Radu F Constantinescu

Pachet Necenzurat cu Radu F. Constantinescu

PRP: 143 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
121.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Filosofia sexului. Editie necenzurata

Format
130x200
Număr pagini
176
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Radu F Constantinescu
Anul publicării
2018
ISBN
9786064401274
Limba
Română

Rezumat Pachet Necenzurat cu Radu F. Constantinescu -

Filosofia sexului. Editie necenzurata

Toate femeile din carte se numesc Maria. Pe de o parte pentru a le proteja identitatea, pe de altă parte pentru că Maria este un nume relevant în ambele sensuri: Maria fecioara și Maria-Magdalena, curva emblematică. Cele mai multe femei sunt cumva pe drumul dintre cele două Marii.
Ediția de față cuprinde multe deleted scenes. La prima ediție mi-a fost teamă că voi fi criticat pentru scene de sex explicite sau pentru ideile radicale. Între timp am aflat că unii te critică oricum. Pe aceștia îi asigur că vor avea material din plin. 

Radu F. Constantinescu a publicat peste tot, pe principiul că nu ești cu adevărat ratat cât mai e un domeniu în care n-ai încercat. S-a simțit mereu un impostor, un păgân în templu, un repetent care habar nu are cum funcționează lucrurile. 
N-a știut radio, dar a lucrat la ProFM în anii de glorie ai radioului.
N-a știut nici televiziune, dar a lucrat la ProTV. 
N-a știut cum se scrie, dar compunerile lui au devenit bestseller-uri.
Nici blogging n-a știut, dar a câștigat doi ani la rând titlul pentru Cel mai bun blog din România.
În momentul redactării acestei prezentări răuvoitoare, pe blogul impostorului nostru se intră pentru a 75 066 903-a oară. Probabil, din greșeală. E foarte posibil ca așa să-l fi descoperit și tu. Dintr-o greșeală pe care ți-a plăcut să o repeți.

Necenzurat. Editia a III-a

După Filosofia sexului, Radu F. Constantinescu revine acum cu o nouă carte pe tema relațiilor de cuplu. Autorul reușește aici o îmbinare originală între povești de viață și reflecții personale – totul, pe un ton relaxat și natural.

Fiind unul dintre acei puțini autori ce reușesc să prezinte o relație de cuplu din ambele perspective – atât a femeii, cât și a bărbatului –, Radu F. Constantinescu se apropie de cititor cu înțelegere și umor, ca un prieten care-ți povestește fără ocolișuri despre tot ce implică dragostea: pasiune și plictiseală, dor și renunțare, sinceritate și minciună, rațiune și extaz etc.

Autorul ridică la fileul cititorului o serie de întrebări…

Cum arată relația perfectă?

Care sunt tipurile de femei, după comportamentul lor în dragoste?

Ce e preludiul?

Ce greșeli fac femeile în amor?

Care-i deosebirea dintre bărbatul ”da, dragă” versus bărbatul ”dat dracului”?

De ce se strică o relație oficială?

Cum să-ți părăsești iubitul sau iubita?

Ce faci când iubești un bărbat care nu e al tău?
…și dă o sumă de răspunsuri:

Dragostea nu e relație – e revelație.

Femeia iartă mai degrabă un bărbat obraznic decât unul indecis.

Nu există o singură iubire adevărată.

Fiecare poveste de iubire este mai puțin Romeo și Julieta și mai mult Îmblânzirea scorpiei.

Bunele maniere sunt altele decât cele pe care le știi tu.

Omul se obișnuiește mai greu cu singurătatea decât cu nefericirea.

Există un singur lucru mai periculos decât o femeie care țipă: una care tace.

Psihologie pentru oameni obisnuiți. Ediție de colecție. Vol. 1+2

Nici nu știți câtă nevoie aveam de o psihologie a lumii urbane, a vieții de birou, a flirturilor online, a speakerilor motivaționali și a comerțului dezlănțuit! La vremuri noi, fantasme noi. Sunt atâtea și atâtea noi dorințe, dar și traume, pe care, vai, marii analiști nu au apucat să le descifreze.

