Flavia Bădic

Pachet Planul atractiei - 3 Volume

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Planul atracției Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
328
Editura
Bookzone
Autor
Flavia Bădic
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700273
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Planul atractiei - 3 Volume - Flavia Badic

Viața Lianei ia o turnură neașteptată: oraș nou, job nou și o atracție irezistibilă față de bărbatul de care nu are voie să se îndrăgostească. Citește cele trei volume din „Planul atracției” și descoperă ce consecințe au tentația, dorința și pasiunea asupra a două destine aparent divergente!


Volumul 1 din „Planul atracției”

Liana se află într-un triunghi al decepțiilor: își pierde neașteptat tatăl, este părăsită de o mamă lipsită de compasiune, iar asociatul tatălui său îi face avansuri. Viața acesteia ajunge în cel mai josnic punct atunci când află că este înșelată de iubit. Însă destinul îi aduce în cale un bărbat care pare a avea puterea de a-i reda dorința de a... iubi. Însă Mister Dark dispare complet până în momentul în care Liana se trezește față în față cu el la un interviu în cadrul celei mai cunoscute firme de avocatură din oraș.


Viața o zdruncină din visarea cu ochii deschiși și îi arată cine este cu adevărat Mister Dark: avocatul Cezar Negrea, care deține și clubul de noapte în care s-au cunoscut, este căsătorit cu o creatoare de modă care îl „împarte” cu o amantă impulsivă. Intensitatea sentimentelor pe care Lia le simte pentru Cezar nu poate fi ignorată, chiar dacă Cezar are prea multe bagaje ale trecutului pe care le poartă după el. Însă este dispusă Lia să ignore toate aceste bagaje sau renunță la atracție în favoarea carierei sale?


Volumul 2 din „Planul atracției”

Seducția este dusă la cote maxime în cel de-al doilea volum din „Planul atracției”. Supărarea Lianei și punctul culminant cu care se termină primul volum iau o nouă turnură, lăsându-i pe cititori fără suflare încă de la primele pagini ale cărții. Tot ce își dorește Liana este să-și satisfacă dorința ce îi arde în suflet, însă Cezar este bărbatul care poate păstra o mască a indiferenței în fața provocărilor, chiar dacă sufletul său tânjește la fel de tare ca cel al Lianei pentru o viață în doi alături de ea. Capcanele seducției pe care le întinde Liana nu fac decât să stârnească mai multă confuzie. Mai ales că un contract profesional stă în calea inimilor lor. Trecutul lui Cezar iese la suprafață mai tumultuos ca oricând, iar iubirile trecute nu sunt neapărat... în trecut. Liana află în sfârșit de ce a fost părăsită de mama sa și este devastată de un secret ascuns prea mult timp. Un nou început poate aduce cu sine și suferință, nu doar fluturi în stomac. Însă este vorba despre un nou început în doi sau viața alege să-i despartă pe cei doi?


Volumul 3 din „Planul atracției”

Decisă să nu mai privească niciodată înapoi şi în lumina recentelor evenimente, Liana renunță la mutarea ei cu Cezar și hotărăște să păstreze o relație strict profesională.


Numai că intenţiile lui Cezar sunt cu totul altele, pregătit fiind să recurgă la o nouă strategie pentru a o recuceri. O face să rememoreze clipele pasionale petrecute împreună și fără să o atingă, se joacă cu mintea și imaginația ei, până când aceasta cedează.


Un grav accident de maşină, pus la cale de o mână răzbunătoare, îl face însă pe Cezar să-şi piardă memoria, trăind astfel cu impresia că este în continuare căsătorit cu fosta soție. Liana suferă îngrozitor, crezând că l-a pierdut pentru totdeauna, însă, pe nepregătite, se reîntâlnesc la firmă și ea ajunge să descopere o latură a lui cu totul nebănuită...


