Helene N.

Pachet Obsesia - 3 volume

PRP: 147 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49.9 Lei

Seria Obsesia de Helene N. surprinde frumusețea fragilă și adesea chinuitoare a iubirii, renunțarea la sine și la barierele care ne separă de finalul nostru fericit.  

Seria Obsesia de Helene N. surprinde frumusețea fragilă și adesea chinuitoare a iubirii, renunțarea la sine și la barierele care ne separă de finalul nostru fericit.  

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Obsesia Vol.1

Format
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Helene N.
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700570
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Obsesia - 3 volume - Helene N

Obsesia – Volumul 1

Esmay ar fi putut schimba lumea cu forța ei dacă nu ar fi văzut în oglindă doar kilogramele în plus. Dar fiecare poveste vine cu dificultățile sale, nu doar cu un sfârșit fericit.

Când intențiile și emoțiile celor din jur îi erau străine, alegea fie să se îndepărteze, fie să presupună ce este mai rău. Dar pe Ewan, băiatul cu ochi pătrunzători și zâmbet dezarmant, nu reusește să îl păstreze într-o zonă gri a inimii. Nu reusește nici măcar să îl îndepărteze. Și asta va fi o problemă... pentru amândoi.

Deși pare că destinul îi surâde în cele din urmă, fiecare nouă pasiune a lui Esmay se transformă subit în obsesie și, în loc să dispară, nesiguranțele vechi îi sunt înlocuite de unele noi. Va reuși Esmay să se redescopere pe ea înseși prin ochii persoanelor care o iubesc? Sau iubirea pierdută va contribui la pierderea propriei identități?


Obsesia – Volumul 2


La doi ani după povestea primului volum, Esmay se află în Londra, unde a fost trimisă de mama sa, în încercarea de a o scăpa de fantomele trecutului. Esmay își întâlnește aici cea mai bună prietenă, Sierra, care o ajută să devină acea versiune a ei la care a visat întotdeauna. 

În mintea lui Esmay există un singur gând: să se întoarcă acasă și să se răzbune pe Ewan și pe toți cei care i-au greșit. Însă observă cum disprețul celor din jur s-a transformat acum în bunătate și singura persoană care îi mai dorește răul este ea însăși. Și confruntarea cu Esmay din trecut nu va fi deloc ușoară, când o nouă iubire îi frânge fiecare săgeată otrăvită.

Obsesia – Volumul 3


Dacă prima ta iubire ar fi ultima piesă a puzzle-ului?

 

Esmay își dorește să uite de trecut  – de Ewan, a cărui fascinație o retrăiește acum doar în amintire, de Asher, care este atât de hotărât să îi dărâme zidurile de apărare, și, mai presus de orice, de prima sa pasiune, John White.

Destinele lor se împletesc într-un puzzle care pare imposibil de descifrat, dar, cu timpul, devine clar că John este cel care îi poate oferi răspunsurile și iubirea de care are atât de mare nevoie.

El este începutul ei dureros; ar putea fi și finalul ei fericit. Dar va reuși ea să îl găsească la timp sau, căutând iubirea pierdută, se va pierde pe sine?

Obsesia este o serie pansament pentru toți cei care cred iremediabil în iubire. Mult așteptata concluzie ne ajută să ne redescoperim pe noi prin ochii persoanelor iubite și ne îndeamnă să fim stăpânii destinelor noastre.

 

Recenzii

 

Obsesia mi-a adus personaje pe care mai mulţi oameni ar trebui să le cunoască. Povestea se simte reală, pentru că aşa este. Cu toții avem nesiguranțe și simt că, alături de Esmay, putem trece peste ele. Subiectul abordat este unul sensibil, dar care ar putea deschise ochii multora.Sara D.

Obsesia este o serie care va rămâne mereu în inima mea. Am fost lângă Esmay la fiecare piedică și dezamăgire, la fiecare trădare și durere, iar asta mi-a rupt inima. Am pierdut șirul orelor citind această carte și nu regret nimic. Senzații și emoții, lacrimi și trăiri alături de o poveste remarcabilă scrisă de unul dintre autorii fenomeni ai acestui moment.Carmen Ț.

Fragment din carte

Volumul I


„— Esmay, am râs eu vreodată de tine? mă întreabă cu o expresie serioasă şi pe un ton uşor afolat.

Are degetele atât de reci, însă toată pielea mi se încălzeşte instantaneu în locul unde mă atinge. Nu le mişcă nici măcar un milimetru, pur şi simplu le ţine strâns pe încheietura mâinii mele şi nimic mai mult. E un gest mult prea nesemnificativ pentru milioane de oameni, însă pentru mine are un efect total neaşteptat. Nu cred că el este conştient de ceea ce face, pentru că altfel mi-ar da drumul şi nu m-ar mai atinge niciodată. Am o minte sucită, ştiu, sau poate el mi-o întortochează şi mă face să îmi placă atât de mult să îi simt atingerea.