Psihologia evadează din turnul său de fildeș și iese în stradă, pentru a le vorbi oamenilor obișnuiți. Este o știință a sufletului, cristalizată la suprafața vieții de zi cu zi. O viață prinsă în vrăjile industriei luxului, a manipulărilor și a mantrelor publicitare.

Psihologie pentru oameni obișnuiți, o cafea fără zahăr, ne va trezi din acest vis. Trebuie doar să privim în jur, să înțelegem și să ne punem cea mai importantă întrebare: de ce ne dorim ceea ce ne dorim?
Crazy Sale

Fragment din carte

Detalii produse
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.5

8 recenzii

5 stele

4

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Irina Mitrofan Bitca

O culegere de texte interesante, cel putin. Este cea de-a doua carte a lui Radu F. Constantinescu pe care o citesc si incepe sa imi placa stilul lui franc, pe alocuri usor deocheat. Dincolo de cuvintele si ideile pe care, daca suntem sinceri, le cam folosim cu totii, discursul penitei sale curge lin, e spumos cateodata, alteori dureros de adevarat.

Recenzie pentru cartea Filosofia sexului. Editie necenzurata
I

Ion Bargan

Radu F. Constantinescu cu o scriitură spumoasă în stilul lui Beigbeder ne împărtășește unele observații filosofice și experiențe sexuale. Cititorul este condus foarte elegant dintr-un capitol în altul, fapt ce face lectura foarte dinamică și plăcută. Scrisă de un om de radio și Dj, cartea are și un playlist cu piese care dau ritmul fiecărei pagini de la Queen și Eagles până la Enigma și Paraziții. Cu un umor îndrăzneț și sarcasm neiertător, "Filozofia sexului" este o lectură difertită de multe alte cărți, provocând cititorul să gândească înafara tiparelor.

Recenzie pentru cartea Filosofia sexului. Editie necenzurata
A

Andra

Mi-a placut la nebunie cartea aceasta. Radu F. Constantinescu reuseste sa surprinda extrem de fin si sa expuna extrem de direct realitatile cotidiene ale perechilor zilelor noastre. Sfaturile lui sunt din suflet si chiar daca nu esti de acord cu tot ceea ce spune, Necenzurat nu are cum sa te lase rece. Merita citita!

Recenzie pentru cartea Necenzurat. Editia a III-a
M

Marie Talpă

Interesantă. Pe alocuri ironică. Ușor de citit. Sunt pagini care le-am devorat. Mai sunt și de alea care m-au cam plictisit. Sunt redate adevăruri care nimeni nu prea are curaj să ți le spună. Ai ce învăța din ea. Nu mult, dar este. Câteva fraze care m-au marcat: “În fiecare ceartă amândoi greșesc: unul că o începe, celălalt că o amplifică.” “O femeie va ierta mai ușor un bărbat îndrăzneț, decât pe unul care așteaptă prea mult.” “Uneori aștepti să se întoarcă o dragoste și vine alta. Pe care nu știai că o aștepți.”

Recenzie pentru cartea Necenzurat. Editia a III-a
I

Irina Mitrofan Bitca

O culegere de texte bine sau bune. O carte despre care am tot auzit, un om pe care imi doream sa il cunosc si din paginile scrise, nu doar din discursul pe care l-am savurat la o intalnire a bloggerilor. Desi nu este atat de fara perdea pe cat promite titlut, textul lui Radu F. Constantinescu este viguros, are umor, loveste fix in moalele capului si cred ca aici e magia lui.

Recenzie pentru cartea Necenzurat. Editia a III-a
A

Alex Iulian Vasilescu

O carte cat un curs de psihologie practica in care fiecare cititor se regaseste si se descopera pe sine. Recomand pasionatilor de psihologie si oamenilor care vor sa inteleaga mai bine ceea ce se intampla in jurul lor.

Recenzie pentru cartea Psihologie pentru oameni obisnuiți. Ediție de colecție. Vol. 1+2


De la același autor

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 39 Lei

29 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

BestSeller

PRP: 117 Lei

45.9 Lei

BestSeller

PRP: 39 Lei

17.9 Lei

Scrisoare

BestSeller

Scrisoare

BestSeller

PRP: 143 Lei

121.6 Lei