Freida McFaddenJeneva Rose

Pachet Pana cand moartea ne va desparti

PRP: 197.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Freida McFadden și Jeneva Rose au scris thrillere cu adevărat tulburătoare și pline de suspans, care scot la iveală latura urâtă a oamenilor în care se presupune că ar trebui să ai încredere deplină.


Privește în adâncul sufletului uman și învață că fiecare secret ascunde o poveste întunecată. Să nu te lași păcălit de aparențe, pentru că adevărul poate fi mai înspăimântător decât orice minciună.

Freida McFadden și Jeneva Rose au scris thrillere cu adevărat tulburătoare și pline de suspans, care scot la iveală latura urâtă a oamenilor în care se presupune că ar trebui să ai încredere deplină.


Privește în adâncul sufletului uman și învață că fiecare secret ascunde o poveste întunecată. Să nu te lași păcălit de aparențe, pentru că adevărul poate fi mai înspăimântător decât orice minciună.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - La bine și la rău

Dimensiune
130x200
Număr pagini
392
Editura
Bookzone
Autor
Jeneva Rose
Anul publicării
2022
ISBN
9786069748886
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Pana cand moartea ne va desparti - Freida McFadden, Jeneva Rose

SĂ NU MĂ MINȚI


Orice ființă umană este capabilă de fapte oribile dacă este presată suficient să le comită


Proaspăt căsătoriți, Tricia și Ethan caută casa visurilor lor. Când aceștia vizitează conacul izolat care odinioară a aparținut doctoriței Adrienne Hale, un psihiatru renumit care a dispărut fără urmă cu ani în urmă, o furtună violentă îi blochează casă, fără nicio șansă de a mai pleca până la încetarea viscolului.

În căutarea unei cărți care să-i alunge plictiseala până la domolirea furtunii, Tricia dă peste o cameră secretă, una care conține transcrieri audio de la fiecare pacient pe care dr. Hale l-a intervievat vreodată. În timp ce ascultă casetele, Tricia descoperă lanțul de evenimente terifiante care au dus la dispariția misterioasă a femeii.


Ea ascultă casetele una câte una până târziu în noapte. Cu fiecare dintre ele, încă o piesă șocantă a puzzle-ului este așezată la locul său, iar rețeaua de minciuni țesută de Adrienne Hale se dezvăluie încet.


Apoi, Tricia ajunge la caseta finală.


Aceea care dezvăluie întregul și înfricoșătorul adevăr.

 

FRAGMENT


„Un trosnet. Venind din biroul lui Dr. Hale. Îl aude și Ethan. Se ridică în capul oaselor, cu tot trupul încordat. De când am ajuns aici, a negat permanent, spunând că-mi imaginez eu lucruri, dar acum știe că am avut dreptate. Mai este cineva aici, în casă. Este cineva în biroul lui Dr. Hale. Ori asta, ori cadavrul a revenit la viață.”

 

RECENZII


„Să nu mă minți” este romanul perfect pentru o cursă plină de adrenalină! Am fost atras de poveste chiar de la început și am citit cu sufletul la gură până la finalul șocant. Tulburător, captivant și delicios de sinistru - acesta este un roman pe care cititorii îl vor devora dintr-o bucată." - Karen McQuestion, autoarea bestsellerului The Moonlight Child


"Nu începeți o carte de Freida McFadden noaptea târziu. Nu veți putea să o lăsați din mână!"― Natalie Barelli, autoarea bestseller-ului Unforgivable


„Încă o dată, Freida McFadden a creat un thriller minunat, cu revelații majore care te vor ține în priză. Ține-te bine de ceva pentru că îți va smulge covorul de sub picioare!" - Caffeine Read Repeat


„Am rămas absolut uluită și într-o stare de șoc!" - Carrie White Shields, Influencer pe Instagram


COLEGA DE BIROU


BESTSELLER NEW YORK TIMES ȘI USA TODAY


Două femei. Un birou plin de secrete. O crimă teribilă care nu poate fi anulată.

Dawn Schiff este ciudată.


Cel puțin, toată lumea crede asta la Vixed, compania de suplimente alimentare unde Dawn ocupă funcția de contabil. Niciodată nu spune lucrurile potrivite. Nu are prieteni. Întotdeauna ajunge la birou la oră fixă: 8:45 dimineața.


Atunci când Dawn nu apare la birou într-o dimineață, colega ei Natalie Farrell - frumoasă, simpatizată, cel mai bun reprezentant de vânzări timp de cinci ani la rând - este surprinsă. Ea primește un apel telefonic anonim și îngrijorător care schimbă totul.


Aparent, Dawn nu era doar o străină bizară - era ținta cuiva apropiat. Acum, Natalie este legată iremediabil de Dawn în timp ce se găsește prinsă într-un joc distorsionat de-a șoarecele și pisica care o face să se întrebe: cine este victima reală?


Dar un lucru este incredibil de clar: cineva o ura pe Dawn Schiff. Suficient de mult încât să o omoare.

