Ayana GrayTracy Deonn

Pachet Magie si pericol

PRP: 196 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Două serii epice, inspirate de legende de neuitat şi mituri pline de semnificaţii! Acestea îţi dezvăluie incursiuni iniţiatice în universuri misterioase, pline de suspans, personaje fascinante, ameninţări cumplite, monştri fioroşi şi lupte pe viaţă şi pe moarte.

 

Seria „Legendarii” de Tracy Deonn detaliază luptele unei societăţi secrete, Ordinul Legendarilor, împotriva lumii malefice şi ameninţătoare a celor născuţi în umbră. Seria „În inima junglei” de Ayana Gray e o incursiune în mitologia africană, în vegetaţia luxuriantă a junglei şi în misterele „splendorii" - magia cu care vrăjitorii daraja înving creaturile periculoase care abia aşteaptă să-i sfâşie pe oameni. 

Două serii epice, inspirate de legende de neuitat şi mituri pline de semnificaţii! Acestea îţi dezvăluie incursiuni iniţiatice în universuri misterioase, pline de suspans, personaje fascinante, ameninţări cumplite, monştri fioroşi şi lupte pe viaţă şi pe moarte.

 

Seria „Legendarii” de Tracy Deonn detaliază luptele unei societăţi secrete, Ordinul Legendarilor, împotriva lumii malefice şi ameninţătoare a celor născuţi în umbră. Seria „În inima junglei” de Ayana Gray e o incursiune în mitologia africană, în vegetaţia luxuriantă a junglei şi în misterele „splendorii" - magia cu care vrăjitorii daraja înving creaturile periculoase care abia aşteaptă să-i sfâşie pe oameni. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Legendarii

Format
130x200
Număr pagini
528
Editura
Bookzone
Autor
Tracy Deonn
Anul publicării
2022
ISBN
9786069748961
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Magie si pericol - Ayana Gray, Tracy Deonn

Prezentare Legendarii de Tracy Deonn

 

După moartea mamei sale, Bree Matthews nu își dorește decât să evadeze, iar programul pentru liceeni supradotați pare ocazia perfectă. Însă, în chiar prima noapte în campus, ea asistă la un atac prin magie care schimbă totul...

 

Iar, atunci când un vrăjitor misterios din Ordinul Merlin încearcă, fără succes, să-i șteargă din memorie toate lucrurile pe care le văzuse, el îi activează puterile magice și îi dezvăluie o amintire uitată legată de noaptea în care mama ei a murit.

 

Acum, Bree este dispusă să facă orice pentru a afla adevărul, chiar dacă acest lucru înseamnă să se infiltreze în societatea secretă a Legendarilor, formată din descendenții Regelui Arthur.

 

Își va folosi ea puterile pentru a lupta alături de ei sau împotriva lor?

 

 

„O reinterpretare a mitului arthurian care oferă un loc la Masa Rotundă cititorilor și îi invită să se regăsească în interiorul legendei.” – Dhonielle Clayton, scriitoare.

 

Prezentare Magia sângelui de Tracy Deonn

 

Volumul al doilea, Magia sângelui, te poartă într-o călătorie iniţiatică alături de personajele tale preferate, Bree, Selwyn şi Nick, în timp ce lupta împotriva creaturilor malefice se înteţeşte, iar eroii descoperă din ce în ce mai multe secrete. Unele, referitoare la adversari. Altele, referitoare la ei înşişi.


Dacă te-ai îndrăgostit de Bree, Nick şi Selwyn, eroii carismatici ai romanului Legendarii de Tracy Deonn, Magia sângelui e prilejul ideal pentru a te reîntâlni cu ei şi a fi martorul noilor peripeţii magice, învăluite în mit, legendă şi mister, prin care aceştia înfruntă forţele răului.


În calea lor, eroii au parte de nenumărate surprize. Prieteni ce par duşmani. Duşmani ce par prieteni. Trădători ale căror fapte sunt muşamalizate. Inocenţi cărora li se înscenează fărădelegi. Intrigi şi farmece, aproape ca în legendara curte a regelui Arthur.

 

„Magia sângelui excelează în a combate clişeele genului young adult fantasy şi ale structurii narative de tip călătorie iniţiatică, dar, totodată, abundă în acţiune / aventură, introduce mai mult folclor şi legendă şi nu tărăgănează evenimentele, creând şi orizontul de aşteptarea următoarea carte a seriei.” – USA Today

 

Prezentare În inima junglei de Ayana Gray

 

La marginea Marii Jungle, un ținut magic care ascunde pericole mortale, se află Lkossa, orașul bântuit de aproape un secol de o creatură misterioasă numită Shetani.

