PRP: 67 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.3 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cuore, inimă de copil

Format
13x20 cm
Număr pagini
288
Editura
Andreas
Autor
Edmondo de Amicis
Anul publicării
2012
ISBN
9789738958913
Limba
Română

Rezumat Pachet Povesti de pastrat in suflet - William Shakespeare, Edmondo de Amicis, Hector Malot, George Andreescu, Anna Sewell, Harriet Beecher-Stowe

Cuore, inimă de copil

Cand a nimerit cineva sa scrie o carte cum este acest «Cuore» al lui De Amicis, el nu numai ca a avut parte sa compuna o opera literara de o minunata gingasie, dar totodata a savarsit si o fapta buna, una din acele fapte care, pe nesimtite si fara mult zgomot, folosesc omenirii tot atat, ba poate si mai mult inca, decat o mare descoperire stiintifica...

Black Beauty

"Black Beauty" este o sensibila poveste, plina de experiente de viata ce abunda în amintiri si experiente traite prin ochii unui cal.

Va va misca profund prin întamplarile emotionante si va va captiva prin momentele de suspans.

O poveste despre cruzimea de care dau dovada unii oameni fata de cai, dar si despre bunatate si generozitate, însusiri pe care noi toti ar trebui sa ne straduim sa le avem.

O opera clasica, durabila, mereu în atentia cititorilor, mai ales a acelora care iubesc animalele.

Iliada, Odiseea, Eneida

liada (cuvântul vine de la Ilios, al doilea nume al cetatii Troia) cuprinde numai o parte din razboiul troian, care a dainuit zece ani si s-a încheiat cu darâmarea acestui oras. Razboiul, dupa traditie, s-ar fi întâmplat cu vreo 1200 de ani înainte de Hristos si prin urmare cu vreo 300 de ani înainte de vremea când se zice ca ar fi trait Homer. Cu tot valul legendar sub care ni-l înfatiseaza poetii, se pare ca el nu-i lipsit de adevar istoric... În locul intereselor generale si deci abstracte, politice sau nationale ce vor fi dat prilejul razboiului, poetii au nascocit motive cu totul omenesti din cele mai interesante si mai miscatoare, punând astfel povestirilor lor o temelie neclintita de veacuri. Razboiul troian, dupa ei, n-a fost stârnit din cauzele obisnuite ale razboaielor, ci a fost numai urmarea rapirii frumoasei Elena de catre Paris, fiul regelui din Troia... Subiectul „Iliadei“ este mânia lui Ahile, pricinuita de cearta pe care a avut-o cu Agamemnon, înselat de Zeus, care voia sa-i dea cinstea cuvenita lui Ahile; înfrângerea suferita de mai multe ori din partea aheilor cu tot ajutorul dat de zeitele Hera si Atena, ca si de Poseidon (pe troieni îi ajutau Apolon, Ares si Afrodita); apoi participarea lui Patrocle la razboi si caderea acestuia în lupta cu Hector; împacarea lui Ahile cu Agamemnon si razbunarea lui Ahile prin uciderea lui Hector. Poema se încheie povestind înmormântarea acestuia din urma. (G. Murnu, Rânduri pentru cunoasterea „Iliadei“ din volumul „Iliada“ – 1943) Din cuprins: ILIADA (HOMER): Marul de aur; Mânia lui Ahile; Andromaca si Hector; Foc la corabii; Împacarea lui Ahile; Moartea lui Hector; Ultimele zile ale Troiei. ODISEEA (HOMER): Dupa arderea Troiei; Ciclopul Polifem; Circe vrajitoarea; Zeii îsi amintesc de Ulise; Calatoria lui Telemah; Întoarcerea lui Ulise pe mare; În Itaca; Ziua razbunarii; Pace în Itaca. ENEIDA (VERGILIUS): Arderea Troiei; Ratacirea pe mare; La Cartagina; Infernul; În Italia; Lupta cu Turnus; Moartea lui Turnus .

Coliba unchiului Tom

Harriet Beecher Stowe (14 iunie 1811 - 1 iulie 1896) - abolitionista si scriitoare americana. Romanul "Coliba unchiului Tom (1852) infatiseaza viata african-americanilor sub sclavie; cartea a fost foart bine primita in nordul SUA si in Anglia, dar si-a atras ura celor din sudul Statelor Unite, care erau in favoarea sclaviei. Cand a intalnit-o pe Stowe, Abraham Lincoln i-a spus: "Decu aceasta este mica batrana, care a inceput acest nou razboi!".

