Tracy Deonn

Magia sangelui

Seria Legendarii #2
PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.9 Lei

Lupta dintre bine și rău, dintre lumină și umbră, se apropie de apogeu...


Legendarii, volumul de debut al lui Tracy Deonn, a cucerit întreaga lume cu povestea unei societăţi secrete de descendenţi ai vestitei mese rotunde a regelui Arthur şi cu lupta lor vitejească împotriva demonilor. Împletirea fascinantă între vieţile lor de zi cu zi, ca studenţi ai Universităţii din Carolina, şi incursiunile într-o lume a magiei şi a mitului a încântat cititorii din toată lumea.


Volumul al doilea, Magia sângelui, te poartă într-o călătorie iniţiatică alături de personajele tale preferate, Bree, Selwyn şi Nick, în timp ce lupta împotriva creaturilor malefice se înteţeşte, iar eroii descoperă din ce în ce mai multe secrete. Unele, referitoare la adversari. Altele, referitoare la ei înşişi. 

Lupta dintre bine și rău, dintre lumină și umbră, se apropie de apogeu...


Legendarii, volumul de debut al lui Tracy Deonn, a cucerit întreaga lume cu povestea unei societăţi secrete de descendenţi ai vestitei mese rotunde a regelui Arthur şi cu lupta lor vitejească împotriva demonilor. Împletirea fascinantă între vieţile lor de zi cu zi, ca studenţi ai Universităţii din Carolina, şi incursiunile într-o lume a magiei şi a mitului a încântat cititorii din toată lumea.


Volumul al doilea, Magia sângelui, te poartă într-o călătorie iniţiatică alături de personajele tale preferate, Bree, Selwyn şi Nick, în timp ce lupta împotriva creaturilor malefice se înteţeşte, iar eroii descoperă din ce în ce mai multe secrete. Unele, referitoare la adversari. Altele, referitoare la ei înşişi. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Magia sangelui

Format
130x200
Număr pagini
656
Editura
Bookzone
Autor
Tracy Deonn
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051079

Rezumat Magia sangelui - Tracy Deonn

Dacă te-ai îndrăgostit de Bree, Nick şi Selwyn, eroii carismatici ai romanului Legendarii de Tracy Deonn, Magia sângelui e prilejul ideal pentru a te reîntâlni cu ei şi a fi martorul noilor peripeţii magice, învăluite în mit, legendă şi mister, prin care aceştia înfruntă forţele răului.


În calea lor, eroii au parte de nenumărate surprize. Prieteni ce par duşmani. Duşmani ce par prieteni. Trădători ale căror fapte sunt muşamalizate. Inocenţi cărora li se înscenează fărădelegi. Intrigi şi farmece, aproape ca în legendara curte a regelui Arthur. Incursiuni istorice în folclorul galez şi în cel afro-american, care îmbogăţesc textura poveştii.

Redescoperă trei eroi care te cuceresc de la prima pagină şi însoţeşte-i în lumea lor fascinantă şi imprevizibilă. 


Recenzii


Magia sângelui excelează în a combate clişeele genului young adult fantasy şi ale structurii narative de tip călătorie iniţiatică, dar, totodată, abundă în acţiune - aventură, introduce mai mult folclor şi legendă (chiar şi câteva lecţii de galeză modernă) şi nu tărăgănează evenimentele, creând şi orizontul de aşteptarea următoarea carte a seriei.” –  USA Today

 

„Un succesor pe măsură al unui debut excepţional.” –  Kirkus Reviews

 

„Femeile, oamenii afectaţi de misoginism în varii moduri, primesc o nouă versiune a eroinei care, în romanele tradiţionale, ni se părea adeseori schematică. Acesta este beneficiul asumării, nu al reinventării.” –  Subjectify Media

 

„Dacă, în calitate de cititor, ţi s-a strâns inima şi ţi s-au umplut ochii de lacrimi descoperind rasismul şi nedreptatea pe care le aveau de îndurat protagonista şi prietena ei în Legendarii, pregăteşte-te să clocoteşti de furie. Această carte, întocmai ca predecesoarea ei, refuză să estompeze adevărul. Diferenţele încântătoare care definesc personajele sunt tratate în cele mai oribile şi necruţătoare moduri.” – The Nerd Daily

 

Magia sângelui m-a ţinut trează până în zori, după ce am citit-o fără întrerupere toată ziua. Are personaje complexe, prietenii şi interacţiuni amicale incredibile, o lume bine definită cu sisteme magice complicate şi o intrigă care te ţine strâns, chiar şi după ultima pagină. În Magia sângelui, Deonn explorează natura puterii şi a destinului, abordările diferite legate de putere şi control care, în cele din urmă, ne dezvăluie mai mult despre credinţele şi sistemul nostru de valori. Magia sângelui e fenomenală din toate punctele de vedere. Modul în care Bree descoperă adevărurile din miezul legendelor şi poveştilor este impresionant.” – Utopia State of Mind 

Fragment din carte

‒ Paj Matthews?

