Annalisa MeninDanielle Steel

Pachet Iubiri pierdute si regasite

PRP: 148.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Intrigi complexe, pasiuni arzătoare și sacrificii personale. Fiecare dintre cele trei cărți scoate la lumină secrete și drame personale cu care personajele se confruntă în căutarea fericirii și a adevărului.

Intrigi complexe, pasiuni arzătoare și sacrificii personale. Fiecare dintre cele trei cărți scoate la lumină secrete și drame personale cu care personajele se confruntă în căutarea fericirii și a adevărului.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Inimi călătoare

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Annalisa Menin
Anul publicării
2023
Traducator
Crina Brăileanu
ISBN
9786303051246
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Iubiri pierdute si regasite - Danielle Steel, Annalisa Menin

FĂRĂ CALE DE ÎNTOARCERE


Patru medici specialiști în traumatologie - cei mai buni și mai străluciți în domeniul lor - se confruntă cu noi provocări incitante, atât personal, cât și profesional, atunci când li se oferă o oportunitate neobișnuită.


Bill Browning conduce unitatea de traumatologie de la cea mai aglomerată unitate de urgențe din San Francisco. Fosta soție și fiicele sale locuiesc în Londra, iar el se afundă în munca sa și trăiește pentru rarele întâlniri alături de copiii săi.


Stephanie Lawrence, o stea în ascensiune la spitalul UCSF din Mission Bay, are doi fii mici, un soț frustrat de absența ei constantă de acasă, iar Stephanie nu are suficient timp pentru niciunul dintre ei.


Wendy Jones, absolventă a Universității Harvard, este un medic dedicat în traumatologie la Universitatea Stanford, prinsă într-o relație fără viitor cu un chirurg cardiac căsătorit.


Popularitatea lui Tom Wylie în rândul femeilor este cel puțin la fel de mare ca priceperea lui medicală pe care o folosește în cadrul centrului său medical din Oakland. Tom, însă, refuză să permită cuiva să se apropie prea mult și este hotărât să nu se atașeze de cineva vreodată.


Acești medici excepționali sunt aleși pentru a lua parte într-un proiect unic și onorant: ei trebuie să lucreze alături de omologii lor din Paris într-un program de antrenament pentru cazuri de urgență ca urmare a tragediilor în masă.


Când un act de violență în masă, de neimaginat, îi îndeamnă la acțiune, viața lor temporară în Paris devine un punct de cotitură drastic: un moment în care trebuie să facă alegeri mai grele decât au făcut vreodată - cu consecințe care vor dura o viață întreagă.

 

FRAGMENT


— Am patruzeci și doi de ani, sunt necăsătorită, prefer să nu fiu și nu am copii. Pacienții mei sunt copiii mei și, din fericire, niciunul dintre ei nu trăiește cu mine.

Toți au râs la spusele ei, după care s-a așezat grațios. Era una dintre cele mai frapante femei pe care le văzuseră americanii vreodată: grațioasă, sexy, echilibrată, calmă și franțuzoaică în totalitate, deși vorbea aproape perfect engleza. Tom Wylie o privea fix și părea că vrea să se târască pe masa de conferință și să o înhațe. În schimb, Valérie părea total dezinteresată, îl ignora și se concentra asupra celorlalți, ceea ce-l scotea din minți. Nu reușea să-i prindă privirea; ea privea direct prin el, ca și când nu ar fi fost acolo.

Rolul lui de donjuan se topise ca înghețata în soarele de vară.

 

RECENZII


„Când vrei să găsești o carte de dragoste plăcută și ușoară despre cum oamenii luptă, cad și reușesc să se ridice din nou, citește cărțile lui Danielle Steel. Acestea îți vor însenina inima, te vor face să zâmbești în timp ce le citești, vei descoperi că poveștile s-ar putea întâmpla oricui din jurul tău și... da, credința și speranța sunt întotdeauna acolo în călătoria noastră prin viață.” – Susan


„Danielle Steel este una dintre autoarele mele preferate. Mi-a plăcut să citesc Fără cale de întoarcere, fiind o carte de dramă medicală. Nu pot să urmăresc serialele medicale la televizor, dar îmi place să citesc cărți de dramă medicală.” – Bookread2day


„Fără cale de întoarcere este o poveste profund emoționantă despre cum viața ne poate schimba brusc pe toți și că putem găsi ceea ce căutăm în cele mai neașteptate locuri.” – Vivianne