 

Koffi este o adolescentă care nu crede în magie, însă, atunci când familia ei este amenințată, ea descoperă în interiorul ei o putere nebănuită care îi dă întreaga viață peste cap. Această putere o ajută să îl salveze pe Ekon, tânărul predestinat să se alăture grupului de războinici Fiii celor șase, un grup de războinici de elită, într-un moment în care lui Ekon îi iese în cale creatura periculoasă,

 

Astfel se naște alianța fragilă între cei doi adolescenți care pornesc pe urmele monstrului Shetani într-o aventură ce-i va purta până în inima vrăjită a Marii Jungle! Pericolele îi pândesc la tot pasul, iar tinerii vânători pot deveni rapid cei vânați!

 

Cartea va fi ecranizată în curând de Netflix.

 

„Cuvântul epic nu reușește să surprindă întreaga bogăție de răsturnări de situație, mituri strălucitoare și călătorii magice pe care o regăsim în paginile romanului.” – Roshani Chokshi, scriitoare.

 

Prezentare Pe tărâmul morţii de Ayana Gray

 

După ce a promis să-şi folosească magia pentru a-l sluji pe Fedu, nemilosul zeu al morţii, Koffi devine prizonieră în Thornkeep - un castel somptuos cu grădini încântătoare. Ea şi mulţi alţi tineri daraja sunt izolaţi acolo de o ceaţă mortală care îi împiedică să evadeze.

 

Şi totuşi, Koffi se simte ademenită de o chemare misterioasă din adâncul ceţii. Iar, în curând, ea înțelege că aceasta ar putea fi cheia libertăţii ei și a înfrângerii zeului morții.

 

În timp ce Koffi învaţă să-şi mânuiască forţa nimicitoare, Ekon e hotărât să ajungă la Thornkeep şi să o salveze. Vânat de Fiii Celor Șase, tânărul e silit să intre în alianţe noi, dificile, pentru a evada din Lkossa şi a-şi lăsa în urmă vechea viață.

 

Cu fiecare zi, el se apropie tot mai mult de tărâmul morţii, dar şi de un adevăr ascuns despre sine, care i-ar putea schimba destinul.

 

Despărțiți de pământ, ape și zei, Koffi și Ekon trebuie să riște totul pentru a se reîntâlni, însă vor reuși ei să-și păstreze inimile neschimbate atunci când, în jurul lor, lumea se prăbușește?

 

„Gray se întoarce la universul ei captivant de bestii, secrete şi zei răzbunători în acest al doilea roman, dezvăluind un univers şi mai extins. Cititorii care s-au pierdut cu uşurinţă în povestea lui Koffi şi a lui Ekon vor devora continuarea călătoriei lor. Un succesor incitant care te pregăteşte de o a treia carte explozivă.” – Booklist

Detalii produse
Despre Ayana Gray
Ayana Gray
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ayana Gray inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ayana Gray se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ayana Gray. Fiecare carte scrisa de Ayana Gray este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ayana Gray in categoria Ayana Gray astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Tracy Deonn
Tracy Deonn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tracy Deonn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tracy Deonn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tracy Deonn. Fiecare carte scrisa de Tracy Deonn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tracy Deonn in categoria Tracy Deonn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.81

21 recenzii

5 stele

17

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Alexandra Dara

Senzatie

E foarte tare! Ce-i drept, m-a lăsat agățată și sunt cu gândul la finalul ei, dar mai am de așteptat pana in 2024. V-o recomand o sa va placa! Are de toate : iubire, acțiune, magie

Recenzie pentru cartea Magia sângelui

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valentina Andrei

Recomand

Nu sunt bine după acest final....

Recenzie pentru cartea Magia sângelui

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mădălina

Întotdeauna admir capacitatea Ayanei Gray de a oferi o întorsătură bună a situației. Sincer, cred că personajele „în plus” pe care le urmărește în fiecare dintre cărți (Adiah în prima, Binti în aceasta) sunt poveștile mele preferate. Întotdeauna capitolele par a fi ca niște fabule, cu o atmosferă și întorsături grozave.