 

FRAGMENT


„Mă uit la receptorul mort și în stomac am o senzație tot mai acută de greață.

Ajută-mă.

Semăna foarte tare cu Dawn, deși nu pot să fiu absolut sigură doar din două cuvinte. Indiferent cine a fost, persoana aceea părea isterică. Panicată.

Ajută-mă.

Și pe urmă, linia moartă, devenită acum ton de apel.

Când Dawn a întârziat azi de dimineață, m-am gândit că e ceva în neregulă, dar sincer, nu am crezut că e ceva serios. Am greșit? I s-a întâmplat ceva groaznic lui Dawn?

Oare e în pericol?

Bag mâna în geantă după telefon. Selectez numele lui Dawn din lista de contacte și apăs pe număr. Sună de câteva ori și apoi aud vocea ei monotonă:

Ați sunat numărul de mobil al lui Dawn Schiff. Momentan, nu sunt disponibilă. După semnalul sonor vă rog să lăsați numele dumneavoastră, un număr de telefon la care să vă pot contacta și motivul pentru care m-ați sunat.”

 

RECENZII

Abilitatea excelentă a Freidei de a surprinde psihologia personajelor - ȘI a cititorului, este puțin înfricoșătoare. Povestea se dezvăluie pentru cititor aproape ca și cum el ar fi detectivul în timp real. Relatarea la persoana I ale celor două personaje principale, Natalie și Dawn, este captivantă. Freida dă un nou înțeles expresiei „nu veți putea să o lăsați din mână!” și da - am stat trează până la 4 dimineața ca să o termin!!! - Leka

Colega de birou este un splendid thriller psihologic, pe mai multe straturi și cu diferite puncte de vedere care se împletesc. Întorsături care îți țin mintea în vârtej până la ultima pagină. Povestea m-a captivat de la prima pagină. Cele două protagoniste feminine, Dawn și Natalie, sunt dezvoltate incredibil de bine - și nu ar putea fi mai diferite una de cealaltă. Mi-a plăcut în mod special modul în care a fost descrisă Dawn, atât cu grijă, cât și cu inteligență. Este un personaj fantastic! - Lisa

Colega de birou: O călătorie palpitantă printre secrete și minciuni. Dacă vrei să citești un thriller psihologic captivant care te va ține cu sufletul la gură, nu căuta mai departe, l-ai găsit. Este o carte care te va face să îți pui întrebări despre tot ce crezi că știi despre colegii tăi, prietenii tăi și chiar despre tine însuți. - Dusk

 

PACHET JENEVA ROSE


Dragostea ne împinge să facem lucruri nebunești uneori. Și nimeni nu știe asta mai bine decât Jeneva Rose, autoarea romanelor „La Bine și la Rău” si „Una dintre noi a murit”.

 

Cele două cărți îți prezintă toate fațetele iubirii – de la cele mai amuzante acte de iubire la cele mai intense și compromițătoare. Întrebarea finală este întotdeauna: până unde ai fi dispus să mergi pentru iubire?

 

La Bine și La Rău - Jeneva Rose

 

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți… sau nu?

 

Tu ţi-ai apăra soțul dacă ar fi acuzat de uciderea amantei sale?

Viața lui Sarah părea perfectă. La doar 33 de ani, devenise partener la biroul de avocatură pentru care lucra, iar viitorul îi promitea o carieră de succes. Însă totul se schimbă pentru ea și pentru soțul ei, Adam, când o femeie este găsită moartă în casa lor de vacanță.

Kelly Summers trăia alături de Adam o aventură plină de pasiune, iar legătura lor îl transformă pe soțul lui Sarah dintr-un scriitor necunoscut în principalul suspect.

Acuzat că și-ar fi ucis amanta, Adam este apărat în instanță chiar de către soția sa. Dar este el cu adevărat nevinovat? Pregătește-te să fii șocat de finalul neprevăzut!

 

Una dintre noi a murit - Jeneva Rose

 

Prieteniile pot fi complicate – dar nimeni nu se aștepta ca ele să fie letale!

Femeile din Buckhead au tot ce și-ar putea dori: diamante, proprietăți impresionante cu garderobe pe măsură și nu în ultimul rând, un salon de lux, care își deschide porțile doar celor mai influente nume din înalta societate.

Însă atunci când una dintre cliente este găsită fără suflare, secretele întregii clientele riscă să iasă la iveală, zguduind elita din Buckhead cu povești scandaloase despre putere, sex și trădare. Cine va supraviețui intrigilor și cine va cădea pradă jocului puterii?

 

Shannon – fosta „regină” a lumii mondene din Buckhead, ajunsă pe punctul de a-și pierde statutul, după ce soțul politician o înlocuiește cu o femeie cu mult mai tânără...

Crystal – noua soție, o tânără inocentă din Texas, nepregătită să ia locul lui Shannon și să înfrunte toate obstacolele clasei de vârf...

Olivia – după ani în care a așteptat în tăcere căderea lui Shannon, Olivia este pregătită să taie și să spânzure pentru a ajunge în lumina reflectoarelor...