Recenzii de la cititori


Un delicios roman de dragoste, asezonat cu replici savuroase și înțepături ironice

Planul atracției este un delicios roman de dragoste, asezonat cu replici savuroase și înțepături ironice, care stârnesc hohote de ras. O carte bine scrisă, ușor de parcurs, cu o protagonistă amuzantă și un stil de scriere ușor sarcastic. De ceva vreme nu am mai citit o poveste de dragoste care să mă farmece cu umorul de situație, să mă introducă în atmosferă încă de la prima frază și să-mi ofere două personaje în care să mă regăsesc cu ușurință.” – Literatura pe tocuri

 

Stârnește pasiunea din tine

„Romanul este precum o ceașcă bună de cafea într-o dimineață de weekend în care ai chef să-ți lași toate visurile nebune să se desfășoare liber. Lecturarea lui stârnește pasiunea din tine, focul dorinței și curiozitatea de a explora jocul seducției.” – Booknation.ro

 

Un roman puternic și seducător cu ingredientele perfecte

„Planul atracției...wow. Un roman puternic și seducător cu ingredientele perfecte: pasiune, atracție, senzualitate. O carte care te ține cu sufletul la gura și efectiv nu te poți opri din citit. Aștept volumul II. Spor!” – Dănuța

 

Aproape că m-am îndrăgostit și eu de Mister Dark

„Nu știu cum e să fie ușor. Știu doar că sunt curajoasă. Că-mi iau inima-n dinți și că uneori merit mai mult. La cel cum știe și Lia din "Planul atracției". Romanul m-a ținut trează nopți la rând, pagină după pagină. Aproape că m-am îndrăgostit și eu de Mister Dark, bărbatul care o face pe Lia să-și pună întrebări despre ea însăși și care o ajută să aibă mai multă încredere în sine, deși în același timp e speriată de ceea ce se întâmplă între ei. Relația celor doi trece prin multe încercări, exact ca în viața reală.” – Roxana Știubei

 

Pasajele par rupte din „50 shades of grey”

„Aproape că zici că citești pasaje din "50 shades of grey"... dar ceva mai mocnite.” – Monica

 

Un roman al descoperirilor, al maturității

Planul Atracției este un roman al descoperirilor, al maturității și al conștientizării că poți oricând cădea în plasa dragostei, a deznădejdii, dar și a geloziei. E o carte care seamănă mult cu viața, fără retușuri, fără ocolișuri. Autoarea nu ne-a alintat doar cu focul dorinței trezite dintr-o atracție iminentă, ci ne-a prezentat un tablou ce vine la pachet cu o relație, mai exact - lacrimile, gustul trădării, a înstrăinării și a dezechilibrului atunci când simți că nu mai aparții, că nu mai poți, când totul se năruie. Eu totuși cred într-un final perfect pentru cei doi!” – Apostol Cristina, Goodreads

 

O poveste care te ține cu sufletul la gură

„O poveste care te ține cu sufletul la gură, cu momente amuzante și tensionate între protagoniști. O lectură plăcută, numai bună de savurat la plajă sau într-o dimineață de weekend.” – Aida

 

Despre autoare


Flavia Bădic a început să scrie în adolescență și a publicat câteva articole în perioada liceului, în ziarul orașului natal. Mereu pasionată de arte, a urmat cursurile școlii de muzică, învățând pian și vioară. A terminat facultatea de drept, vorbește 4 limbi străine și în prezent lucrează într-o firmă de software. Pasiunea pentru scris și dorința de a-și vedea numele pe o carte pe care o are încă din copilărie i-au oferit curajul să-și îndeplinească visul de a așterne pe hârtie o poveste plină de suspans. O poveste prin care speră să aducă cititorilor ei un suflu proaspăt și să le stârnească curiozitatea pentru lectură.

Fragment din carte

Fragment din primul volum „Planul atracției”


„Recunosc că mi-a stârnit curiozitatea când am văzut-o în club: atitudinea înțepată și modul în care încerca să mă ignore au fost ceva ce nu am mai întâlnit de mult.


Fiind proprietarul clubului, am avut ocazia să văd o multitudine de femei, care mai de care mai ieșite din comun, femei pentru care nu trebuie să depui niciun efort. Banii mei le atrăgeau din start și se ofereau pe tavă: plictisitoare și lipsite de caracter sau de creier.


Însă ea părea să aibă ceva special: o brunetă cu părul răvășit, îmbrăcată într-o rochiță minusculă și mulată, în culoarea mea preferată și cu - lovitura de grație - buze pline, de un roșu intens, care efectiv mă ignora.


Ultima dată când verificasem, șarmul meu era la fel de eficient.