Recenzie pentru cartea Pe tărâmul morţii

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca

M-am lăsat păcalită... a fost o lectură tare frumoasă, dar aveam impresia că dau de o duologie. Greșeala mea

Recenzie pentru cartea Pe tărâmul morţii

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicolle

Lkossa este un mic orășel în ținutul Zamani unde liniștea și siguranța locuitorilor este umbrită de prezența monstrului Shetani. Koffi, o adolescentă ce lucrează împreună cu mama sa la Night Zoo, descoperă că este înzestrată cu o putere nebănuită. Din motive încă necunoscute, Koffi reușește să provoace un adevărat dezastru la Night Zoo. Profitând de haosul creat, Koffi și mama sa vor încerca să evadeze însă soarta nu este de partea lor și singura care reușeste să scape este Koffi, dar nu pentru mult timp. Reîntoarsă la Night Zoo încheie un pact cu "stăpânul său": capturarea lui Shetani în schimbul libertății. Cea mai mare dorință a lui Ekon era să devină unul din Fii celor Șapte, un grup de războinici de elită. Visul său este spulberat de o greșeală banală. Dornic să se ridice la așteptările tatălui său și să fie iertat, Ekon decide să plece pe urmele lui Shetani și să îl ucidă. Soarta îi readuce pe Koffi și Ekon față în față pentru a doua oară. Cei doi se aliază și fac echipă pentru a-l captura pe Shetani. Ajunși în Marea Junglă vor înfrunta creaturi magice, se vor lupta cu propriile frici și vor afla ce sunt Koffi și Shetani. Cei doi vor descoperi că Shetani nu este resposabil de moartea locuitorilor din Lkossa. Vinovatul este....cine este oare vinovatul? "În inima junglei" este un roman fantastic presărat cu legende și mituri, creaturi fantastice și multă magie.

Recenzie pentru cartea În inima junglei

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana-Maria

3,5✨

Am reușit să termin cartea aceasta după 7 luni de când am început-o. Și din păcate, am cam tras de mine ca să o termin. Povestea este un fantasy ya cu originile în folclorul african. Plotul este destul de complex, cu personaje bine conturate pentru vârsta pe care o au. Avem zei, magie și diferite creaturi fantastice. Se întâmplă destul de multe lucruri pe parcursul cărții, acțiunea nu lipsește și avem parte și de câteva plot-twist-uri. Din păcate, nu știu să vă spun de ce a mers atât de greu cartea aceasta pentru mine. Nu m-a atras, nu am fost nerăbdătoare ca să mă întorc la ea. Sfârșitul a fost cel care m-a ajutat să cresc nota, pentru că ce s-a întâmplat în ultimele pagini mi-a captivat mai mult atenția decât restul cărții.

Recenzie pentru cartea În inima junglei

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana

Citită pe nerăsuflate

Misterul m-a ținut complet vrăjită. Nu am putut să o lăsa jos odată ce am început.

Recenzie pentru cartea Legendarii

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca

Tracy Deonn

Aș recomanda să citești această carte știind cât mai puțin posibil, lasă povestea să te cuprindă. Este complexă și stratificată. Personajele sunt minunate, iar universul magic este incredibil de creativ.

Recenzie pentru cartea Legendarii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Beletristica, Young Adult, Carti fictiune, Carti fantasy

Nou
-35.6%
-79.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-35.6%
Nou
-50.1%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-51.2%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
BestSeller
-61.2%
Nou
-48.1%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
-49.3%
-50.1%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-59.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-71.2%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 19.9 Lei
-69.6%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-61.2%
Cartea nopții

Cartea nopții

PRP: 59 Lei 22.9 Lei
-66.3%
Cercul magic al lunii negre

Cercul magic al lunii negre

PRP: 59 Lei 19.9 Lei
-65.5%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
Nou
-42.2%
Nou
-30.1%

Cumparate impreuna cu Pachet Magie si pericol

-71.2%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 19.9 Lei
Hardcover
Nou
-63.8%
Pachet Skandar

Pachet Skandar

PRP: 138 Lei 49.9 Lei
-66.3%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 19.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-25.6%
Pachet Seria Sarpe si porumbel

Pachet Seria Sarpe si porumbel

PRP: 181.3 Lei 134.9 Lei
-38.7%
Never Never

Never Never

PRP: 56.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-39%
Răzbunarea

Răzbunarea

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
Nou
-48.1%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
-49.1%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 49.9 Lei
-51.2%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
-35.6%
BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
-36.4%
Hardcover
-52.1%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 46.9 Lei
-74.2%
Asul de pica + Un gram de furie

Asul de pica + Un gram de furie

PRP: 108 Lei 27.9 Lei
-66.3%
Cercul magic al lunii negre

Cercul magic al lunii negre

PRP: 59 Lei 19.9 Lei
-75.6%
Seria Pacatul capital - 3 carti

Seria Pacatul capital - 3 carti

PRP: 147 Lei 35.9 Lei
PRP: 196 Lei

69.9 Lei