— Nu am de unde să ştiu, şoptesc, de parcă mi-ar fi teamă să mai vorbesc. Nu te-am mai văzut niciodată până acum.

Vocea mă trădează, pentru că, deşi vreau să par dură, tremuratul mă dă de gol.

— Nu am făcut-o! se răsteşte, luându-mă prin surprindere, iar tonul său aspru îmi trimite mii de fiori pe şira spinării.

— De ce nu ai face-o? Toată lumea râde de Esmay cea grasă. De balena Willy cu ochelari hidoşi şi aparat dentar.

Mă agăţ de oftatul său apăsat, care parcă îmi transmite că îl dezamăgesc cu aceste cuvinte. Mă agăţ cu disperare de răspunsul său şi chiar sper să fie adevărat. Pentru prima oară în viaţa mea, îmi doresc ca el să fie singura persoană care nu râde şi nu îşi bate joc de mine.

— Nu kilogramele ne definesc ca oameni, Esmay!”


Volumul II


„Rănile din trecut încă mă ardeau şi mă dureau. Am fost aruncată cu brutalitate într-un ocean de neîncredere, iar cea mai mare problemă a fost că nu ştiam să înot. Nu am văzut niciun ţărm în depărtare şi nici nu am avut o barcă de salvare. Pur şi simplu, am plutit în derivă, înconjurată numai de rechini flămânzi.

Am aflat foarte multe lucruri de-a lungul ultimilor doi ani. Am învăţat să mă descopăr, să citesc oamenii şi intenţiile lor, am învăţat să fac faţă durerii şi suferinţei, să mă accept aşa cum sunt şi cum să fiu fericită, chiar şi superficial. În schimb, mi-am neglijat trecutul. I-am aruncat mereu priviri cu coada ochiului şi nu am lăsat prezentul să mi-l vindece. Nu în totalitate, cel puţin. Nu am învăţat cum să închei anumite capitole din viaţa mea, care meritau să fie uitate. Le-am lăsat acolo, scrise în jurnalul sufletului meu, fără un cuvânt de încheiere. Asta a fost cea mai mare greşeală pe care am făcut-o în mod conştient, aş putea spune. Nu m-am simţit niciodată pregătită să merg mai departe, pentru că m-am agăţat de suferinţa mea din trecut. Am alimentat-o cu toate amintirile dureroase şi astfel s-a născut răzbunarea. Nu credeam că ea îmi va aduce un final fericit, însă era singura care mă ajuta să dorm noaptea.

Am învățat să mă iubesc atunci când nu am mai lăsat vorbele celorlalți să mă definească.”


Volumul III


„Numele său însuși era o barieră între noi. Dacă aș fi avut vreo putere magică să mă întorc în timp, aș fi schimbat acea singură zi în care am crezut că atenția fratelui său a însemnat mai mult decât ar fi trebuit. Mi-aș fi oprit inima, mi-aș fi înfrânat sentimentele, mi-aș fi acoperit ochii și sufletul ca să nu mă mai las păcălită de aparențe, de chipul său, de gesturile sale. Aș fi schimbat totul doar pentru a putea să-l întâlnesc pe el așa cum ar fi meritat.”

Detalii produse
Despre Helene N
Helene N
Biografie
Helene N. studiază în Londra, dar o parte din sufletul său a rămas acasă, în Constanța. Însuși pseudonimul său îi aduce aminte de casă, fiind numele bunicii sale. Helene a scris dintotdeauna, dar a dat frâu liber pasiunii sale cu opt ani în urmă, pe o platformă online, unde s-a descoperit și și-a dat seama că scrisul va avea un loc mult mai important în viața sa pe viitor. Visul ei a prins viață când a publicat primele sale cărți în 2019. Autoarei îi place să citească, să călătorească și, bineînțeles, să scrie. Atunci când nu călătorește în lumea reală, spiritul calm și romantic al lui Helene evadează în lumile create de ea în interiorul cărților.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.96

25 recenzii

5 stele

24

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andreea Colțea

Obsesia Vol. 3

Felicitări pentru finalizarea seriei! La cât mai multe lansări! Volumul 3 are un loc special în sufletul meu. Am empatizat enorm. Vă spun sincer că această carte se joacă încontinuu cu emoțiile voastre

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Irina Moldovanu

Cel mai bun volum din serie

Îmi place modul în care Helene a hotărât să abordeze scrierea acestei serii. Volumele sunt din ce în ce mai bune, iar subiectele abordate te prind repede. Volumul 3 este preferatul meu și mă bucur că am toată seria completă

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilioru Bianca

Recomand

O lectură emoționantă. Dovada că iubirea poate aduce alinare și speranță. Este volumul meu preferat

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Gheorghe

O ador!!!!

O serie de milioane, m-a întrebat cineva pe Instagram daca se merita, ei bine cum i-am zis și acelei persoane. DA, SE MERITĂ

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Gheorghe

Iubesc seria!