"Coliba unchiului Tom“, romanul care a încantat atatea generatii de cititori, se numara si astazi printre cartile cele mai citite de pe glob. A fost tradusa în peste 25 de limbi si autoarea ei poate fi considerata, pe drept cuvânt, ca fiind una dintre femeile celebre ale literaturii.

Harriet Beecher Stowe nu se gândise niciodata ca va fi scriitoare! Era o femeie simpla, preocupata de cresterea copiilor ei si de treburile casnice.

Aceasta femeie modesta a scos primul strigat de revolta în favoarea sarmanilor robi de culoare, pe care stapânii lor îi vindeau ca pe orice mobila uzata sau îi puneau la muncile cele mai grele. Adânc îndurerata de suferintele si umilintele negrilor, ea a hotarât sa-i scrie directorului unui ziar, care a încurajat-o, publicând primul reportaj din viata negrilor.

Nimeni nu se putea îndoi de sinceritatea scriitoarei. Primului ei reportaj i-a urmat un al doilea, apoi al treilea... Astfel s-a nascut o carte care dezvaluia lumii întregi faptul ca, în plin secol al XIX-lea, sclavia mai dainuia ca o institutie recunoscuta prin Constitutia americana. Autoarea nu putea sti atunci ca sclavia negrilor americani nu era decât unul dintre aspectele sclaviei universale.

În zilele noastre acest roman nu a pierdut nimic din actualitatea sa. Izolat timp de decenii în anumite biblioteci destinate unui tineret crescut în respe­ctul acelor traditii burgheze, care au întarit discriminarile rasiale si situatia de „inferioritate“ a unei anumite categorii sociale, „Coliba unchiului Tom“ este si astazi o acuzatie adusa acelora care n-au reusit înca sa se elibereze de prejudecatile din trecut.

Singur pe lume

Singur pe lume este povestea unui copil gasit pe strada, ce ajunge sa traiasca întâmplari care trimit cu gândul la prietenie, deznadejde, pesimism, dar si optimism, pierdere, dar si regasire, toate puse în pagina cu multa candoare. Totul se termina cu bine, caci copilul îsi gaseste familia adevarata, familia multvisata, ca rasplata pentru bunatatea sa, dupa ce a fost pus atât de mult la încercare. Finalul fericit este încântator si pentru cititor, care traieste alaturi de micul hoinar peripetiile prin care acesta trece. Lectura acestei carti îl poate face chiar si pe cititorul matur sa retraiasca anii copilariei alaturi de eroii ei si cu siguranta va face tot posibilul pentru ca orice copil sa citeasca Singur pe lume. Micii cititori vor fi încântati. Spre deosebire de unele dintre edtiile de pe piata aceasta este EDITIE COMPLETA!