Am sesizat că am iritat-o cu comentariile mele: Când te-ai gândit să te îmbraci așa, nu ai luat în considerare că s-ar putea ca tot clubul să tragă de tine? Dacă mă lași să-ți comand un cocktail, vei avea șansa ca unicul care va trage de tine în seara asta să fiu eu.


Acum, că mă gândesc mai bine, modul meu de abordare n-a fost tocmai delicat. Dar fetelor le plac băieții lipsiți de scrupule. Le întărâtă. Nu?


Pe baza teoriei mele, am avut inteligența de a continua, deși am văzut că mi-a întors spatele. Și ce mai spate avea…

Mi-am satisfăcut plăcerea de a o privi din cap până-n picioare, acordându-i o mare atenție. Poate prea mare atenție pentru liniștea mea psihică din acea seară și din serile care au urmat.


Păpușă, picioarele astea nu sunt făcute să piardă vremea pe ringul de dans. Le-ar sta mai bine înfășurate de gâtul meu. Dacă ai venit singură, poți considera situația remediată.”

 

Fragment din al doilea volum „Planul atracției”


„Totul ar putea fi perfect între noi, dacă nu ar exista nefericitul acela de contract, nesiguranța ei și problemele mele din trecut.

Ajuns în fața ușii, respir profund și dau buzna, fără să mai stau pe gânduri. Ușa se trântește în urma mea și, pentru o fracțiune de secundă, simt cum mi se pune un nod în gât. Mi-am imaginat de atâtea ori cum arată în lenjerie intimă, iar acum că o văd, realizez că e cel mai prost moment pe care și-l putea alege.


Cu ce am greșit astăzi? Machiaj provocator, buze roșii și dantelă neagră. Acesta ar trebui să fie testul suprem pentru controlul meu. Mă privește și-i văd satisfacția pe chip. Știe că mă înnebunește, știe că mă poate îngenunchea și văd că e hotărâtă să o facă, dar nu știe că, în cele din urmă, EU sunt cel care stabilește regulile jocului. Nu EA și, în niciun caz, NU în starea în care este.


Pentru că unul dintre noi doi trebuie să judece limpede, aleg să-i retez tentativa de a-mi cere scuze, evit s-o mai privesc și mă năpustesc în baie. Un pic de distanță ne va ajuta pe amândoi.


Arunc hainele de pe mine fără să-mi pese pe unde le trântesc și mă bag rapid sub duș, în speranța că toate evenimentele de până acum au fost doar în imaginația mea. Așa ceva nu poate fi real, nu?


Încerc să-mi stăpânesc pulsul și să mă relaxez sub jetul de apă, profitând de intimitatea încăperii. Îmi frec palmele pentru a transforma gelul de duș în spumă, încep să-l întind pe piept, pe umeri, pe brațe și, brusc, îi aud vocea.

Shit! A intrat peste mine. Oare s-a dezbrăcat de tot? Primul reflex ar fi să mă uit în spate, însă realizez că, dacă fac asta, n-o să mai fie cale de întors.”

 

Fragment din al treilea volum „Planul atracției”


„Corpul ei începe să vibreze sub atingerea mea, în timp ce îi dezgolesc parțial spatele și o stimulez presărând sărutări lungi, care simt că o înfioară.


– Liana… dacă ne vom tot juca așa, o să terminăm prin a ne sfâșia în pat.


– Dezbracă-mă și încetează să-ți mai faci griji.


Este tot ceea ce am nevoie ca să termin ce am început, deși am impresia că ea este cea care m-a terminat deja pe mine, pentru că întreaga mea ființă tânjește să o domine și să o facă să tremure sub vârful limbii mele fierbinți. Nici măcar nu mai pot judeca de unde anume îmi vin aceste porniri sălbatice, dar sunt sigur că doar ea este de vină. Doar această femeie mă face să răspund atât de intens. Atracția inițială pe care am simțit-o față de ea s-a împletit acum cu dorința, generând ceva complet toxic, ceva care va fi noul meu viciu. O ridic și îi trag rochia peste cap dintr-o singură mișcare. Vreau să o gust în acel mod interzis, pe care intuiesc că și-l dorește. O am în fața mea în toată splendoarea și simt cum o scânteie începe să mocnească în interiorul meu.”