„O relație va lua sfârșit, lansând loc unei alte relații să înceapă. O relație va fi testată și reînnoită datorită unei situații de viață și de moarte. Un alt tânăr își va schimba viața în numele dragostei. Aceasta este o lectură obligatorie. Vei continua să citești doar pentru a termina cartea și a vedea cum se încheie poveștile fiecăruia dintre personaje.”- Jennifer

 

 

AVENTURA

 

Rose McCarthy este redactorul-șef legendar al unei dintre cele mai importante reviste din New York. După moartea soțului ei, ea și cele patru fiice ale sale au devenit și mai apropiate. Toate au cariere de succes: Athena are propriul său show TV în Los Angeles, Venetia este designer de modă, Olivia este judecător, în timp ce Nadia, cea mai tânără, este un talentat designer de interior care trăiește în Paris.


Nadia consideră că viața ei este perfectă – căsătorită cu romancierul de succes Nicolas Bateau, care o adoră pe ea și pe cele două fiice ale lor – până când tabloidele publică o poveste despre aventura lui Nicolas cu o tânără actriță strălucitoare.


Cu inima frântă și umilită public, Nadia caută sprijin și confort la familia sa, în timp ce încearcă să-și readucă viața pe făgașul normal. Pe măsură ce mama și fiicele petrec mai mult timp împreună, ele își dau seama de lucrurile care contează cel mai mult în viață.


Aventura este despre călătoria dureroasă de a descoperi cine ești, ce îți dorești, cât de mult poți să ierți și câte compromisuri ești capabil să faci pentru a fi iubit. Este despre lecțiile grele pe care suntem forțați să le învățăm despre ceilalți și despre noi înșine. Până la ultima pagină, acest roman captivant abundă în înțelegeri adânci despre dragostea noastră pentru ceilalți, despre cât de mult contează aceasta—și chiar despre cât de mult ne iubim pe noi înșine.

 

FRAGMENT


„Dar poate că o asemenea dragoste apare o singură dată în viață. A acceptat și această posibilitate. Poate că oamenii pe care-i iubești după aceea sunt mai degrabă prieteni sau companioni, persoane alături de care treci prin viață, pe drumuri paralele, întotdeauna la mică distanță, care însă nu se întretaie sau se împletesc. Ea și Nicolas făcuseră parte dintr-o singură țesătură, ițele lor formând un model simplu. El rupsese ceea ce au avut și sfâșiase căsnicia lor, lăsând în urmă zdrențe.”

 

RECENZII


„Călătoria Nadiei și a lui Nicholas va fi lungă, jenantă și dureroasă, dar totuși există dragoste între ei. Va fi suficientă iubirea sau nu?” – Donna


„Dragostea, iertarea și familia sunt temele din Titlu, scrisă de Danielle Steel, despre o familie destrămată și ruptă în mii de bucăți.” – Kathleen


„Relații, cariere de succes, furie, iertare, dragoste și ură sunt toate elementele care fac din această carte una pe care nu vrei să o lași din mână până când nu afli cum vor fi rezolvate toate aceste intrigi întortocheate.” – Sherry


„O revelație profundă și captivantă! Pe măsură ce citim, Danielle Steel ne face mereu să ne oprim și să reflectăm la emoțiile și situațiile vieții pe care le împletește cu măiestrie în personajele sale și în Titlu.” – Lynn Brooks


„Aceasta este o poveste despre dragoste, durere și renaștere.” – Brianna


IUBIRI CĂLĂTOARE -  Annalisa Menin

 

 

Anna Venier are 33 de ani şi e o antreprenoare de succes.

 

În acelaşi timp, e o femeie singură şi vulnerabilă, după o îndelungată suferinţă: soţul ei, sufletul ei pereche, Marco, a murit de cancer.

 

Trei ani mai târziu, Anna decide să-şi acorde o nouă şansă la iubire, dar scena de dating nu e uşoară pentru o femeie trecută de 30 de ani, naivă şi deloc versată în jocurile seducţiei urbane. Printre bărbaţi care nu ştiu ce vor, bărbaţi care vor doar o cucerire uşoară şi fără responsabilităţi şi bărbaţi care au intenţii onorabile, dar de care nu se simte atrasă, Anna decide să renunţe la idealul unui Făt Frumos pe cal alb şi să găsească un compromis.