Romeo şi Julieta

Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile. "In literatura mondiala sunt cateva mari opere care, prin valoare lor artistica, apartin patrimoniului cultural al tuturor natiunilor. O asemenea capodopera este tragedia Romeo si Julieta, de William Shakespeare [...]. Povetea nemuritoarei iubiri dintre cei doi tineri veronezi, Romeo, unicul fiul al nobilului Montague, si Julieta, odrasla familiei vrajmase a Capuletilor, e azi preacunoscuta. Jertfe nevinovate ale unei rivalitati iscate din trufia feudala, eroii lui Shakespeare au ramas veacuri de-a randul marturia patetica a trimfului iubirii dezinteresate si al liberei alegeri asupra urii sia intunecatelor legiuni ale lumii trecutului [...]. Versiunea de fata reproduce teztul aparut in primul volum al Operelor lui Shakespeare ce s-a publicat in traducere romaneasca, si anume versiunea clasica a poetului St. O. Iosif, ce reda cu sensibilitate si fidelitate valorile majore ale nemuritoarei , asa cum Shakeaspeare a daruit-o lumii, in tineretea lui.
Detalii produse
 • Cuore, inimă de copil
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 288
 • Editura Andreas
 • Autor Edmondo de Amicis
 • Anul publicării 2012
 • ISBN 9789738958913
 • Scor Bestseller
 • Iliada, Odiseea, Eneida
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 256
 • Editura Andreas
 • Autor George Andreescu
 • Anul publicării 2016
 • ISBN 9786068271835
 • Scor Bestseller
 • Romeo şi Julieta
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 184
 • Editura Andreas
 • Autor William Shakespeare
 • Anul publicării 2018
 • ISBN 9786067650693
 • Scor Bestseller
 • Black Beauty
 • Format 130x200
 • Număr pagini 240
 • Editura Andreas
 • Autor Anna Sewell
 • ISBN 9786068271262
 • Scor Bestseller
Despre William Shakespeare
William Shakespeare
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre William Shakespeare inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. William Shakespeare se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale William Shakespeare. Fiecare carte scrisa de William Shakespeare este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre William Shakespeare in categoria William Shakespeare astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Edmondo de Amicis
Edmondo de Amicis
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Edmondo de Amicis inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Edmondo de Amicis se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Edmondo de Amicis. Fiecare carte scrisa de Edmondo de Amicis este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Edmondo de Amicis in categoria Edmondo de Amicis astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Hector Malot
Hector Malot
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Hector Malot inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Hector Malot se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Hector Malot. Fiecare carte scrisa de Hector Malot este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Hector Malot in categoria Hector Malot astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre George Andreescu
George Andreescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre George Andreescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. George Andreescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale George Andreescu. Fiecare carte scrisa de George Andreescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre George Andreescu in categoria George Andreescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Anna Sewell
Anna Sewell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anna Sewell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anna Sewell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anna Sewell. Fiecare carte scrisa de Anna Sewell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anna Sewell in categoria Anna Sewell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Harriet Beecher-Stowe
Harriet Beecher-Stowe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Harriet Beecher-Stowe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Harriet Beecher-Stowe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Harriet Beecher-Stowe. Fiecare carte scrisa de Harriet Beecher-Stowe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Harriet Beecher-Stowe in categoria Harriet Beecher-Stowe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Iubire si gimnastica

Iubire si gimnastica

6.9 Lei

Black Beauty

Black Beauty

PRP: 29 Lei

23.2 Lei

Coliba unchiului Tom

Coliba unchiului Tom

PRP: 54 Lei

43.2 Lei

Hamlet

Hamlet

PRP: 29 Lei

23.2 Lei

Black Beauty

Black Beauty

PRP: 29 Lei

24.6 Lei

Singur pe lume

Singur pe lume

PRP: 41.5 Lei

33.2 Lei

Cuore

Cuore

PRP: 14.9 Lei

11.9 Lei

Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

PRP: 34 Lei

20.9 Lei

Baiatul si Marea

Baiatul si Marea

PRP: 36 Lei

28.8 Lei

Cantecul Regelui

Cantecul Regelui

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Poveşti alese

Poveşti alese

13 Lei

Povesti despre prietenie

Povesti despre prietenie

PRP: 35 Lei

28 Lei

Cele mai frumoase basme

Cele mai frumoase basme

20 Lei

Povestea Sfantului Nicolae

Povestea Sfantului Nicolae

PRP: 38 Lei

30.4 Lei

Povesti nemuritoare. Peter Pan

Povesti nemuritoare. Peter Pan

PRP: 9.9 Lei

8.4 Lei

Moș Crăciun

Moș Crăciun

PRP: 45 Lei

42.7 Lei

Cel mai mare Gulliver

Cel mai mare Gulliver

PRP: 27.2 Lei

23.9 Lei

Pachet Invat sa citesc 4

Pachet Invat sa citesc 4

PRP: 43.6 Lei

37.1 Lei

Pachet Descoperim de Crăciun

Pachet Descoperim de Crăciun

PRP: 204.96 Lei

143.5 Lei

Rime revoltatoare

Rime revoltatoare

PRP: 38.3 Lei

33.7 Lei

Zefir

Zefir

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Ursul si pianul

Ursul si pianul

PRP: 28 Lei

22.4 Lei

Pachet Aventurile Isadorei Moon

Pachet Aventurile Isadorei Moon

PRP: 200 Lei

160 Lei

Iepurele de catifea

Iepurele de catifea

PRP: 19.9 Lei

17.5 Lei

PRP: 67 Lei

50.3 Lei