Gabrielle ZevinNathan Hill

Pachet Povesti de dragoste moderne

PRP: 108 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Două povești remarcabile, care te invită să descoperi perspective moderne asupra iubirii, prieteniei și a legăturilor care ne leagă în ciuda trecerii timpului. 

Două povești remarcabile, care te invită să descoperi perspective moderne asupra iubirii, prieteniei și a legăturilor care ne leagă în ciuda trecerii timpului. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Mâine, mâine, poate mâine

Dimensiune
150x230
Număr pagini
480
Editura
Bookzone
Autor
Gabrielle Zevin
Anul publicării
2022
ISBN
9786303050379
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Povesti de dragoste moderne - Nathan Hill, Gabrielle Zevin

Rezumat Wellness – Nathan Hill


Mai mult decât o poveste de dragoste, romanul epocii noastre


Mai pot exista suflete pereche într-o lume care nimic nu mai pare definitiv și totul se schimbă rapid? Wellness este o poveste de dragoste modernă în care ne regăsim cu toate temerile și speranțele noastre, o poveste neobișnuit de obișnuită despre un el, o ea și toate provocările unei relații care evoluează permanent și se întinde pe mai bine de două decenii.


Prinși în ritmul amețitor al lumii moderne, cei doi protagoniști se apropie și se înstrăinează, iar poveștile lor se întrepătrund cu cele ale altor personaje, alcătuind treptat o oglindă în care, dacă privim cu atenție, vom recunoaște chiar lumea în care trăim.


O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei


Jack și Elizabeth se cunosc de dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.


În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.  

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.


Recenzii


„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume” — Esquire


„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.” — The Washington Post


„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.” —The Atlantic


„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.” - NPR


„O perspectivă modernă asupra iubirii, căsniciei și a obsesiei societății pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al vieților noastre... Acest roman sclipitor te provoacă să te gândești la adevărul propriei tale vieți și la poveștile pe care ni le spunem nouă și celorlalți” - Oprah Winfrey


Rezumat Mâine, mâine, poate mâine – Gabrielle Zevin


AMAZON: Cartea anului 2022


PREMIILE GOODREADS: Cea mai bună ficțiune


TIME: Cea mai bună carte de ficțiune

 

Nu este o poveste de dragoste, dar este despre iubire.

 

Sam și Sadie se întâlnesc prima dată în camera cu jocuri a unui spital pentru copii, unde împreună găsesc evadare, competiție, și, mai ales, prietenie. O prietenie care durează exact 609 ore.

 

Mâine, mâine, poate mâine spune povestea celor doi prieteni care se regăsesc apoi întâmplător și construiesc împreună, pe parcursul a trei decenii, un imperiu al jocurilor video. Creând primul lor joc de succes încă din timpul facultății, Sam și Sadie devin faimoși peste noapte, însă prietenia lor va fi pusă greu la încercare de ambițiile creative și de trădările inimii.

 

Aceasta este o poveste despre un băiat care întâlnește o fată, o poveste romantică, dar nu de dragoste, cel puțin nu așa cum ai mai citit. Sam și Sadie se iubesc, dar nu în același mod și nu în același timp. Relația lor este o unire de minți și de pasiuni care este mai pură și mai intimă decât orice atracție fizică. Așa cum spune Sadie: „Iubiții sunt ceva banal... în viața asta colaboratorii adevărați reprezintă o raritate.

 

Și cei care nu au încercat vreodată un joc video vor fi emoționați de cel mai premiat roman al anului ‒ o poveste, în esență, despre nevoia de a ne conecta: de a iubi și a fi iubiți.

 

*Mâine, mâine, poate mâine este o reeditare a romanului Iubirea între vis și realitate, apărut la Bookzone.

 

Recenzii

 

„Absolut sclipitoare... Una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată.” – JOHN GREEN, autorul bestsellerului Sub aceeași stea

 

„Genul de carte care apare o dată la un deceniu — o poveste magnifică.” – REBECCA SERLE, autoarea bestsellerului O vară italiană

 

 „O bijuterie de roman, intim, dar răvășitor, modern și, în același timp, clasic.” – ERIN MORGNSTERN, autoarea bestsellerului Circul nopții

 

„Prietenia lor este mai profundă decât orice iubire... Zevin scrie cea mai înduioșătoare poveste de dragoste.” ‒ TIME

 

„Un roman răvășitor... O capodoperă în care simți emoțiile într-un mod atât de puternic, încât trebuie să-ți reamintești permanent că nu e o poveste adevărată.” ‒ BUZZFEED

 

„O carte-cult care îi va încânta cu siguranță chiar și pe cei care nu au jucat niciodată un joc video.” ‒ KIRKUS

 

Fragmente din cărți:

 

„Poate inima omenească e pur și simplu foarte amestecată, orice iubire e profund precară, viitorul e imprevizibil ― și poate nu e nimic rău în asta. Poate de fapt asta este dragostea adevărată: să accepți din toată inima desfășurarea haotică a vieții. Și poate singurele povești cu concluzii clare și sigure sunt minciunile, scornelile și conspirațiile. Poate Otto Sanborne avea dreptate: certitudinea e doar o poveste pe care mintea o creează ca să evite durerea de a trăi. Adică, aproape prin definiție, certitudinea e un mod de a evita să trăiești. Poți alege să fii sigur sau poți alege să fii viu.” – Wellness, Nathan Hill

„El mai mult decât o  «iubea» pe Sadie. Ar fi trebuit să existe în vocabular un alt cuvânt – unul capabil să-i exprime cu adevărat sentimentele.

