Helene N.

Pachet Obsesia - 2 volume

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

Care este diferența dintre dragoste și obsesie?

Care este diferența dintre dragoste și obsesie?

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Obsesia Vol.1

Dimensiune
130x200
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Helene N.
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700570
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Obsesia - 2 volume - Helene N

Cum ai putea să te accepți așa cum ești când întreaga lume te judecă după aparențe? Esmay duce cea mai grea luptă: cu sine. Descoperă acum în cele două volume din „Obsesia” la ce sacrificii te poate supune nevoia de iubire!

Esmay ar fi putut schimba lumea cu forța ei dacă nu ar fi văzut în oglindă doar kilogramele în plus, ci și sufletul său. Dar fiecare poveste vine cu dificultățile sale, nu doar cu un sfârșit fericit.


Complexată de felul cum arăta, Esmay își dorea să fie acceptată. Să fie iubită. Să fie „normală”. Iar când l-a întâlnit pe Ewan, a crezut că a descoperit iubirea. A căutat frumosul în sufletul lui Ewan, fiind vrăjită de exteriorul său perfect. Dar a descoperit doar ziduri prea înalte, care nu o lăsau să-l vadă pe adevăratul Ewan. Iar adorația și disperarea de a fi iubită s-au transformat în obsesie. O obsesie care a rănit-o mai tare decât o făcuseră toți oamenii care o judecaseră după aparențe și care-i aruncaseră comentarii răutăcioase.


Esmay și-ar fi dorit să creadă că nu a pierdut totul. Ar fi vrut să plece, să lase totul în urmă și să nu se mai întoarcă niciodată. La doi ani după ce sufletul i-a fost rănit, aparențele s-au schimbat, însă obsesia din trecutul său încă o urmărește. Oare își va da seama la timp care este diferența dintre dragoste și obsesie?

 


Recenzii de la cititori


O lecție de viaţă

„Obsesia este o lecție de viaţă. O poveste despre etichetele puse de societate și despre cum ne împing acestea spre ceva ce nu vrem să devenim. Helene este genul de autoare care reuşeşte să ajungă la sufletele cititorilor încă de la primele pagini.”  – Zenaida

 

Pur și simplu răvășitoare

„Cartea aceasta este pur și simplu răvășitoare. Emană atât de multă durere, chin și răutate, cum nu am mai văzut de foarte mult timp prin cărți. Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie citită de fiecare dintre noi, avem foarte multe de învățat din ea. De la suferința pe care o poate produce bullying-ul, la faptul că trebuie să ne acceptăm și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Pe mine m-a impresionat cu adevărat și ma bucur din tot sufletul că am citit-o.” – Diana, Goodreads

 

Trezește în mine o multitudine de sentimente

„Am rezonat cu povestea lui Esmay din toate punctele de vedere. Am fost alături de ea la fiecare pas, i-am simțit toate supărările și grijile, am plâns și am suferit alături de ea cum de puține ori mi s-a întâmplat. O poveste care încă mă răscolește și trezește în mine o multitudine de sentimente.” –  Aida-Bianca


I-aș da 10 steluțe de aș putea

„Cartea are din partea mea cinci steluțe. I-aș da 10 de aș putea. Subiectul abordat este unul sensibil, dar autoarea a știut cum să-l modeleze. Recomand această carte tuturor. Așa am putea vedea viața și prin ochii celor care au fost în pielea lui Esmay.” – Sara, Goodreads

 

O poveste uimitoare ce abordează un subiect de care mulți se feresc

„Nu pot să cred ce tocmai am citit. Sunt, încă o dată, uimită de povestea creată de Helen, de cum ea a abordat un subiect de care mulți se feresc. Cartea o are în prin plan pe Esmay, o fată care se confruntă cu obezitatea, o fată care vrea să fie acceptată, să fie văzută ca o ființă umană. Așa că se agață de prima persoană care îi arată bunătate, creează o obsesie pentru această persoană, iar la final își dă seama că bunătatea lui a avut un scop. S-a pierdut pe ea în această obsesie. Felicitări, Helen, ai scris o carte nemaipomenită!” – Andreea, Goodreads

 