Karen – un agent imobiliar de succes, cu un secret care i-ar putea distruge familia și cariera...

Jenny – proprietara salonului, cunoaște cele mai mari secrete ale clientelor sale. Și tăcerea ei nu poate fi cumpărată atât de ușor...

 

Descoperă un thriller seducător și plin de suspans care îmbină tensiunea din Marile minciuni nevinovate și atmosfera din Neveste disperate.

 

"Sublim de obraznică." - Kirkus Reviews

 

„Jeneva Rose este regina răsturnărilor de situație.” – Colleen Hoover, autoare de bestsellere New York Times

 

"Un thriller amețitor care scoate la lumină latura urâtă a persoanelor frumoase. Finalul îți va tăia răsuflarea, consideră-te avertizat" — Michele Campbell, autoarea bestsellerului internațional It's Always the Husband

 

Detalii produse
Despre Freida McFadden
Freida McFadden
Biografie
Autoare de bestsellere Amazon, USA Today și Publisher's Weekly, cu 27 de cărți lansate, traduse în peste 30 de limbi, Freida McFadden jonglează cu thrillerele psihologice și romanele medicale, fiind la bază doctor specializat în leziuni cerebrale. Freida locuiește cu soțul și pisica ei neagră într-o casă veche, cu vedere la ocean, desprinsă parcă dintr-un film de groază.
Autorul cărților:
Despre Jeneva Rose
Jeneva Rose
Biografie
La bine și la rău este romanul de debut al autoarei originare din SUA, un debut criminal care ne pune față în față cu o scriitoare care stăpânește deja perfect arta suspansului, a pistelor false și a finalurilor neșteptate. Talentul său nu a trecut neobservat, iar drepturile de ecranizare au fost deja achiziționate. Jeneva Rose a reușit să creeze un thriller captivant de la prima sa încercare literară iar apoi a demonstrat că poate aborda cu succes și alte genuri de romane, împletind realismul magic și ficțiunea pentru femei într-o nouă carte: The Girl I Was. Acum, scriitoarea pregătește un nou roman plin de suspans pentru fanii săi. O autoare care merită urmărită în continuare!
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.86

44 recenzii

5 stele

38

4 stele

6

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Antonia Mușat

Să nu mă minți a fost o lectură surprinzătoare. Am parcurs cartea în două zile, fără să am așteptări prea mari. Freida McFadden a construit un thriller distractiv, alert, plin de situații imprevizibile. Trebuie să citiți acest roman.

Recenzie pentru cartea Să nu mă minți

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adela Ghica

Nu a fost ce mă așteptam. Deși personajele nu sunt conturate extraordinar de către autoare, cartea compensează prin povestea fascinantă și acțiunile imprevizibile ale protagoniștilor. Am experimentat un carusel de emoții pe tot parcursul lecturii.

Recenzie pentru cartea Să nu mă minți

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Victoria Covaci

Drame de birou duse la noi extreme. La un moment dat nu mai înțelegeam cine minte și cine spune adevărul, mi-era greu să îmi construiesc anumite teorii. Din acest punct de vedere, autoarea chiar a reușit să construiască o poveste pe cinste. Ar fi meritat un final mai șocant.

Recenzie pentru cartea Colega de birou

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ariana Predescu

Am mai citit-o pe Freida McFadden și înante dar Colega de Birou este cartea mea preferată din tot ce a publicat până acum.

Recenzie pentru cartea Colega de birou

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Roșu

Am adorat prima carte "La bine și la rău" a acestei autoare, iar pe aceasta am devortat-o, la propriu, și până la final tot nu eram sigură cine va fi omorâtă și cine e făptașul ca și în cartea precedentă. Dacă vă doriți o carte pe care nu o puteți lăsa din mână, vă garantez că trebuie să o citiți pe aceasta. P.S.: Dacă vă plac dramele aceasta are din plin pe lângă suspans și o crimă foarte bine realizată!

Recenzie pentru cartea Una dintre noi a murit

0

Răspunde

Comentarii(0)

X

Xonia Iriceanu

M-am amuzat

Dacă vă place o dramă de neveste disperate, cartea asta este plină de sarcasm și jocuri diabolice. Am râs de nebunia pură, o lectură frivolă!

Recenzie pentru cartea Una dintre noi a murit

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Tatiana Scutelnicu

Recomand.

Super faiana cartea. Mi-a placut maxim. Nu ai spune ca este o carte de debut. Foarte surprinzator finalul.

Recenzie pentru cartea La bine și la rău

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Florentina Ioan

Recomand! O poveste cu un final neasteptat!

Recenzie pentru cartea La bine și la rău

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller
-49.2%
Menajera

Menajera

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-45.1%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 26.9 Lei
Nou
-18.4%
Menajera e cu ochii pe tine

Menajera e cu ochii pe tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-59.4%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-67.6%
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
-44.1%
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Pana cand moartea ne va desparti

-39%
Șapte secrete murdare

Șapte secrete murdare

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
PRP: 197.8 Lei

99.9 Lei