Obsesia Volumul 2 Helene N. Dacă în primul volum avem parte de dezamăgiri peste dezamăgiri, ei bine in volumul doi dezamăgirile nu sunt atât de puternice și totodată Esmay este mai puternică ca oricând, dorința de răzbunare pentru toată bătaia de joc suferită, toată deznădejdea pe care o cunoaște din cauza faptului că toți o acceptă mult mai ușor acum căci ea este slabă o face să aibă un taifun de sentimente in interiorul sau. Un plan ce o da peste cap, idei și consecințe pe care nu știe dacă este capabilă să și le asume. In volumul asta avem o Esmay ce conștientizează că ura nu este pentru ea, că dorința de răzbunare pe care o avusese se dizolva datorita unor secrete pe care le afla mult prea târziu, unor decizii copilărești negândite, dar doar  o singura situație simte că o poate gestiona, iubirea față de Asher, sau cel puțin dragostea pe care începe să o simtă, sfârșitul volumului doi ne lasă în suspans și ne ridica multe semne de întrebare căci totul ia o întorsătură de milioane. Sunt tare curioasa de cel de-al treilea volum, a durat ceva până să apară, cei drept seria merită toți banii, abia aștept să întregesc toate detaliile. Totuși, Helene are un talent al său, Doamne iarta-ma că n-am mai trecut prin atâtea stări de ceva vreme, cel puțin primul volum mi se pare cel mai intens in materie de sentimente. Acum na, sunt puțin geloasa pe Esmay, prietenă că Sierra greu se mai găsește, ador comunicarea dintre aceste două personaje.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adrian Hantar

??

Când apare vol 3?

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

S-a jucat grav cu mintea mea și finalul m-a lăsat mai bulversată decât eram. Aceasta serie poate fi vazuta ca un thriller psihologic! Vă rog eu să citiți această serie, pe lângă faptul că are un mare impact emoțional, are și romance, replici foarte cuteeee! Va provoc sa incercati sa va dati seama cine este John White!

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Bozan

O lectură revigorantă, sinceră și curajoasă. Mă bucur că Helen N ne-a dat un exemplu și că a doborât granița comodității, când vine vorba de scris și idei ce schimbă perspective. M-am regăsit în mare parte în personajul feminin principal. Prin Esmay și povestea ei, cu toții ar trebui să luăm aminte la o lecție foarte imporantă: statutul social, banii, aspectul fizic și popularitatea nu înseamnă nimic, dacă nu ești om mai întai de toate. Recomand această carte tuturor persoanelor care s-au confruntat cu bullying-ul și răutățile celorlalți în trecut! Sper ca inima ta să rămână blândă și sufletul tău ne răzbunător. Și ție, draga mea Helen N, îți urez multă inspirație ca să ne mai încânți pe viitor! :)

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

O avem protagonistă pe Esmay, care are probleme cu greutatea și este nevoită să suporte atât injuriile colegilor de liceu, cât și reproșurile mamei sale. M-am simțit neputincioasă în toate momentele în care Esmay era ținta răutăților. Am înțeles-o pe deplin pe Esmay atunci când a avut dubii în legătură cu Ewan, deoarece el era un băiat "fără defecte", cel mai bun prieten al fratelui ei, care de asemenea o ura. Ewan cel care a salvat-o din "haita de lupi" și s-a oferit să o conducă acasă cu mașina. Sfârșitul cărții m-a lăsat mască deoarece 2 dintre personaje și-au schimbat comportamentul la 180°.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Voineagu

Este fix realitatea din scolile din ziua de astazi. Trista realitate din pacate dar carte merita citita. Te prinde.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de dragoste, Young Adult

BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-52.1%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 23.9 Lei
-69.6%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-72.9%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-38.7%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 34.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-79.7%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-56.7%
Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei 29.9 Lei
-79.7%
-38%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 26.6 Lei
-37.9%
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-37.9%
Corupt

Corupt

PRP: 49.9 Lei 30.99 Lei
-59.4%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Păcatul meu

Păcatul meu

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-69.5%
-38%
Heart bones

Heart bones

PRP: 42.9 Lei 26.6 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Obsesia - 3 volume

BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
-85.9%
Partener in crima dragostei

Partener in crima dragostei

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
-70.8%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 42.9 Lei
-60.3%
Pachet Zedekiah

Pachet Zedekiah

PRP: 98 Lei 38.9 Lei
-72.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-66%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 79.9 Lei
-79.7%
BestSeller
-72.9%
BestSeller
-78.9%
Nou
-59.3%
Pachet Seria Intrușii

Pachet Seria Intrușii

PRP: 147 Lei 59.9 Lei
-71.9%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 46.9 Lei
-59.3%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 67.9 Lei
Nou
-34.1%
Măcelarul din mlaștină

Măcelarul din mlaștină

PRP: 49.9 Lei 32.9 Lei
BestSeller
-72.9%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-69.5%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 44.9 Lei
Nou
-51.5%
-59.7%
Pachet Secrete mortale

Pachet Secrete mortale

PRP: 196 Lei 79 Lei
PRP: 147 Lei

49.9 Lei