Tracy Deonn

Magia sangelui

Seria Legendarii #2
PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.9 Lei

Lupta dintre bine și rău, dintre lumină și umbră, se apropie de apogeu...


Legendarii, volumul de debut al lui Tracy Deonn, a cucerit întreaga lume cu povestea unei societăţi secrete de descendenţi ai vestitei mese rotunde a regelui Arthur şi cu lupta lor vitejească împotriva demonilor. Împletirea fascinantă între vieţile lor de zi cu zi, ca studenţi ai Universităţii din Carolina, şi incursiunile într-o lume a magiei şi a mitului a încântat cititorii din toată lumea.


Volumul al doilea, Magia sângelui, te poartă într-o călătorie iniţiatică alături de personajele tale preferate, Bree, Selwyn şi Nick, în timp ce lupta împotriva creaturilor malefice se înteţeşte, iar eroii descoperă din ce în ce mai multe secrete. Unele, referitoare la adversari. Altele, referitoare la ei înşişi. 

Lupta dintre bine și rău, dintre lumină și umbră, se apropie de apogeu...


Legendarii, volumul de debut al lui Tracy Deonn, a cucerit întreaga lume cu povestea unei societăţi secrete de descendenţi ai vestitei mese rotunde a regelui Arthur şi cu lupta lor vitejească împotriva demonilor. Împletirea fascinantă între vieţile lor de zi cu zi, ca studenţi ai Universităţii din Carolina, şi incursiunile într-o lume a magiei şi a mitului a încântat cititorii din toată lumea.


Volumul al doilea, Magia sângelui, te poartă într-o călătorie iniţiatică alături de personajele tale preferate, Bree, Selwyn şi Nick, în timp ce lupta împotriva creaturilor malefice se înteţeşte, iar eroii descoperă din ce în ce mai multe secrete. Unele, referitoare la adversari. Altele, referitoare la ei înşişi. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Magia sangelui

Dimensiune
130x200
Număr pagini
656
Editura
Bookzone
Autor
Tracy Deonn
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051079

Rezumat Magia sangelui - Tracy Deonn

Dacă te-ai îndrăgostit de Bree, Nick şi Selwyn, eroii carismatici ai romanului Legendarii de Tracy Deonn, Magia sângelui e prilejul ideal pentru a te reîntâlni cu ei şi a fi martorul noilor peripeţii magice, învăluite în mit, legendă şi mister, prin care aceştia înfruntă forţele răului.


În calea lor, eroii au parte de nenumărate surprize. Prieteni ce par duşmani. Duşmani ce par prieteni. Trădători ale căror fapte sunt muşamalizate. Inocenţi cărora li se înscenează fărădelegi. Intrigi şi farmece, aproape ca în legendara curte a regelui Arthur. Incursiuni istorice în folclorul galez şi în cel afro-american, care îmbogăţesc textura poveştii.

Redescoperă trei eroi care te cuceresc de la prima pagină şi însoţeşte-i în lumea lor fascinantă şi imprevizibilă. 


Recenzii


Magia sângelui excelează în a combate clişeele genului young adult fantasy şi ale structurii narative de tip călătorie iniţiatică, dar, totodată, abundă în acţiune - aventură, introduce mai mult folclor şi legendă (chiar şi câteva lecţii de galeză modernă) şi nu tărăgănează evenimentele, creând şi orizontul de aşteptarea următoarea carte a seriei.” –  USA Today

 

„Un succesor pe măsură al unui debut excepţional.” –  Kirkus Reviews

 

„Femeile, oamenii afectaţi de misoginism în varii moduri, primesc o nouă versiune a eroinei care, în romanele tradiţionale, ni se părea adeseori schematică. Acesta este beneficiul asumării, nu al reinventării.” –  Subjectify Media

 

