Jennifer L. ArmentroutLucy Score

Pachet Iubiri ispititoare

PRP: 249.7 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
119.9 Lei

Lasă-te ispitită de cinci povești de dragoste în care este imposibil să nu te îndrăgostești de protagoniștii cuceritori și, mai ales, de modul în care cele două autoare, Lucy Score și Jennifer M. Armentrout reușesc să transforme în cuvinte 1000 de emoții și senzații diferite.

Lasă-te ispitită de cinci povești de dragoste în care este imposibil să nu te îndrăgostești de protagoniștii cuceritori și, mai ales, de modul în care cele două autoare, Lucy Score și Jennifer M. Armentrout reușesc să transforme în cuvinte 1000 de emoții și senzații diferite.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ispita cavalerului de onoare

Dimensiune
130x200
Număr pagini
200
Editura
Bookzone
Autor
Jennifer L. Armentrout
Anul publicării
2024
Traducator
Oana Badea
ISBN
9786306546046
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Iubiri ispititoare - Jennifer L. Armentrout, Lucy Score

REZUMAT Dragostea atârnă de un fir de ață – Lucy Score


Dragostea dintre Ally și Dominic atârnă de un fir de ață, însă ei sunt croiți unul pentru celălalt.


Dominic


A fost concediată din cauza mea. Știu. Avusesem o zi proastă și m-am răzbunat pe chelnerița din pizzerie. Însă Ally Morales nu e vreo inocentă. A dovedit asta în prima ei zi de lucru la noul ei job, după ce mama a angajat-o să lucreze la compania noastră.

Bine, e adevărat că personalitatea ei colorată, enervantă și incredibil de atrăgătoare înveselește birourile revistei care în ultimul an a devenit pentru mine o adevărată închisoare. Poate că îmi place că se ceartă cu mine în fața echipei editoriale. Și poate că fanteziile mele de după program sunt într-adevăr bântuite de ochii ei căprui și de limba ei ascuțită.

Dar asta nu înseamnă că eu voi fi următorul bărbat din familia Russo care va profita de poziția lui. Nu vreau să mă transform în tatăl meu. Ea se spetește muncind, agățându-se de mai multe slujbe fără viitor dintr-un motiv pe care nu vrea să mi-l împărtășească. Dar o să rezolv eu totul.

Nu-mi pasă de ea. E doar un puzzle pe care vreau să îl înțeleg. Iar dacă reușesc s-o conving să-și dea demisia, voi putea să descopăr ce se ascunde în spatele zidurilor pe care le-a ridicat în jurul ei. Apoi voi putea să încerc să restabilesc reputația familiei mele și să uit de bruneta asta focoasă.

 

Ally


Ha! Vezi să nu, Morocănosule McMorocănos!


„Dacă ți-a plăcut Diavolul se îmbracă de la Prada, atunci te vei îndrăgosti de această carte.” - Nix Reads Romance


„Aceasta este o poveste scrisă minunat, plină de replici spirituale și sarcasm, și de asemenea o poveste romantică amuzantă și fierbinte despre dușmani care devin iubiți,” - Wendy's Book Blog


REZUMAT Cavalerul fără de onoare – Lucy Score


De ce să încerci să prinzi buchetul când poți prinde cel mai râvnit burlac din Manhattan?


Mireasa e o păpușă. Mirele este gentlemanul absolut. Dar restul invitaților? Sunt de coșmar. Bogați? Bifat. Plicticoși? Da. Aroganți? Bineînțeles. Și cavalerul de onoare? E mai degrabă un cavaler fără de onoare.


Însă domnișoara de onoare Franchesca își ia îndatoririle foarte în serios. Un ginere răpit? Se rezolvă. Invitați nepoliticoși? Se descurcă ea cu ei. Un cavaler de onoare cu multe pretenții și cu încă și mai mulți bani? Nu, nu o să-i permită unui individ snob și veșnic nemulțumit să distrugă nunta celei mai bune prietene a sa, indiferent cât de chipeș arată în costum.


