai mare dreptate. Marea este mai bună decât o mamă. Poţi să-ţi iubeşti mama, dar ea tot te poate părăsi. Poţi iubi sau urî marea, dar ea va fi mereu acolo. Totdeauna. Marea a fost centrul vieţii ei. A hrănit-o şi a furat de la ea, dar nu a părăsit-o niciodată.” – „Insula femeilor mării”

Detalii produse
Despre Lisa See
Lisa See
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lisa See inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lisa See se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lisa See. Fiecare carte scrisa de Lisa See este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lisa See in categoria Lisa See astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Laura Spence-Ash
Laura Spence-Ash
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Spence-Ash inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Spence-Ash se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Spence-Ash. Fiecare carte scrisa de Laura Spence-Ash este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Spence-Ash in categoria Laura Spence-Ash astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.71

17 recenzii

5 stele

12

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

Dumitru Olaru

Relații după război, copiii și decesele apar, însoțite de mici momente de tandrețe și conexiune, dar există și o neliniște goală, accentuată de superficialitatea unor personaje, inclusiv a unuia major care dispare fără un impact semnificativ.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Marinescu

. M-am îndrăgostit complet de această poveste și de personaje. M-am simțit de-a dreptul imersată în interiorul acestor pagini și nu voiam să se termine. A fost o lectură de care simt că aveam nevoie în viața mea.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreia Munteanu

Am fost captivată de poveste. E o carte pe care nu am putut să o las din mână.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Radu

Excelentă

Captivanta, o imersiune in lumea imperiala din China medievala, misticism si stiinta, onoare, datorie di iubire.

Recenzie pentru cartea Doamna Tan și cercul binelui

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
Frumoasele chinezoaice

Frumoasele chinezoaice

PRP: 39.99 Lei 33.99 Lei
-15%
Dragostea florii de bujor

Dragostea florii de bujor

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-20%
Scandal în înalta societate

Scandal în înalta societate

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20.4%
-18.4%
Doamna Tan și cercul binelui

Doamna Tan și cercul binelui

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-18.4%
Insula femeilor mării

Insula femeilor mării

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-24.8%
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
BestSeller
-40.8%
La bine și la rău

La bine și la rău

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Povestile verii

Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-33.9%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 99 Lei
Nou
-35.1%
Pachet Veri de neuitat

Pachet Veri de neuitat

PRP: 153.9 Lei 99.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-18.4%
Menajera e cu ochii pe tine

Menajera e cu ochii pe tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-10%
Iubirea la imperfect

Iubirea la imperfect

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.8%
Nou
-31.9%
Pachet LUCY SCORE

Pachet LUCY SCORE

PRP: 110 Lei 74.9 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Povești emoționante

Pachet Povești emoționante

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
Nou
-38%
Pachet Granița dintre lumi

Pachet Granița dintre lumi

PRP: 104.9 Lei 65 Lei
-15%
O fata de moda veche

O fata de moda veche

PRP: 20 Lei 17 Lei
Nou
-18.4%
Vara asta va fi altfel

Vara asta va fi altfel

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-36.8%
Pachet Puterea e in tine

Pachet Puterea e in tine

PRP: 94.8 Lei 59.9 Lei
-41.8%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 153 Lei 89 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-33.4%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 99.9 Lei
PRP: 159.9 Lei

99 Lei