„Dacă, în calitate de cititor, ţi s-a strâns inima şi ţi s-au umplut ochii de lacrimi descoperind rasismul şi nedreptatea pe care le aveau de îndurat protagonista şi prietena ei în Legendarii, pregăteşte-te să clocoteşti de furie. Această carte, întocmai ca predecesoarea ei, refuză să estompeze adevărul. Diferenţele încântătoare care definesc personajele sunt tratate în cele mai oribile şi necruţătoare moduri.” – The Nerd Daily

 

Magia sângelui m-a ţinut trează până în zori, după ce am citit-o fără întrerupere toată ziua. Are personaje complexe, prietenii şi interacţiuni amicale incredibile, o lume bine definită cu sisteme magice complicate şi o intrigă care te ţine strâns, chiar şi după ultima pagină. În Magia sângelui, Deonn explorează natura puterii şi a destinului, abordările diferite legate de putere şi control care, în cele din urmă, ne dezvăluie mai mult despre credinţele şi sistemul nostru de valori. Magia sângelui e fenomenală din toate punctele de vedere. Modul în care Bree descoperă adevărurile din miezul legendelor şi poveştilor este impresionant.” – Utopia State of Mind 

Fragment din carte

‒ Paj Matthews?

Este Theresa Hamilton, unul dintre emisarii Regentei care a sosit pentru a lua declaraţiile noastre a doua zi după ce Nick fusese răpit. Îmi face semn din perimetrul locului ceremoniei să mă apropii. Trebuie să-mi spună „Paj“, pentru că pentru majoritatea celorlalţi de aici, asta sunt.

Nu-mi place Theresa. Deloc.

Dar, înainte de a mă duce la ea, mă străduiesc să afişez o expresie despre care sper că nu va fi interpretată ca ostilă. Femeia are un coc înalt şi ochelari înguşti, fără rame şi, deşi am întâlnit-o doar de câteva ori, sunt destul de sigură că maniera condescendentă în care înclină bărbia este o trăsătură permanentă.

Mă opresc lângă ea.

‒ Mă bucur să te revăd, Theresa.

‒ Vă rog să-mi spuneţi Emisar Theresa aici, dacă nu vă supăraţi.

Theresa îmi face o inspecţie rapidă.

‒ Oh.

Ochii ei îmi studiază pantalonii şi şoldurile, ajungând până sus, la umerii mei largi şi la haina neagră închisă până la gât. Când ajunge la păr, zâmbetul ei de plastic se topeşte.

‒ S-a întâmplat ceva? întreb printre dinţii încleştaţi.

Răspunde în timp ce priveşte fix la părul meu. Un set de codiţe perfect egale, împletite în stil Alice Chen ca să-mi ţină părul departe de faţă, curgând în valuri libere ‒ moi, strălucitoare, pline ‒ date cu gel pentru a cădea peste umeri.

‒ Este prea târziu pentru a schimba prima înfăţişare, dar poate că în viitor, de dragul decenţei, aţi putea să vă gândiţi cum să aveţi grijă de… Face un gest în jurul capului pentru a indica părul meu. ‒ Poate că ar trebui să neteziţi lucrurile pentru a dobândi un aspect mai… curat.

Simt o fierbinţeală cum îmi urcă în sus şi în jurul gulerului.

‒ Curat? mă răstesc.

‒ Ei bine, da, spune ea.

Pentru că era curioasă, Alice a învăţat de la mama mea să împletească codiţe. Mama a râs, dar a început să-i dea lecţii când aveam treisprezece ani. Puteam să-i strig câteva obscenităţi acestei femei fără să clintesc nici măcar o şuviţă. Dar îi spun doar atât:

‒ Numai pentru că părul meu ocupă spaţiu nu înseamnă că e murdar, Theresa.

Face ochii mari şi îşi lasă privirea înapoi la clipboard.

‒ Ultimii invitaţi au sosit la locul ceremoniei, aşa că Garda Magicienilor este gata pentru tine acum.

Theresa bate cu degetul în schema cu aranjarea locurilor, se uită în mulţime.