Este Theresa Hamilton, unul dintre emisarii Regentei care a sosit pentru a lua declaraţiile noastre a doua zi după ce Nick fusese răpit. Îmi face semn din perimetrul locului ceremoniei să mă apropii. Trebuie să-mi spună „Paj“, pentru că pentru majoritatea celorlalţi de aici, asta sunt.

Nu-mi place Theresa. Deloc.

Dar, înainte de a mă duce la ea, mă străduiesc să afişez o expresie despre care sper că nu va fi interpretată ca ostilă. Femeia are un coc înalt şi ochelari înguşti, fără rame şi, deşi am întâlnit-o doar de câteva ori, sunt destul de sigură că maniera condescendentă în care înclină bărbia este o trăsătură permanentă.

Mă opresc lângă ea.

‒ Mă bucur să te revăd, Theresa.

‒ Vă rog să-mi spuneţi Emisar Theresa aici, dacă nu vă supăraţi.

Theresa îmi face o inspecţie rapidă.

‒ Oh.

Ochii ei îmi studiază pantalonii şi şoldurile, ajungând până sus, la umerii mei largi şi la haina neagră închisă până la gât. Când ajunge la păr, zâmbetul ei de plastic se topeşte.

‒ S-a întâmplat ceva? întreb printre dinţii încleştaţi.

Răspunde în timp ce priveşte fix la părul meu. Un set de codiţe perfect egale, împletite în stil Alice Chen ca să-mi ţină părul departe de faţă, curgând în valuri libere ‒ moi, strălucitoare, pline ‒ date cu gel pentru a cădea peste umeri.

‒ Este prea târziu pentru a schimba prima înfăţişare, dar poate că în viitor, de dragul decenţei, aţi putea să vă gândiţi cum să aveţi grijă de… Face un gest în jurul capului pentru a indica părul meu. ‒ Poate că ar trebui să neteziţi lucrurile pentru a dobândi un aspect mai… curat.

Simt o fierbinţeală cum îmi urcă în sus şi în jurul gulerului.

‒ Curat? mă răstesc.

‒ Ei bine, da, spune ea.

Pentru că era curioasă, Alice a învăţat de la mama mea să împletească codiţe. Mama a râs, dar a început să-i dea lecţii când aveam treisprezece ani. Puteam să-i strig câteva obscenităţi acestei femei fără să clintesc nici măcar o şuviţă. Dar îi spun doar atât:

‒ Numai pentru că părul meu ocupă spaţiu nu înseamnă că e murdar, Theresa.

Face ochii mari şi îşi lasă privirea înapoi la clipboard.

‒ Ultimii invitaţi au sosit la locul ceremoniei, aşa că Garda Magicienilor este gata pentru tine acum.

Theresa bate cu degetul în schema cu aranjarea locurilor, se uită în mulţime.

‒ Pajii stau în secţiunea a doua, iar dumneavoastră veţi sta în mijloc. Dacă nu vă deranjează?

Mă deranjează. După comentariile ei despre părul meu, nu numai că mi-am pierdut răbdarea. Sunt şi furioasă.

Oftez, închizând ochii.

‒ Acum, dacă vreţi, Paj Matthews, insistă Theresa, cu vocea ei joasă, ceremonia funerară pentru cei căzuţi la datorie este pe cale să înceapă.

Deschid ochii, cu zâmbetul revenit pe poziţie în timp ce mă întorc cu faţa la Theresa.

‒ După ritualul din seara asta, spun, vei înceta să-mi mai spui aşa.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Magia sangelui înainte de a cumpăra.