Aiden Kilbourn nu este făcut pentru relații de durată. Este prea ocupat să cucerească lumea afacerilor pentru a căuta o femeie pe care să o poată tolera mai mult de o lună, poate două. Îi place să cucerească tocmai ce nu poate fi cucerit și, până acum, a reușit de fiecare dată. Dar Franchesca Baranski? Ei bine, această fată îndrăzneață din Brooklyn s-ar putea să îi dea toate planurile peste cap.


„Este o comedie romantică perfectă și în același timp o poveste profund emoționantă. Este hilară, dulce și obraznică. Am trecut prin toate emoțiile în timp ce citeam.” - NovelMomma


„Îmi place cum această poveste a fost ca un basm, băiatul bogat întâlnește fata săracă. Dar, fata săracă chiar vrea să reușească pe cont propriu și refuză ajutorul bărbatului bogat. Răsturnarea de situație de la final a fost perfectă! Nu mă așteptam la asta!” - Bre KostchelREZUMAT Ispita Cavalerului de Onoare - Jennifer L. Armentrout

 

Ea își dorește mai mult decât buchetul... dar el nu este genul care să facă jurăminte.

 

Madison Daniels a avut întotdeauna o slăbiciune pentru cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare. Însă Chase Gamble, cu zâmbetul său încrezut și ochii de un albastru pătrunzător și impenetrabil, s-a încăpățânat să o trateze pe Maddie ca pe o soră mai mică și enervantă. Asta până când, în urmă cu patru ani, o singură noapte de pasiune a fost îndeajuns pentru ca linia dintre prietenie și iubire să devină neclară în relația lor.

 

Acum, când cei doi se reîntâlnesc la nunta fratelui lui Maddie, tachinările sunt la ordinea zilei și niciunul nu pare dispus să-i cedeze celuilalt. Chase este cavalerul de onoare, iar Maddie urăște să recunoască faptul că el arată afurisit de bine în costum. Totuși, familia ei este hotărâtă să le dovedească celor doi că sunt perfecți unul pentru celălalt – chiar dacă pentru a reuși trebuie să închirieze Apartamentul Nupțial și să le orchestreze o serie de „accidente” fericite. Va exista oare o a doua șansă la iubire sau „porumbeii” doar își vor zburli penele unul altuia înainte de a porni pe drumuri diferite?

 

REZUMAT Ispita Jucătorului - Jennifer L. Armentrout

 

El este obișnuit să dea lovitura și pe teren... și în afara lui. Asta până când o întâlnește pe ea.

 

Chad Gamble, aruncătorul-vedetă al echipei Nationals, este unul dintre cei mai iscusiți jucători și, de cele mai multe ori, victoriile lui nu se limitează la terenul de baseball. Acum, notoriul băiat rău a pus ochii pe frumoasa Bridget Rodgers, cu formele ei apetisante și replicile pline de umor. Această roșcată înțepată este genul de femeie pe care orice bărbat și-ar dori să o ia acasă... Dar nu Chad.

 

Când paparazzii îi surprind pe cei doi într-o ipostază compromițătoare, managerul lui Chad îi dă acestuia un ultimatum: fie se potolește cu femeile, fie își pierde contractul de milioane de dolari. Pentru a-i salva cariera, agentul lui Chad vine cu o ultimă încercare disperată – acesta va trebui să convingă publicul că Bridget nu este doar o altă cucerire, ci este iubita lui.

 

Pentru Chad, relațiile sunt îndeajuns de complicate și atunci când nu există o atracție irezistibilă între cei doi, însă cu o lună la dispoziție pentru a-și repara imaginea, jucătorul are nevoie de toată voința pentru a nu-i cădea în pat fetei... dar nici în plasă.

 

REZUMAT Ispita Bodyguardului - Jennifer L. Armentrout

 

El o poate proteja de oricine, însă nu și de el însuși.

 

Alana Gore este în pericol. O jurnalistă neînfricată, ea și-a făcut suficienți inamici de-a lungul timpului, dar un urmăritor obsedat duce problema la un alt nivel. Alana are nevoie de un bodyguard, și singurul bărbat căruia îi poate cere ajutorul nu este doar afurisit de arătos, ci și cunoscut pentru modul în care sucește mințile femeilor.