‒ Pajii stau în secţiunea a doua, iar dumneavoastră veţi sta în mijloc. Dacă nu vă deranjează?

Mă deranjează. După comentariile ei despre părul meu, nu numai că mi-am pierdut răbdarea. Sunt şi furioasă.

Oftez, închizând ochii.

‒ Acum, dacă vreţi, Paj Matthews, insistă Theresa, cu vocea ei joasă, ceremonia funerară pentru cei căzuţi la datorie este pe cale să înceapă.

Deschid ochii, cu zâmbetul revenit pe poziţie în timp ce mă întorc cu faţa la Theresa.

‒ După ritualul din seara asta, spun, vei înceta să-mi mai spui aşa.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Magia sangelui înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Tracy Deonn
Tracy Deonn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tracy Deonn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tracy Deonn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tracy Deonn. Fiecare carte scrisa de Tracy Deonn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tracy Deonn in categoria Tracy Deonn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Magia sângelui, Legendarii
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.86

7 recenzii

5 stele

6

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Nita

Recomand este minunata astept cu nerăbdare a 3 carte!!!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Dara

Senzatie

E foarte tare! Ce-i drept, m-a lăsat agățată și sunt cu gândul la finalul ei, dar mai am de așteptat pana in 2024. V-o recomand o sa va placa! Are de toate : iubire, acțiune, magie

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valentina Andrei

Recomand

Nu sunt bine după acest final....

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Rădulescu

Cineva să-mi dea volumul trei! Vă roooog

Trebuie să citiți Magia sângelui dacă v-a plăcut primul volum! Lectura a fost cu totul mirifică. Observ că Tracy scrie volume din ce în ce mai bune. Am nevoie de volumul 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa

Oricât de mult o ador pe Sel, Bree este adevărata protagonistă a acestei povești și este un personaj atât de puternic și realist construit în această carte! Dezvoltarea ei și curajul sunt inspiraționale și abia aștept să văd cum continuă să se dezvolte după acel final

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena

Cartea asta m-a făcut să-mi strâng perlele imaginare, să exclam cu voce tare, m-a făcut să chicotesc și să bat cu pumnii în aer, m-a făcut să plâng în hohote pentru că DAMN Tracy Deonn știe să scrie.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Giana

Recomand din tot sufletul

Aceasta carte a fost genială. mai bună chiar decât prima carte (iar asta spune ceva). Pentru că aceasta este o serie atât de magnifică, cu un univers clar construit, personaje (prețioase) defecte și, ei bine, Selwyn Kane, care este suficient pentru ca eu să mă rog pentru fericirea lui Tracy Deonn.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-29.6%
Seria Legendarii

Seria Legendarii

PRP: 98 Lei 69 Lei
-43.9%
Pachet Magie și pericol

Pachet Magie și pericol

PRP: 196 Lei 109.9 Lei
-20.8%
Pachet Magia Continua

Pachet Magia Continua

PRP: 99.8 Lei 79 Lei
-39.5%
Pachet Regele Arthur

Pachet Regele Arthur

PRP: 147 Lei 89 Lei

De la același autor

-39%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-10%
Magia sângelui

Magia sângelui

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei

Alte carti din categoriile: Young Adult, Carti fictiune, Carti fantasy

Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.5%
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-15.3%
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-18.4%
Paradoxul lui Atlas

Paradoxul lui Atlas

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Bandita

Bandita

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Magia sangelui

-39%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-39%
În inima junglei

În inima junglei

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-10%
Pe tărâmul morţii

Pe tărâmul morţii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
-23.9%
Cartea nopții

Cartea nopții

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Drowning

Drowning

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-23.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20.4%
Șapte secrete murdare

Șapte secrete murdare

PRP: 49 Lei 39 Lei
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-10.2%
Fericirea conjugală

Fericirea conjugală

PRP: 49.99 Lei 44.9 Lei
-33.9%
Asul de pica

Asul de pica

PRP: 59 Lei 39 Lei
PRP: 49.9 Lei

44.9 Lei