Povestea ei o să vă înmoaie inimile

„Esmay este o persoană care nu respectă codul nescris al lumii în care trăiește. Tot își ce dorește este să fie iubită, să o susțină cineva și să reușească să treacă peste tot. Când lipsa iubirii este prezentă, până și o atracție poate fi confundată cu dragostea. A trecut de granița fină între dragoste și obsesie, iar acum suferă. Esmay este personajul în care se vor regăsi mulți, povestea ei o să vă înmoaie inimile. O adolescentă care merită doar bunătate. Mi-a plăcut extraordinar de mult!” – Carmen, Goodreads

 

Citesc cartea pentru a nu știu câta oară

„Ghici ce fac eu acuuuum! Mă apuc să citesc cartea pentru a nu știu câta oarăăăă ❤️❤️❤️ Nu mai am răbdare până să o publici!” – Lena Hills, Wattpad

 

Despre autoare


Helene N. studiază în Londra, dar o parte din sufletul său a rămas acasă, în Constanța. Însuși pseudonimul său îi aduce aminte de casă, fiind numele bunicii sale. Helene a scris dintotdeauna, dar a dat frâu liber pasiunii sale cu doar șase ani în urmă, pe o platformă online, unde s-a descoperit și și-a dat seama că scrisul va avea un loc mult mai important în viața sa pe viitor.


Visul său a prins viață când a publicat primele sale cărți în 2019. Autoarei îi place să citească, să călătorească și, bineînțeles, să scrie. Atunci când nu călătorește în lumea reală, spiritul calm și romantic al lui Helene evadează în lumile create de ea în interiorul cărților.

Fragment din carte

Volumul I


„— Esmay, am râs eu vreodată de tine? mă întreabă cu o expresie serioasă şi pe un ton uşor afolat.

Are degetele atât de reci, însă toată pielea mi se încălzeşte instantaneu în locul unde mă atinge. Nu le mişcă nici măcar un milimetru, pur şi simplu le ţine strâns pe încheietura mâinii mele şi nimic mai mult. E un gest mult prea nesemnificativ pentru milioane de oameni, însă pentru mine are un efect total neaşteptat. Nu cred că el este conştient de ceea ce face, pentru că altfel mi-ar da drumul şi nu m-ar mai atinge niciodată. Am o minte sucită, ştiu, sau poate el mi-o întortochează şi mă face să îmi placă atât de mult să îi simt atingerea.

— Nu am de unde să ştiu, şoptesc, de parcă mi-ar fi teamă să mai vorbesc. Nu te-am mai văzut niciodată până acum.

Vocea mă trădează, pentru că, deşi vreau să par dură, tremuratul mă dă de gol.

— Nu am făcut-o! se răsteşte, luându-mă prin surprindere, iar tonul său aspru îmi trimite mii de fiori pe şira spinării.

— De ce nu ai face-o? Toată lumea râde de Esmay cea grasă. De balena Willy cu ochelari hidoşi şi aparat dentar.

Mă agăţ de oftatul său apăsat, care parcă îmi transmite că îl dezamăgesc cu aceste cuvinte. Mă agăţ cu disperare de răspunsul său şi chiar sper să fie adevărat. Pentru prima oară în viaţa mea, îmi doresc ca el să fie singura persoană care nu râde şi nu îşi bate joc de mine.

— Nu kilogramele ne definesc ca oameni, Esmay!”


Volumul II


„Rănile din trecut încă mă ardeau şi mă dureau. Am fost aruncată cu brutalitate într-un ocean de neîncredere, iar cea mai mare problemă a fost că nu ştiam să înot. Nu am văzut niciun ţărm în depărtare şi nici nu am avut o barcă de salvare. Pur şi simplu, am plutit în derivă, înconjurată numai de rechini flămânzi.