 

Care va fi acesta în cele din urmă?

 

Recenzii:

„Anna e o protagonistă care ştie că e plină de contradicţii şi încearcă să găsească echilibrul între diferitele ei laturi: Anna - rock şi Anna - teama. Anna ar putea să fie o prietenă a mea. Anna aş putea fi eu”. – Viviana's Books.

 

„O Carrie Bradshaw în carne şi oase cu un New York sclipitor şi plin de viaţă în fundal.” – Esmeralda Viaggi e Libri

 

Inimi călătoare e un roman înviorător, inovator şi sclipitor, Drama doliului şi modurile în care îi putem supravieţui dau miză şi autenticitate poveştii.” Valigia del tempo

 

„O carte frumoasă care te emoţionează, care te îndeamnă să crezi mai mult în tine, care te învaţă că viaţa nu e niciodată simplă, dar merită întotdeauna trăită, dar în calitate de protagonist, nu de simplu spectator.

O carte care vorbeşte despre bucurie, suferinţă, emoţii, sentimente, iubire. Dacă e iubire de o zi, de o viaţă sau, pur şi simplu, o explorare până pe celălalt mal al râului, care să ne ghideze spre renaştere.” Ana, Amazon

 

„Frumos, intens, provocator, autentic, intim, romanul "Inimi călătoare" atinge corzile sufletului pentru că vorbeşte despre Anna Venier şi, totodată, câte puţin despre fiecare dintre noi. E vorba de dificultatea unui nou început, despre puterea interioară necesară pentru a pune punct şi a ne oferi nouă înşine şansa de a scrie pagini noi, fără a nega sentimentele capitolelor precedente.” Alex, Amazon 

 

Fragment din carte


Apoi a dispărut. Unde? Cine știe! Mistere de New York. Unde, foarte des, bărbații, ca și femeile, apar și dispar cu viteza luminii. Fără vreo explicație imediată.

Și, chiar dacă ceri explicații, acestea nu sosesc. Pentru că aici, cel puțin așa pare, o lipsă de răspuns echivalează cu o explicație.

Doar că mie asta nu mi se potrivește, devin confuză, încep să-mi pun întrebări. Și nu renunț. Trebuie să înțeleg. Chiar și cu prețul de a-mi face singură rău.

Și așa, zile întregi, am așteptat apelul său. Doar că nu sosea. Poate era o tactică? Poate voia ca eu să fiu aceea care dă prima un semn.

Când îmi făceam curaj să-i trimit un mesaj pe WhatsApp, mi-am amintit de un film pe care îl văzusem cu Ale în urmă cu câteva luni: He’s Just Not That IntoYou. Am așteptat cele două bife albastre, dar nici ele nu au apărut.

Zilele treceau și, chiar atunci când credeam că nu mai am nicio șansă să-l aud din nou, a reapărut. Așa, pe neașteptate.

— Unde ești?

Eram întinsă confortabil pe canapea și mă uitam la Downtown Abbey.

— Acasă. Pe canapea.

— Ah, și cu ce ești îmbrăcată?

Deci, asta e, mă scoate la cină, face pe domnul galant și apoi, brusc, la unsprezece și jumătate seara, mă întreabă unde sunt și cu ce sunt îmbrăcată. Nu merge așa.

 

Detalii produse
Despre Danielle Steel
Danielle Steel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Danielle Steel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Danielle Steel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Danielle Steel. Fiecare carte scrisa de Danielle Steel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Danielle Steel in categoria Danielle Steel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Annalisa Menin
Annalisa Menin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Annalisa Menin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Annalisa Menin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Annalisa Menin. Fiecare carte scrisa de Annalisa Menin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Annalisa Menin in categoria Annalisa Menin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-34.1%
Aripile destinului

Aripile destinului

PRP: 49.9 Lei 32.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-79.8%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
Scrisoare
Cu Autograf
-16.7%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-34.7%
-79.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-40.8%
Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
Nou
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
Scrisoare
-31.3%
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-42.7%
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-42.7%
Nou
-35%
Dadaca

Dadaca

PRP: 79.9 Lei 51.9 Lei
-79.8%
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-49.2%
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-30.1%
Fără cale de întoarcere

Fără cale de întoarcere

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-20%
Gambitul Hoților

Gambitul Hoților

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 148.8 Lei

79 Lei