Recomandări

+
=
PRP: 98.90 Lei
74.80 Lei
Economisești 24.10 Lei !
+
=
PRP: 99.80 Lei
89.80 Lei
Economisești 10.00 Lei !
+
=
PRP: 98.90 Lei
83.90 Lei
Economisești 15.00 Lei !
Detalii produs
  • Magia sangelui Magia sangelui
  • Format 130x200
  • Număr pagini 656
  • Editura Bookzone
  • Autor Tracy Deonn
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9786303051079
  • Scor Bestseller
Despre Tracy Deonn
Tracy Deonn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tracy Deonn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tracy Deonn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tracy Deonn. Fiecare carte scrisa de Tracy Deonn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tracy Deonn in categoria Tracy Deonn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Magia sângelui, Legendarii
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.8

5 recenzii

5 stele

4

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


V

Valentina Andrei

Recomand

Nu sunt bine după acest final....

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Rădulescu

Cineva să-mi dea volumul trei! Vă roooog

Trebuie să citiți Magia sângelui dacă v-a plăcut primul volum! Lectura a fost cu totul mirifică. Observ că Tracy scrie volume din ce în ce mai bune. Am nevoie de volumul 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa

Oricât de mult o ador pe Sel, Bree este adevărata protagonistă a acestei povești și este un personaj atât de puternic și realist construit în această carte! Dezvoltarea ei și curajul sunt inspiraționale și abia aștept să văd cum continuă să se dezvolte după acel final

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena

Cartea asta m-a făcut să-mi strâng perlele imaginare, să exclam cu voce tare, m-a făcut să chicotesc și să bat cu pumnii în aer, m-a făcut să plâng în hohote pentru că DAMN Tracy Deonn știe să scrie.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Giana

Recomand din tot sufletul

Aceasta carte a fost genială. mai bună chiar decât prima carte (iar asta spune ceva). Pentru că aceasta este o serie atât de magnifică, cu un univers clar construit, personaje (prețioase) defecte și, ei bine, Selwyn Kane, care este suficient pentru ca eu să mă rog pentru fericirea lui Tracy Deonn.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

Nou
-43.9%
Pachet Magie și pericol

Pachet Magie și pericol

PRP: 196 Lei 109.9 Lei
Nou
-20.8%
Pachet Magia Continua

Pachet Magia Continua

PRP: 99.8 Lei 79 Lei
Nou
-29.6%
Seria Legendarii

Seria Legendarii

PRP: 98 Lei 69 Lei
Nou
-39.5%
Pachet Regele Arthur

Pachet Regele Arthur

PRP: 147 Lei 89 Lei

De la același autor

Nou
-10%
Magia sângelui

Magia sângelui

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-39%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei

Alte carti din categoriile: Thriller, mister si suspans, Carti fictiune

Nou
-20.4%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 39 Lei
-15.4%
Nou
-20%
Chiriasa tacuta

Chiriasa tacuta

PRP: 59.99 Lei 47.99 Lei
-20.4%
Menajera

Menajera

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
-30%
Pacienta tăcută

Pacienta tăcută

PRP: 49.99 Lei 35 Lei
Nou
-20%
Drowning

Drowning

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Una dintre noi a murit

Una dintre noi a murit

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-10%
-59.4%
Fiicele mafiei

Fiicele mafiei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
Vara în care m-am pierdut

Vara în care m-am pierdut

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-30%
Regatul celor Blestemați

Regatul celor Blestemați

PRP: 82.5 Lei 57.75 Lei
-20%
Zuleiha deschide ochii

Zuleiha deschide ochii

PRP: 49.9 Lei 39.92 Lei
Nou
-21.7%
Soaptele

Soaptele

PRP: 59.99 Lei 46.99 Lei
-30.1%
Fecioarele

Fecioarele

PRP: 49.99 Lei 34.95 Lei
-20.4%
Infern în paradis

Infern în paradis

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20.4%
Zeul infernului

Zeul infernului

PRP: 49 Lei 39 Lei

Cumparate impreuna cu Magia sangelui

Nou
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-30%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
-39%
Legendarii

Legendarii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
Nou
-10%
Pe tărâmul morţii

Pe tărâmul morţii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-40.5%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 88 Lei
Nou
-35.8%
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
Nou
-20%
Drowning

Drowning

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
Nou
-30%
Regatul celor Blestemați

Regatul celor Blestemați

PRP: 82.5 Lei 57.75 Lei
Nou
-39.4%
Seria de autor T. J. Newman

Seria de autor T. J. Newman

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-25.5%
Nou
-46.3%
BestSeller
-24.5%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 37 Lei
Nou
-29.9%
Seductie. Seria Crave Vol.4

Seductie. Seria Crave Vol.4

PRP: 98.9 Lei 69.28 Lei
Nou
-20.4%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 39 Lei
PRP: 49.9 Lei

44.9 Lei