Cécile Desmazières-BerlieIsabelle FilliozatJean Epstein

Pachet Cum sa fii un parinte de nota 10

PRP: 78 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
62.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Parinti de nota 10

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Trei
Autor
Jean Epstein,
Cécile Desmazières-Berlie
Anul publicării
2019
ISBN
9786064005991
Limba
Română

Rezumat Pachet Cum sa fii un parinte de nota 10 - Jean Epstein, Cécile Desmazières-Berlie, Isabelle Filliozat

Cum poți să scapi de veșnicele dispute cu copilul care nu vrea să se îmbrace pentru grădiniță, care se tot trezește noaptea și nu mai vrea să doarmă singur, care nu se mai lasă dus de la locul de joacă ori care vorbește urât și își lovește fratele mai mic? Părinții au tendința de a interpreta comportamentele enervante ale copiilor ca pe niște manifestări ale relei-voințe ori sfidării. Alții se culpabilizează: oare nu cumva mi-am traumatizat copilașul? Descoperirile recente din neurofiziologie și psihologia experimentală aruncă o nouă lumină asupra acestor comportamente "obraznice": copilul nu vrea să-și sfideze părinții, ci are nevoie de o urgentă reglare neuro-hormonală. Criza de nervi a copilului mic din supermarket nu e un moft, ci un semn că cel mic este epuizat de procesarea a mii de stimuli senzoriali. La fel, un copil de 3 ani nu minte cu bună știință când începe să fabuleze, ci doar își exersează o capacitate cerebrală nou dezvoltată, cea a fanteziei, a jonglării cu imaginile mentale. Plecând de la astfel de explicații, cartea oferă soluțiile potrivite vârstei și îi încurajează pe părinți să-și revadă propriile certitudini și credințe legate de educația copiilor.

Cu toții ne dorim să fim niște părinți cât mai buni, "de nota 10". Copilul nostru ne acaparează întregul interes, iar întrebările nu încetează nicicând: Care va fi impactul venirii sale pe lume asupra vieții noastre de cuplu? Cum să-l hrănești mai bine – la sân sau cu biberonul? Mă va mai iubi dacă îl las în grija bonei? Sau dacă îl fac să plâng? Cum să-l ajut la teme și ce să-l sfătuiesc când se ceartă cu colegii de clasă? Cum reacționez când adolescentul face o criză de isterie? Cel mai adesea, părinții sunt obligați să improvizeze, găsind soluții contestabile pe moment (mai ales în viziunea copilului), dar utile pe termen lung. Analizând toate etapele de vârstă – de la "majestatea-sa" bebelușul la adolescentul în căutare de autonomie, dar și de ancorare –, autorii îi ajută pe părinți să găsească soluții care să nu fie stereotipe, ci adaptate propriei familii. Astfel, cei mari sunt îndemnați să țină cont de ritmul specific de dezvoltare al copilului, de ritualurile și programul de care are nevoie, de poziția copilului în sistemul familial, dar și de pofta lui de a testa limitele, pentru a afla diferența dintre bine și rău.
Detalii produse
Despre Jean Epstein
Jean Epstein
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jean Epstein inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jean Epstein se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jean Epstein. Fiecare carte scrisa de Jean Epstein este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jean Epstein in categoria Jean Epstein astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cécile Desmazières-Berlie
Cécile Desmazières-Berlie
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cécile Desmazières-Berlie inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cécile Desmazières-Berlie se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cécile Desmazières-Berlie. Fiecare carte scrisa de Cécile Desmazières-Berlie este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cécile Desmazières-Berlie in categoria Cécile Desmazières-Berlie astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Isabelle Filliozat
Isabelle Filliozat
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Isabelle Filliozat inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Isabelle Filliozat se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Isabelle Filliozat. Fiecare carte scrisa de Isabelle Filliozat este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Isabelle Filliozat in categoria Isabelle Filliozat astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Emoțiile copilului

Emoțiile copilului

PRP: 45 Lei

36 Lei

Nu ne mai intelegem deloc!

Nu ne mai intelegem deloc!

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Nu exista parinte perfect

Nu exista parinte perfect

PRP: 35 Lei

28 Lei

PRP: 78 Lei

62.4 Lei