Am aflat foarte multe lucruri de-a lungul ultimilor doi ani. Am învăţat să mă descopăr, să citesc oamenii şi intenţiile lor, am învăţat să fac faţă durerii şi suferinţei, să mă accept aşa cum sunt şi cum să fiu fericită, chiar şi superficial. În schimb, mi-am neglijat trecutul. I-am aruncat mereu priviri cu coada ochiului şi nu am lăsat prezentul să mi-l vindece. Nu în totalitate, cel puţin. Nu am învăţat cum să închei anumite capitole din viaţa mea, care meritau să fie uitate. Le-am lăsat acolo, scrise în jurnalul sufletului meu, fără un cuvânt de încheiere. Asta a fost cea mai mare greşeală pe care am făcut-o în mod conştient, aş putea spune. Nu m-am simţit niciodată pregătită să merg mai departe, pentru că m-am agăţat de suferinţa mea din trecut. Am alimentat-o cu toate amintirile dureroase şi astfel s-a născut răzbunarea. Nu credeam că ea îmi va aduce un final fericit, însă era singura care mă ajuta să dorm noaptea.

Am învățat să mă iubesc atunci când nu am mai lăsat vorbele celorlalți să mă definească.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Obsesia - 2 volume înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Helene N
Helene N
Biografie
Helene N. studiază în Londra, dar o parte din sufletul său a rămas acasă, în Constanța. Însuși pseudonimul său îi aduce aminte de casă, fiind numele bunicii sale. Helene a scris dintotdeauna, dar a dat frâu liber pasiunii sale cu opt ani în urmă, pe o platformă online, unde s-a descoperit și și-a dat seama că scrisul va avea un loc mult mai important în viața sa pe viitor. Visul ei a prins viață când a publicat primele sale cărți în 2019. Autoarei îi place să citească, să călătorească și, bineînțeles, să scrie. Atunci când nu călătorește în lumea reală, spiritul calm și romantic al lui Helene evadează în lumile create de ea în interiorul cărților.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.96

24 recenzii

5 stele

23

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana-Maria Dobre

Cea mai buna serie pe care am citit-o vreodata

Primul volum a fost foarte interesant incat m-a facut sa achizitionez si volumul 2. Al doilea volum , pe de alta parte , m-a captivat total , m-a tinut in supans iar finalul a fost unul foarte neasteptat. Felicitari , este cea mai buna serie pe care am citit-o vreodata. Recomand cu incredere!

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana

abia astept volumul 3! :)

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

"Obsesia" este o lecție de viață, o poveste despre cum sunt văzuți oamenii în societate. O poveste despre etichetele puse de societate și despre cum ne împing acestea spre ceva ce nu vrem să devenim. Helene este genul de autoare care reuşeşte să ajungă la sufletele cititorilor încă de la primele pagini.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Beyourself__00

Cele două volume din seria ,,Obsesia" de la editura @bookzone.ro scrise de @nheleneauthor 💙 ➡️,,Obsesia este o lecție de viață. O poveste despre etichetele puse de societate si despre cum ne împing acestea spre ceva ce nu vrem să devenim. Helene este genul de autoare care reușește să ajungă la sufletele cititorilor încă de la primele pagini"

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Loredana Gheorghe

Iubesc seria!

Obsesia Volumul 2 Helene N. Dacă în primul volum avem parte de dezamăgiri peste dezamăgiri, ei bine in volumul doi dezamăgirile nu sunt atât de puternice și totodată Esmay este mai puternică ca oricând, dorința de răzbunare pentru toată bătaia de joc suferită, toată deznădejdea pe care o cunoaște din cauza faptului că toți o acceptă mult mai ușor acum căci ea este slabă o face să aibă un taifun de sentimente in interiorul sau. Un plan ce o da peste cap, idei și consecințe pe care nu știe dacă este capabilă să și le asume. In volumul asta avem o Esmay ce conștientizează că ura nu este pentru ea, că dorința de răzbunare pe care o avusese se dizolva datorita unor secrete pe care le afla mult prea târziu, unor decizii copilărești negândite, dar doar  o singura situație simte că o poate gestiona, iubirea față de Asher, sau cel puțin dragostea pe care începe să o simtă, sfârșitul volumului doi ne lasă în suspans și ne ridica multe semne de întrebare căci totul ia o întorsătură de milioane. Sunt tare curioasa de cel de-al treilea volum, a durat ceva până să apară, cei drept seria merită toți banii, abia aștept să întregesc toate detaliile. Totuși, Helene are un talent al său, Doamne iarta-ma că n-am mai trecut prin atâtea stări de ceva vreme, cel puțin primul volum mi se pare cel mai intens in materie de sentimente. Acum na, sunt puțin geloasa pe Esmay, prietenă că Sierra greu se mai găsește, ador comunicarea dintre aceste două personaje.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adrian Hantar

??