Detalii produse
Despre Flavia Badic
Flavia Badic
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Flavia Badic inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Flavia Badic se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Flavia Badic. Fiecare carte scrisa de Flavia Badic este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Flavia Badic in categoria Flavia Badic astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.6

15 recenzii

5 stele

11

4 stele

2

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


Sefora Hardalau

Am citit toate 3 volumele de câteva ori deja cu mare drag, sunt usor de citit si te țin în priză pe tot parcursul acțiuni le recomand cu mare drag

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Diana

O poveste superba. Am citit-o de 2 ori si am trait de fiecare data emotiile personajelor. Actiunea este plasata in Romania, ceea ce face mult mai palpabila actiunea, iar stilul de scriere este unul foarte lejer, numai bun pentru un weekend relaxant. M-a surprins placut schimbarea perspectivei, tatonarile dintre personaje si limbajul de natura juridica din pasajele in care Cezar isi exercita functia de avocat. Liana ar putea fi orice femeie din jurul nostru deoarece personajul pare extrem de real. Recomand iubitorilor de romance. E o carte care te prinde.

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Katy Muntean

Cu părere de rău spun acest lucru dar se vede ca aceste cărți sunt scrise de o româncă. Ceva mai banal si mai prost scris doar pe wattpad mai întâlnești. Am citit doua volume în care nu s-a întâmplat nimic decât veșnica ceartă intre doi oameni imaturi, ma face sa cred ca este scrisa de o fata de 12 ani. Am rămas profund dezamăgită. Nu are legătură cu vreun roman de dragoste, poate o drama foarte sărăcăcios gândită.

1

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Diana

Volumul 3 mi s-a parut cel mai captivant. A incununat toate eforturile depuse de protagonisti si le-a oferit un final pe masura asteptarilor. Faptul ca mi-am putut imagina singura ce s-ar fi putut intampla peste ani a fost o surpriza placuta.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol.3

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Katy Muntean

Foarte dezamăgitoare, descrierea, acțiunea, tot.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol.3

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana-Maria Maria

Nu am cuvinte sa zic cat de slaba e aceasta carte…un limbaj asa …numai “miss”,”pisi”,”boss”…Dezamagitor

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol.3

1

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Diana

Am ras, m-am enervat si m-am delectat. E o carte care te tine in priza.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Katy Muntean

Una dintre cele mai slabe volume pe care le-am citit, nu recomand.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

O carte care mi-a captivat atenția încă de la primele pagini! O recomand tuturor!

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 2

1

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

3,5 stelute A fost un inceput de serie destul de promitator. Am apreciat foarte mult faptul ca actiunea are loc in Romania si numele lor sunt tot romanesti, deoarece autorii romani au tendinta sa fuga de asocierea cu Romania. Am asteptari mari de la volumul 2, deoarece abia am facut cunostinta cu personajele, si abia astept mai multe interactiuni intre ei, sa vad din ce aluat sunt facuti.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

3,5 stelute A fost un inceput de serie destul de promitator. Am apreciat foarte mult faptul ca actiunea are loc in Romania si numele lor sunt tot romanesti, deoarece autorii romani au tendinta sa fuga de asocierea cu Romania. Am asteptari mari de la volumul 2, deoarece abia am facut cunostinta cu personajele, si abia astept mai multe interactiuni intre ei, sa vad din ce aluat sunt facuti.

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Silindariu

😍😍😍😍

Recenzie pentru cartea Planul atracției Vol. 1

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de dragoste, Literatura romana

Nou
-9.3%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
-17%
Singuratatea unei femei

Singuratatea unei femei

PRP: 30 Lei 24.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-71.5%
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
BestSeller
-43.5%
-40.8%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 29 Lei
-61.8%
Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
-18.4%
Synn #2

Synn #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 45 Lei
BestSeller
-62.3%
BestSeller
-70.4%

Cumparate impreuna cu Pachet Planul atractiei - 3 Volume

-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
-59.9%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 59 Lei
-56.1%
Pachet Seria Camelot

Pachet Seria Camelot

PRP: 157 Lei 69 Lei
-53.7%
Seria Monster in his eyes

Seria Monster in his eyes

PRP: 149 Lei 69 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Acea Scânteie

Acea Scânteie

PRP: 49 Lei 39 Lei
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-49%
Pachet Seria Intrușii

Pachet Seria Intrușii

PRP: 147 Lei 74.9 Lei
PRP: 147 Lei

49 Lei