 

«Spune-mi că nu te cunosc», s-a gândit Sam. «Spune-mi că nu te cunosc, când eu aș putea să desenez ambele fețe ale palmelor tale din memorie».

 

« Cu toții trăim cel mult o jumătate de viață », s-a gândit ea atunci. « Există viața pe care ai trăit-o, compusă din alegerile făcute de tine. Apoi, mai există cealaltă viață, cea compusă din lucrurile pe care nu le-ai ales. Iar uneori cealaltă viață pare la fel de palpabilă precum cea pe care o trăiești»” – Mâine, mâine, poate mâine, Gabrielle Zevin

 

Detalii produse
  • Wellness Wellness
  • Dimensiune 135x200
  • Număr pagini 640
  • Editura Bookzone
  • Autor Nathan Hill
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Justina Bandol
  • ISBN 9786303052458
  • Scor Bestseller
Despre Nathan Hill
Nathan Hill
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nathan Hill inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nathan Hill se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nathan Hill. Fiecare carte scrisa de Nathan Hill este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nathan Hill in categoria Nathan Hill astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gabrielle Zevin
Gabrielle  Zevin
Biografie
Gabrielle Zevin e o autoare și scenaristă americană. A absolvit literele la Harvard. Romanul ei de debut, Margarettown (2005), a fost selectat în programul Discover Great New Writers al editurii Barnes and Noble. În 2014, The Storied Life of A. J. Fikry a debutat în New York Times Bestseller List și a ajuns pe locul 1 în National Indie Best Seller List, apoi a fost adaptat într-un film de succes. Cartea ei, Mâine, mâine, poate mâine, a fost cea mai premiată carte din 2022: AMAZON: Cartea anului • PREMIILE GOODREADS: Cea mai bună ficțiune • TIME: Cea mai bună carte de ficțiune • ENTERTAINMENT WEEKLY: Cea mai bună carte din 2022 • BOOK OF THE MONTH: Cartea anului 2022 • SLATE: Top 10 cărți ale anului • BUZZFEED: Top 25 de cărți ale anului • THE NEW YORK TIMES: 100 de cărți memorabile din 2022 • THE GLOBE: Cea mai bună ficțiune internațională • BARNES&NOBLES: Una dintre cele mai bune cărți din 2022 • KIRKUS: Una dintre cele mai bune cărți din 2022 • NPR: Una dintre cele mai bune cărți din 2022 • THE WHAT LIST: Cartea anului 2022 • OPRAH DAILY: Una dintre cele mai bune cărți din 2022 • Alegerea clubului de lectură JIMMY FALLON • Bestseller NEW YORK TIMES • #1 Beststeller INDIE NATIONAL • Bestseller SUNDAY TIMES
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

16 recenzii

5 stele

13

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


B

Bianca Badea

O carte care se pierde mult prea mult in detalii. Desi povestea de la care se porneste e una simpatica: un el si o ea in America anilor 90', pe alocuri avem parte de pagini intregi incarcate de informatii nenecesare.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Mihaescu

Atat de bine scrisa, abordeaza teme diverse. Are cate ceva pentru fiecare dintre noi.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Maria Ghita

Wellness, ironic titlu pentru relatia descrisa in carte. Cititi-o si veti intelege la ce ma refer.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adina Alexe

Ce mai ramane atunci cand v-ati spus deja tot? Imaginati-va doi oameni care s-au cunoscut inainte de aparitia internetului, doi tineri prinsi in valtoarea sentimentelor au facut toti pasii pentru a-si intemeia o familie. Cu timpul, flacara iubirii se stinge, in loc ramanand frustrarile personale. Romanul lui Nathan Hill cuprinde toate etapele tipice unei relatii: jocul de-a soarecele si pisica, oficializarea relatiei, casnicia, rutina si efortul de a recladi legatura de la inceput. Ce obtine acesta in final este radiografia relatiilor bazate pe respect si obisnuinta unul cu celalalt.

Recenzie pentru cartea Wellness

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Ovidiu Zeldea

Pentru fanii jocuri video și nu numai

Nu sunt un mare fan al jocurilor video, dar această carte m-a făcut să fiu puțin nostalgic în legătură cu jocurile din copilăria mea. Cititorii nu sunt nevoiți să știe informații despre jocurile video, dar ar ajuta

Recenzie pentru cartea Mâine, mâine, poate mâine

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Lenuța

De citit

O carte despre prietenie, iubire și jocuri video. Exact ce-mi trebuia

Recenzie pentru cartea Mâine, mâine, poate mâine

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Camelia Dobre

Recomand

Mă simt puțin rău pentru cărțile viitoare pe care le voi citi după acest roman, deoarece știu că nimic nu se va compara pentru foarte mult timp.

Recenzie pentru cartea Mâine, mâine, poate mâine

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bândulescu Raluca

Extraordinar

Ele sunt, fără îndoială, în mintea mea, cele mai iubite 2 personaje din istoria mea ca și cititor

Recenzie pentru cartea Mâine, mâine, poate mâine

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
Nix

Nix

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-66.3%
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-9.3%
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
BestSeller
-25.6%
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
-20.4%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-25.4%
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
PRP: 108 Lei

69.9 Lei