 

Chandler Gamble are o singură regulă: nu proteja o persoană pe care ai vrea să o cucerești. Dar, în cazul Alanei, este prins între nevoia de a o ține în siguranță și de a o domina. Pe de-o parte, ea are nevoie de el. Pe de alta însă, tot ce își poate el imagina este corpul ei fierbinte, prins într-o îmbrățișare strânsă... Și strigătele ei, care nu mai par atât de neajutorate, chemându-l mai aproape. Protecție. Satisfacție. Limite. Odată ce acestea se îmbină, nu mai este cale de întoarcere!

 

„O poveste de dragoste ispititoare, intensă, cu protagoniști carismatici și încăpățânați. Pregătește-te să o citești într-o singură poziție!” Natalie Anderson, autoarea cu bestsellere USA TODAY 

Fragment din carte

„Atenția mi-a fost atrasă de niște rotunjimi și bucle.

O femeie s-a depărtat de masa cea mai apropiată de ușă, îndesând bacșișul în buzunarul șorțului mânjit cu făină. Privirile ni s-au întâlnit și am simțit ceva... interesant. Ca și cum aș fi cunoscut-o de undeva. Ca și cum aș fi venit aici ca s-o întâlnesc pe ea. Dar eram străini.” - Dragostea atârnă de un fir de ață


„– Nu mă interesează o persoană atât de...

– Amuzantă? Inteligentă? Atrăgătoare? a sugerat Chip.

– Stridentă, l-a corectat Aiden. Dansează de parcă ar avea experiență la bară. Și probabil ar considera asta un compliment.

– Te înșeli, s-a auzit un glas ursuz în spatele lui.

La naiba!

Chip, în încercarea de a risipi tensiunea care plutea în aer, a schițat un zâmbet inocent.

– Frankie! Aiden nu te-a observat, a spus el cu subînțeles.

– Aiden nu pare genul care să observe pe nimeni cu un venit sub o anumită limită. De ce și-ar pierde timpul? a declarat Franchesca.

Tânăra nu i-a evitat privirea. Nu, ochii săi albaștri-verzui l-au săgetat până în străfunduri. Fusese un măgar.” - Cavalerul fără de onoare


„— Îmi place vânătoarea, Alana.

Un fulger incandescent de dorință a izbit-o din inimă direct în pântece.

— Nu-mi place să fiu vânată.

— O să-ți placă atunci când o să te vânez eu.” – Ispita Bodyguardului


„Era o posesivitate delicioasă în felul cum o săruta, de parcă exprima o revendicare și, în același timp, ștergea toate amintirile despre alți bărbați din mintea ei. Și exact asta a făcut. Într-o clipită, nu mai exista nimeni în afară de el.”- Ispita cavalerului de onoare


„Bridget se hotărâse ca măcar să se bucure de avantajele pe care i le oferea un pretins iubit, mai ales de cei trei F. Flori. Mâncăruri Fine. Bărbat Frumos. A mai aruncat în joc încă un F: Fără așteptări.”- Ispita jucătorului

Detalii produse
Despre Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jennifer L. Armentrout inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jennifer L. Armentrout se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jennifer L. Armentrout. Fiecare carte scrisa de Jennifer L. Armentrout este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jennifer L. Armentrout in categoria Jennifer L. Armentrout astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Lucy Score
Lucy Score
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lucy Score inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lucy Score se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lucy Score. Fiecare carte scrisa de Lucy Score este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lucy Score in categoria Lucy Score astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.57

14 recenzii

5 stele

8

4 stele

6

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Ria

O poveste scrisă frumos, care are personaje mai în vârstă și de care sigur te vei îndrăgosti

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roberta

Nu știu cum să exprim cât de mult iubesc această carte, Dacă vă place enemies to lovers este exact ce trebuie. E genul de carte care te face să nu o mai lași din mână

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dana

Dacă ești în căutarea unei lecturi care să te facă să râzi , dar și să te emoționeze , este o alegere excelentă.

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anto

Sunt tristă că s-a terminat această carte. Am adorat fiecare interacțiune dintre cei doi. Mi-a plăcut că autoare a subliniat că într-o relație există egalitate între parteneri.