Când apare vol 3?

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(2)

A

Alexandra Toma

Buna! A apărut deja.

A

Alexandra Toma

Buna! A sărit deja.

Z

Zenaida

S-a jucat grav cu mintea mea și finalul m-a lăsat mai bulversată decât eram. Aceasta serie poate fi vazuta ca un thriller psihologic! Vă rog eu să citiți această serie, pe lângă faptul că are un mare impact emoțional, are și romance, replici foarte cuteeee! Va provoc sa incercati sa va dati seama cine este John White!

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra David

Volumul 2 din Obsesia m-a amețit. M-a plimbat într-un carusel al emoțiilor și intrigilor savuroase. M-a făcut să închid cartea și să spun: "ce fac cu viața mea până la volumul 3?" Povestea lui Esmay continuă, de data aceasta la distanță de 2 ani. Cu înfățișarea schimbată, dar inima încă rănită, viața lui Esmay e plină de surprize plăcute și neplăcute. Nu o să vă povestesc prea multe pentru a nu da vreun spoiler pentru volumul 1, dar volumul 2 mi-a plăcut chiar mai mult! Abia aștept următoarea carte, să văd eu ce face Esmay cu informația aflată la finalul acestui volum. 😂 "Am reușit într-un final să îmi dau seama care este diferența între dragoste și obsesie, dar mult prea târziu. Atunci când regulile nu au mai fost ale mele, iar eu ajunsesem un simplu pion. Abia atunci am realizat că obsesia nu a fost niciodată a mea. Ci a lui."

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Bozan

O lectură revigorantă, sinceră și curajoasă. Mă bucur că Helen N ne-a dat un exemplu și că a doborât granița comodității, când vine vorba de scris și idei ce schimbă perspective. M-am regăsit în mare parte în personajul feminin principal. Prin Esmay și povestea ei, cu toții ar trebui să luăm aminte la o lecție foarte imporantă: statutul social, banii, aspectul fizic și popularitatea nu înseamnă nimic, dacă nu ești om mai întai de toate. Recomand această carte tuturor persoanelor care s-au confruntat cu bullying-ul și răutățile celorlalți în trecut! Sper ca inima ta să rămână blândă și sufletul tău ne răzbunător. Și ție, draga mea Helen N, îți urez multă inspirație ca să ne mai încânți pe viitor! :)

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

O avem protagonistă pe Esmay, care are probleme cu greutatea și este nevoită să suporte atât injuriile colegilor de liceu, cât și reproșurile mamei sale. M-am simțit neputincioasă în toate momentele în care Esmay era ținta răutăților. Am înțeles-o pe deplin pe Esmay atunci când a avut dubii în legătură cu Ewan, deoarece el era un băiat "fără defecte", cel mai bun prieten al fratelui ei, care de asemenea o ura. Ewan cel care a salvat-o din "haita de lupi" și s-a oferit să o conducă acasă cu mașina. Sfârșitul cărții m-a lăsat mască deoarece 2 dintre personaje și-au schimbat comportamentul la 180°.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Voineagu

Este fix realitatea din scolile din ziua de astazi. Trista realitate din pacate dar carte merita citita. Te prinde.

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Nicolae

Obsesia

O carte superbă !!Merita apreciată ,atinge un subiect sensibil pentru multi dintre cititorii!!Multi ne v-om regăsi in Esmay si in viata ei plina de bullying

Recenzie pentru cartea Obsesia Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-51.2%
Obsesia Vol. 3

Obsesia Vol. 3

PRP: 49 Lei 23.9 Lei

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de dragoste, Young Adult

BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
-44.1%
-52.1%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 23.9 Lei
-54.5%
De la fereastra mea

De la fereastra mea

PRP: 63.5 Lei 28.9 Lei
-59.4%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-56.7%
Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei 29.9 Lei
-44.1%
Nou
-20%
Gambitul Hoților

Gambitul Hoților

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-32.1%
BestSeller
-79.7%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Păcatul meu

Păcatul meu

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-43.9%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
BestSeller
-72.9%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
PRP: 98 Lei

39 Lei