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea

O carte foarte bine scrisă

Recenzie pentru cartea Ispita jucătorului

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Voinea

Relaxantă și drăguță, se citește și rpd, pentru o duminica este perfecta.

Recenzie pentru cartea Ispita jucătorului

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mădălina

O poveste scurtă, relaxantă și în același timp incitantă.

Recenzie pentru cartea Ispita cavalerului de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Violleta Gheorghe

Maddie și Chase au fost delicioși, dar dacă ar fi comunicat mult mai bine și-ar fi rezolvat de mult probleme, numai ca incăpățânarea lui Chase și-a spus cuvântul, dar nici cu Maddie nu îmi e rușine. Mi- a plăcut legătura dintre cei trei frați Gamble si abia aștept sa aflu si poveștile lui Chad si Chandler, așa ca dacă vreți o poveste de dragoste delicioasa, acest roman este perfect.

Recenzie pentru cartea Ispita cavalerului de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
-14.9%
-15%
Mai rece ca gheata

Mai rece ca gheata

PRP: 39.9 Lei 33.91 Lei
-15%
Ramai cu mine

Ramai cu mine

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-20.7%
Lupta. Seria Titanii Vol.3

Lupta. Seria Titanii Vol.3

PRP: 49.5 Lei 39.27 Lei
-15%
Pacate sub clar de luna

Pacate sub clar de luna

PRP: 59.99 Lei 51 Lei
-14.9%
Razboiul celor doua regine

Razboiul celor doua regine

PRP: 69.9 Lei 59.47 Lei
-15.1%
Profeția. Seria Titanii Vol.4

Profeția. Seria Titanii Vol.4

PRP: 49.5 Lei 42.02 Lei
-15%
Puterea. Seria Titanii Vol.2

Puterea. Seria Titanii Vol.2

PRP: 43.9 Lei 37.31 Lei
-15%
Coroana de oase aurite

Coroana de oase aurite

PRP: 69.99 Lei 59.5 Lei
-15%
Regatul focului si al dorintei

Regatul focului si al dorintei

PRP: 69.99 Lei 59.5 Lei
-20%
Lasa-ma sa te iubesc

Lasa-ma sa te iubesc

PRP: 46.9 Lei 37.5 Lei
-34%
-20%
Te doresc

Te doresc

PRP: 37.5 Lei 30 Lei
-15.2%
Nu te uita in urma

Nu te uita in urma

PRP: 49.99 Lei 42.4 Lei
-28.3%
Ispită. Seria Wicked Vol.1

Ispită. Seria Wicked Vol.1

PRP: 60.5 Lei 43.38 Lei
-28.3%
Sfâșiere. Seria Wicked Vol.2

Sfâșiere. Seria Wicked Vol.2

PRP: 60.5 Lei 43.38 Lei
-15%
Neinfricare. Seria Wicked Vol.3

Neinfricare. Seria Wicked Vol.3

PRP: 65.9 Lei 56.02 Lei
-15%
Seductie sub clar de luna

Seductie sub clar de luna

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-18.4%
Nou
-18.4%
Cavalerul fără de onoare

Cavalerul fără de onoare

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-20.1%
Provocare

Provocare

PRP: 32.9 Lei 26.3 Lei
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-56.7%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 16.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-23.4%
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15%
Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
BestSeller
-40.8%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 29 Lei
-39%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-36.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 24.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Iubiri ispititoare

Nou
-33.9%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 99 Lei
-15.1%
-64.5%
-35.1%
-30%
Dadaca

Dadaca

PRP: 79.9 Lei 55.9 Lei
Nou
-43.9%
Pachet Mostenitori problematici

Pachet Mostenitori problematici

PRP: 249.5 Lei 139.9 Lei
Nou
-29.4%
Seria Alex Aster

Seria Alex Aster

PRP: 99 Lei 69.9 Lei
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-30%
Pachet Melissa Wiesner

Pachet Melissa Wiesner

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Vara asta va fi altfel

Vara asta va fi altfel

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
PRP: 249.7 Lei

119.9 Lei